Hoteller i Pakistan

Find tilbud på 2.661 hoteller i Pakistan

Pakistan
4. Dec — 5. Dec2
Tue 5.12
Sat 9.12

Populære hoteller til en overnatning i Pakistan

Find det perfekte hotel til dit ophold i Pakistan
Pris
kr.68
kr.1561
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Pakistans bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Pakistan

Pris

91 kr. – 395 kr.

BILLIGSTE BY I PAKISTANLahore48% billigereHoteller i Lahore er de billigste i Pakistan med kun 91 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I PAKISTANGujrānwāla56% dyrereGujrānwāla har de højeste hotelpriser i Pakistan med værelser til 395 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I PAKISTANLahore76% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Lahore end i andre byer i Pakistan

Oplevelser i Pakistan


Hoteller i populære byer i Pakistan

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Pakistan og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Pakistan?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Pakistan
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
77%forventet prisfald
45%forventet prisstigning

Rejsepriser

94 kr. - 742 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
188 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
556 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Pakistan

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Pakistan

Laveste hotelpris

48 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Islamabad Serena Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

815
Den billigste pris for et værelse i Pakistan, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 48 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos New Taj Palace Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Islamabad Serena Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Pakistan(bedømmelse på 8,2/10 ud fra 1.430 anmeldelser).
Der er 815 hoteller i Pakistan tæt på Lahore. Royal Swiss Lahore er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.

Information om overnatning i Pakistan

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Pakistan

Hvilke byer i Pakistan er bedst at bo i?

For et bekvemt ophold i Pakistan, overvej at finde overnatning i Lahore. Byen har et godt transportnet med rickshaws, busforbindelser og tog. Rickshaws bruges ofte til kortere afstande i byen og giver dig mulighed for at rejse som en lokal. Men de fleste mennesker i byen vælger centralt styrede offentlige busser til forbindelser rundt i byen. To store udbydere driver busserne: Lahore Transport Company (LTC) og Punjab Masstransit Authority (PMA). Sidstnævnte kører byens Metrobus-service, herunder busser, der forbinder dig. For en enkeltrejse på PMA-busserne skal du købe single-ride tokens, som er relativt billige. Hvis du søger at foretage hyppige rejser under dit ophold, er det et smart valg at få et MetroCard til et refunderbart sikkerhedsdepositum. På den anden side kører LTS hyppige busrejser rundt i byen, men det har ikke en fast pris pr. tur. Nogle af de bedste pakistanske hoteller i Lahore omfatter Nishat Hotel Johar Town og Hotel Inscope Pak.

Hvad er de bedste ting at gøre i Pakistan?

Karachi har nogle af de bedste strande i landet og behageligt vejr, som tiltrækker masser af turister. Du kan reservere hoteller der som Dreamworld Resort, Hotel & Golf Course. Hingol Nationalpark er blandt de mest besøgte attraktioner i nærheden af Karachi, populær for sine geologiske vidundere og betagende landskaber. Parken byder på unikke klippeformationer, naturlige oaser, vidtstrakte kløfter, muddervulkaner og forskellige arter af dyreliv. Desuden grænser en del af nationalparken op til Kund Muir-stranden, hvilket giver den uberørte havoverflade mere charme. Besøgende strømmer til denne park om foråret, når vejret er godt til udendørs eventyr. For at udvide dit eventyr skal du tage til landets hovedstad, Islamabad. Byen kan virke prangende og velbesøgt, men den kan prale af forskellige populære attraktioner, der kan give dig en mere frisk rejseplan. Byens turistområde er Margallo Hills, en barsk, skovdækket topografi i Margallo-området, som fører op til Himalaya-bjergene og ofte besøges af udsigts-søgende hobbyister. Mens du vandrer op ad de fantastiske stier, kan du opleve nogle af områdets mange dyrearter og eksotiske fugle.

Hvilke byer i Pakistan har det bedste natteliv?

Hvis du ønsker en smagsprøve på Pakistanske retter og et pulserende natteliv, kan du tage til Lahore. Byen byder på så meget, at det er umuligt at nævne alle byens lækkerier. Berømte delikatesser er Nihari fra Muhammadi Nihari Restaurant, Bashir Darul Mahi Restaurants stegte fisk og Butt Karahi. Byen byder også på et spændende natteliv præget af levende musik, biografer, restauranter, butikker og fødevaremarkeder. Et andet godt sted for det livlige natteliv er Karachi. Karachi, der ofte kaldes Lysenes by takket være nattelivet, har muligvis den mest varierede spiseoplevelse på grund af sin mangfoldige befolkning, herunder enkeltpersoner fra hele landet. Karachi er mest kendt for sin biryani, som er byens karakteristiske ret. Du kan nyde sociale møder i byens forskellige natklubber, herunder klubber, restauranter, caféer og lounger. De bedste hoteller i Pakistan nær Karachi's natteliv scene omfatter Hotel Mehran Karachi og Fort White Luxury.

Hvilke byer i Pakistan har mest historie og kunst?

Hvis man søger at grave dybt i pakistansk kultur og historie, så er Lahore byen for dig. Byen er bevinget med forskellige historiske seværdigheder, kulturelle vartegn og museer. Byen er hjemsted for Lahore Fort, en historisk perle, der tiltrækker sværme hele året, der udstiller Lahores gamle rødder. Lahore-fortet har en så gammel begyndelse, at det er en udfordring at udpege det nøjagtige konstruktionsår. Ikke desto mindre er det fastslået, at det oprindelige klokketårn blev ødelagt og genopbygget med mursten i 1600-tallet. Siden da har denne formidable fæstning oplevet utallige yderligere renoveringer i hænderne på næsten alle Lahore's guvernører, herunder britiske kolonialister. Som følge heraf indkapsler den Pakistans store kulturelle rigdom i de mange æstetiske påvirkninger, der ses på tværs af dets forskellige strukturer, fra moskeer til paladser, grave og vagttårne. Denne betalte seværdighed er travleste i de varmere måneder af marts til november. Billige hoteller i Pakistan nær Lahore Fort inkluderer Four Points by Sheraton Lahore og Luxus Grand Hotel.

Hvornår er det billigst at overnatte i Pakistan?

Til en gennemsnitspris på kun 94 kr. pr. nat, er juni den billigste måned for en hotelovernatning i Pakistan. Den dyreste måned at overnatte på hotel i Pakistan er oktober.

Hvor i Pakistan vælger de fleste at overnatte?

Pakistan er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Islamabad.

Hvilken by i Pakistan har de dyreste hotelværelser?

Du kan regne med en gennemsnitspris på 264 kr. pr. nat for et hotelværelse i Murree. Dette er ca. 66% dyrere end alle andre byer i Pakistan.

Hvilken by i Pakistan har de billigste hotelværelser?

Lahore er i øjeblikket den by, der i gennemsnit tilbyder de laveste, hotelpriser pr. overnatning i Pakistan, til kun 47 kr. pr. nat. Denne pris er ca. 39% lavere end den gennemsnitlige pris pr. nat i Pakistan.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Pakistan?

Fra december 2023 er der 4.910 udbydere at vælge mellem for hoteller i Pakistan.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Pakistan?

Priser for hoteller i Pakistan opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Pakistan

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Pakistan

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Pakistan gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Pakistan kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Pakistan?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Pakistan ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Pakistan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.