Hoteller i Clearwater Beach, FL

Find tilbud på 205 hoteller i Clearwater Beach, FL

Clearwater Beach, FL, USA
30. nov. — 1. dec.2
fre. 1.12
tir. 5.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Clearwater Beach

Find det perfekte hotel til dit ophold i Clearwater Beach
Pris
kr.802
kr.2978
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Clearwater Beach


Hvornår skal man booke et hotel i Clearwater Beach?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Clearwater Beach
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
27%forventet prisfald
37%forventet prisstigning

Rejsepriser

1.182 kr. - 2.544 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
1.249 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.443 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Clearwater Beach er: 1-2 stjerne, 89 dage før. 3 stjerne, 7 dage før. 4-5 stjerne, 35 dage før.

1-2 stjerne

938 kr. - 2.196 kr.

3 stjerne

1.434 kr. - 2.631 kr.

4-5 stjerne

1.550 kr. - 6.532 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Clearwater Beach

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Clearwater Beach

Laveste hotelpris

782 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Holiday Villas III #311

Hoteller i nærheden af lufthavnen

16839
Den billigste pris for et værelse i Clearwater Beach, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 782 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Michaels Surfside Cabanas.
Få en komfortabel rejse med en booking på Holiday Villas III #311, det mest populære 5-stjernede hotel i Clearwater Beach.
Der er 16.839 hoteller i Clearwater Beach tæt på Orlando Intl. 2 Connecting Suites at a 4️ Hotel er det nærmeste og ligger 0,0 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Clearwater Beach

Hvilke kvarterer i Clearwater Beach, Florida skal jeg bo i, hvis jeg ønsker adgang til offentlig transport?

Du vil være i stand til at komme rundt nemt i Clearwater Beach, Florida, da næsten alt omkring stranden og downtown området er inden for gåafstand. For at komme til de vigtigste attraktioner, er der også bekvemme offentlige transportmuligheder, og du behøver ikke en bil for at komme rundt med succes. Bo på hoteller i Clearwater Beach, Florida omkring stranden eller centrum, hvis du ønsker at være tæt på den offentlige transport, der går til Palm Harbor og Tarpon Springs. Vognen er en af de bedste og sjoveste måder at komme omkring på, da den giver dig mulighed for at se kystområdet. Du vil også finde bustransport, der strækker sig langs kysten. For at rejse mellem strande, vil du finde Clearwater færgen meget tilgængelig. Færgen stopper ved Clearwater Beach, North Beach, Clearwater Marine Aquarium og Clearwater Marina.


Hvad koster et hotel i Clearwater Beach pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Clearwater Beach

2-stjernede hoteller

Billigst 433 kr.

Gennemsnitlig 492 kr.

Dyrest 522 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Clearwater Beach

Disse billige hoteller og vandrehjem i Clearwater Beach har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Clearwater Beach

Disse Clearwater Beach hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Clearwater Beach

Hvilket kvarter i Clearwater Beach, Florida skal jeg bo i baseret på, hvorfor jeg rejser?

Clearwater Beach, Florida hoteller i Sand Key Park and Beach på den nordlige spids af Barrier Island er meget populært for familier, der rejser med børn. Her finder du en mindre overfyldt strand med toiletter og udendørs brusere. Sand Key Park og Beach er også et fantastisk område, hvis du leder efter et roligere område at tilbringe din ferie og nyde noget mere plads. Hvis du ønsker en summende atmosfære og et rigt natteliv, så er Clearwater Beach og området omkring Pier bedst egnet til dig. Der finder du masser af klubber, barer og livlige udendørs festligheder hver aften. Du kan også bo i centrum af Clearwater på Hyatt Regency eller Wyndham Grand Clearwater Beach, tæt på butikker og restauranter og inden for rækkevidde af offentlig transport, som kan tage dig til barriereøen og Clearwater Beach.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Clearwater Beach

Hvad er de mest populære attraktioner i Clearwater Beach, Florida?

Clearwater Beach, Florida hoteller er fantastiske for den rejsende på udkig efter en strandferie. Barrier-øerne strækker sig lige uden for Clearwaters centrum og tilbyder smukke strande og sjove strandaktiviteter. Clearwater Beach selv er meget populær, men hvis du er på udkig efter billige hoteller i Clearwater Beach, Florida, kan du se dig omkring i den mindre overfyldte Sand Key Park og Beach på den nordlige spids af øen. Du kan nemt få adgang til denne strand via vognen. Derudover er Clearwater Marine Aquarium en meget populær attraktion; dette akvarium er hjemsted for både delfiner og havoddere. Pier 60 er en populær attraktion og fungerer som et centralt sted på stranden. Her kan du nyde aktiviteter som fiskeri, parasailing og endda nogle krydstogter, der afgår fra molen.

Hvilke kvarterer i Clearwater Beach, Florida har et stort udvalg af barer og restauranter?

Hvis du ønsker at booke hoteller i Clearwater Beach, Florida , der ligger tæt på barer og restauranter, anbefaler vi Clearwater Beach selv og området omkring Pier 60. Du kan komme hertil på vognen, hvis du tager Clearwater Beach Line. Find billige hoteller i Clearwater Beach, Florida, som giver dig gåafstand til restauranter, der serverer lokale fiske- og skaldyrsretter. Du finder både fisk og skaldyr skure ved stranden og førsteklasses restauranter. Barer og klubber dækker kystlinjen, og solnedgangen fejres hver aften med musikere og kunstnere ved strandpromenaden. Strandbarerne er perfekte til en drink når som helst, og de er normalt åbne sent.

Hvilke populære begivenheder finder sted i Clearwater Beach, Florida?

I april kan du besøge den årlige Pier 60 Sugar Sand Festival i det centrale Clearwater Beach, som er en populær sand-skulpturfestival. Verdenskendte kunstnere deltager i denne konkurrence med fantastiske kreationer, der alle er lavet i sand. Festivalen er en fantastisk aktivitet for både voksne og børn og ligger på Pier 60, som du når via trolley, hvis du vælger Clearwater Beach ruten. For musik- og madentusiaster er februar et godt tidspunkt at besøge Clearwater Beach, Florida; den årlige Clearwater Sea-Blues Festival finder sted omkring Clearwater Bay-området. Denne festival er en stor begivenhed med blues musik og fisk og skaldyr. Du kan nå det ved at tage Clearwater Beach ruten på vognen.


Information om overnatning i Clearwater Beach

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Clearwater Beach

Hvad koster et hotel i Clearwater Beach?

Hoteller i Clearwater Beach tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.426 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Clearwater Beach?

Værelsespriser for hoteller i Clearwater Beach kan være helt op til 27% lavere i august, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Clearwater Beach?

Prisen på et hotelværelse i Clearwater Beach varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og torsdag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Clearwater Beach?

Et luksushotel i 2.005 kr. koster ca. Clearwater Beach. Det er i gennemsnit 29%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Clearwater Beach, der koster ca. 1.426 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Clearwater Beach?

Antallet af udbydere for hoteller i Clearwater Beach er 1.521 fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Clearwater Beach?

Priser for hoteller i Clearwater Beach opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Clearwater Beach

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Clearwater Beach

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Clearwater Beach gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Clearwater Beach fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Clearwater Beach?

momondo finder et godt sted at overnatte i Clearwater Beach for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Clearwater Beach på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.