Hoteller i Taiwan

Find tilbud på 5.860 hoteller i Taiwan

Taiwan
6. dec. — 7. dec.2
tor. 7.12
man. 11.12

Populære hoteller til en overnatning i Taiwan

Find det perfekte hotel til dit ophold i Taiwan
Pris
kr.439
kr.1539
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Taiwans bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Taiwan

Pris

285 kr. – 1.420 kr.

BILLIGSTE BY I TAIWANKaohsiung51% billigereHoteller i Kaohsiung er de billigste i Taiwan med kun 285 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I TAIWANAlishan Township59% dyrereAlishan Township har de højeste hotelpriser i Taiwan med værelser til 1.420 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I TAIWANTaipei60% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Taipei end i andre byer i Taiwan

Oplevelser i Taiwan


Hoteller i populære byer i Taiwan

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Taiwan og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Taiwan?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Taiwan
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
51%forventet prisfald
36%forventet prisstigning

Rejsepriser

365 kr. - 1.151 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
422 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.289 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Taiwan

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Taiwan

Laveste hotelpris

110 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Caesar Metro Taipei

Hoteller i nærheden af lufthavnen

450
Den billigste pris for et værelse i Taiwan, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 110 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Taipei City Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Caesar Metro Taipei, det mest populære 5-stjernede hotel i Taiwan(bedømmelse på 8,4/10 ud fra 12.485 anmeldelser).
Der er 450 hoteller i Taiwan tæt på Taipei Taiwan Taoyuan Intl. Cho Stay Capsule Hotel-Taoyuan Airport T2 er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.

Information om overnatning i Taiwan

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Taiwan

Hvilke byer i Taiwan er bedst at bo i?

Hvis du ønsker praktisk og pålidelig adgang til større attraktioner i Taiwan, kan du overveje at finde overnatning i Taipei. Byen har et fremragende transportsystem med offentlige busser, metro og tog. Metrostationen Taipei's MRT er en af de mest populære og omfattende transportformer til daglig pendling rundt i byen. Den har syv linjer, der går gennem panoramiske områder og transitcentre. En enkelt tur bør ikke koste meget, og det afhænger af den afstand, du rejser. Billetprisen stiger med den tilbagelagte afstand. Taipei har også tilstrækkelige offentlige bybusser, der kører på flere ruter rundt i byen. Du kan tage en bustur til din foretrukne destination på stort set alle metrostationer. En enkeltrejse med byens offentlige busser er meget overkommelig. For forbindelser mellem byerne, er tog og langdistancebusser godt anbefalet. Nogle af de bedste Taiwan hoteller i byen omfatter citizenM Taipei North Gate og Evergreen Laurel Hotel Taipei.

Hvad er de bedste ting at gøre i Taiwan?

Taroko National Park, en af de mest populære attraktioner i Taiwan, ligger kun et par minutter fra Taipei. Dette naturlige vidunder byder på næsten alle landets biologisk-geografiske regioner med fantastisk udsigt, barske landskaber, frodige skove og flere dyrearter. Det største højdepunkt i parken er Tarokoko-kløften, en imponerende kløft, der er udskåret af års erosion. Kløften byder på imponerende udsigt over naturen, storslåede templer, spektakulære vandreture i frodige skove og behagelige stier langs stejle marmorvægge. Der er gratis adgang til parken, og parken er overfyldt mellem midten af september og november. Nogle af de bedste hoteller i Taiwan nær denne seværdighed er Silks Place Taroko og Lakeshore Hotel Hualien Taroko. En anden stor mulighed er Taipei Zoo, en af de største zoologiske haver i Asien. Zoologisk have er dedikeret til bevarelse, forskning og underholdning og er en fremragende mulighed for familier og naturelskere, der søger fornøjelser og informative attraktioner i Taiwan. Du vil udforske en række unikke dyrearter og økosystemer i zoologisk have. Zoologisk have tager et billigt gebyr og er travleste mellem marts og maj. Nogle af de bedste hoteller i nærheden af den zoologiske have omfatter Shangri-La Far Eastern, Taipei og Macchi Hotel.

Hvilke byer i Taiwan har det bedste natteliv?

Besøg Taipei for at opleve det spændende natteliv og de innovative køkkener i Taiwan. Byen har et omfattende udvalg af natklubber, fra restauranter til pubber, barer, klubber, spillesteder med levende musik og snackbarer. De mest livlige natklubber i byen omfatter Shin men Ding og det kommercielle kvarter Anho Road. Desuden er natmarkeder en stor del af byen, der tiltrækker sværme af besøgende, når solen går ned. Shilin Night Market er et populært sted i byen, der byder på lokale krydrede smagsoplevelser. Specialiteter, som man bare må prøve på dette marked, omfatter lynstegt blæksprutte, østersomeletter og shilin-pølser i superstørrelse. Nogle af de billige hoteller i Taiwan, der ligger tæt på Taiyes natteliv, omfatter Hotel Metropolitan Premier Taipei og Moshanla Hotel-Main Station.

Hvilke byer i Taiwan har mest historie og kunst?

Taipei er vært for nogle af de mest spektakulære gamle kulturelle og historiske perler. Et af de mest bemærkelsesværdige historiske skatte i byen er National Palace Museum, som har en enestående samling af kinesisk kunst Museets samling spænder fra antikke bronzestager til Ming vaser, bragt ind i landet af de flygtende Guomindang under Kinas borgerkrig i 1949. Andre udstillinger på museet omfatter Qin Kultur terrakotta skulpturer og en eklektisk samling af tibetansk buddhistisk kunst Indgangen til museet har et adgangsgebyr, og den modtager en sværm af besøgende hele året. Nogle af de bedste hoteller i Taipei i nærheden af dette museum omfatter Renaissance Taipei Shihlin Hotel og Dandy Hotel - Tianmu Branch.

Hvornår er det billigst at overnatte i Taiwan?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Taiwan, kan du overveje at besøge landet i februar måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 365 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i december måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Taiwan vælger de fleste at overnatte?

Taiwan er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Taipei.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Taiwan?

Du kan forvente en gennemsnitspris på 232 kr. pr. nat for et luksushotelværelse i Taiwan. Dette er ca. 36% mere end landets gennemsnitspris på 362 kr. pr. nat for et hotel.

Hvilken by i Taiwan har de dyreste hotelværelser?

Overnatning i Yuchi Township vil koste dig mere end i andre byer i Taiwan. Forvent at skulle betale i gennemsnit 671 kr. pr. nat, hvilket er 32% højere end landets gennemsnit for hotelovernatninger.

Hvilken by i Taiwan har de billigste hotelværelser?

Til kun 108 kr. pr. nat i gennemsnit, kan man i Ruifang District finde hotelpriser, der koster 70% mindre end i andre byer i Taiwan.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Taiwan?

Fra december 2023 er der 19.895 udbydere at vælge mellem for hoteller i Taiwan.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Taiwan?

Priser for hoteller i Taiwan opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Taiwan

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Taiwan

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Taiwan gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Taiwan fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Taiwan?

momondo finder et godt sted at overnatte i Taiwan for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Taiwan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.