Hoteller i Riga

Find de bedste tilbud på 1.211 hoteller i Riga, Letland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Riga

Der er mange skønne hoteller i Riga. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Riga

Salaspils memoriāls
Skonto stadions
Riga Cathedral

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Salaspils memoriāls?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Salaspils memoriāls ligger på 835 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 2 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Salaspils memoriāls er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Salaspils memoriāls er normalt 64% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Riga, som ligger på 299 kr..

Hoteller i nærheden af Salaspils memoriāls
 • Mest for pengene

  Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga

  8,6

  425 kr.

  Se hoteltilbud
 • 1. mest populære

  Dome Hotel

  9,4

  1.244 kr.

  Se hoteltilbud

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Skonto stadions?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Riga tæt på Skonto stadions, bør du forvente at skulle betale omkring 524 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 524 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Skonto stadions. Hoteller i nærheden af Skonto stadions er normalt 42% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Riga, som ligger på 299 kr..

Hoteller i nærheden af Skonto stadions

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Riga Cathedral?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Riga Cathedral. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 478 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Riga Cathedral er normalt 37% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Riga, som ligger på 299 kr..

Hoteller i nærheden af Riga Cathedral

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Riga

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Riga
Lavsæson
januar
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

30%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

33%

forventet prisstigning

Pris
349 kr. - 740 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

610 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

505 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Riga er: 1-2 stjerne, 90 dage før. 3 stjerne, 74 dage før. 4-5 stjerne, 49 dage før.
1-2 stjerne
167 kr. - 234 kr.
3 stjerne
321 kr. - 345 kr.
4-5 stjerne
555 kr. - 598 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Riga

Hvordan finder man et billigt hotel i Riga?

Mindstelønnen i Letland er meget lavere end i Danmark. Derfor er det generelt utroligt nemt at rejse med eller uden budget i landet, uden at det koster alt for meget. Backpackere kan overnatte på vandrehjem for mellem 75-100 DKK per nat i et centralt område. Hvis du bor ca. 1,5 km fra centrum, så kan du slippe afsted med at bo billigt i Riga for under 50 DKK per nat for en køjeseng på et vandrerhjem.

Kan man rejse på budget?

Det koster ingenting at gå en hyggelig tur i den romantiske park Bastejkalns, som blandt andet huser frihedsmonumentet. En anden gratis seværdighed er Brethren Kirkegården, hvor mange af de lettiske soldater, der blev dræbt mellem 1915 og 1920 ligger begravet.

Det kan lyde pudsigt at besøge en kirkegård, men stedet byder blandt andet på Den Evige Flamme og et Mother Latvia-monument blandt de 3000 gravsteder. Det anbefales også at besøge den tidligere industrihavn Andrejsala-bydelen, som er en g(l)emt seværdighed, der er ved at blive ombygget til et kulturelt område med masser af underholdning i form af natklubber, cafeer og kunstudstillinger.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er nemt at komme rundt i den gamle bydel. Det er vigtigt at huske det rette fodtøj, da det ellers hurtigt kan blive trættende at gå på brostensgaderne.

Udenfor centrum kan du benytte offentlig transport som sporvogne, mini-busser og almindelige busser, der alle benytter det samme billetsystem. Det er vigtigt at bemærke, at du betaler pr. tur. Derfor skal du betale for to billetter, hvis du for eksempel først kører i bus og derefter i sporvogn. Du kan spare penge ved at skaffe et e-talon card, der minder om det danske rejsekort og tanke det op løbende. En enkeltbillet i papirform koster 2 EUR (15 DKK) mens det kun koster 1,15 EUR (9 DKK) for samme tur, hvis du benytter dit nye e-talon card.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Riga?

Du skal være minimum 18 år gammel for at checke ind på vandrehjem eller hotel i Riga.

Skal man lægge depositum?

På et hotel i Riga skal du for det meste lægge et depositum enten kontant eller via sit betalingskort, for at dække eventuelle skader på hotelværelset.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Letterne tjener som sagt ikke mange penge i timen. Derfor er det normalt, at folk der er på ferie i Riga lægger 5-10 % oveni regningen på restauranterne og giver stuepigen et par euro ved slutningen af dit ophold.

Hvor sikkert er der i Riga?

Det er sikkert at rejse til Riga. Den amerikanske ambassade i byen advarer dog mod et trick på barer og klubber, som går ud på, at en yngre kvinde henvender sig til en mandlig turist på gaden, hvor hun overtaler ham til at give en drink på en bar. Når det kommer til stykket er regningen enorm stor, men udsmideren vil gøre det umuligt at slippe for regningen.

Skal man medbringe adapter?

Nej, i Letland fungerer stikkontakterne med 220 volt og 50 Hz ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Riga pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Riga
3 stjerner
#1 Mest populær

Avitar

7,9

185 kr.

Se hoteltilbud
Mest for pengene

Rixwell Hotel Konventa Seta

8,4

216 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
#1 Mest populær

Wellton Riga Hotel & Spa

8,6

296 kr.

Se hoteltilbud
Mest for pengene

Bellevue Park Hotel Riga

8,6

179 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Riga

Disse billige hoteller og vandrehjem i Riga har gode priser til det lille rejsebudget

Smart hostel center

6,8

37 kr.

Se hoteltilbud

Riga Hostel Centre

7,1

50 kr.

Se hoteltilbud

Hostel Latberry

8,1

44 kr.

Se hoteltilbud

Martas Street Hostel

6,3

50 kr.

Se hoteltilbud

Amalienhof Hostel Riga

8,0

44 kr.

Se hoteltilbud

Mr. Hostel

50 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Riga

Hoteller med mest værdi for pengene i Riga

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Bellevue Park Hotel Riga

8,6

179 kr.

Se hoteltilbud

Hestia Hotel Jugend

8,9

204 kr.

Se hoteltilbud

Monika Centrum Hotels

8,9

241 kr.

Se hoteltilbud

Hotel Augustine

9,2

173 kr.

Se hoteltilbud

Radisson Blu Ridzene Hotel, Riga

8,9

481 kr.

Se hoteltilbud

Baltvilla

9,1

253 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Riga?

Der er over 650 forskellige hoteller i Riga, så der er nok at vælge imellem. Det mest populære område er den gamle bydel, hvor mange af bygningerne har rødder helt tilbage til middelalderen. I den gamle bydel kan du blandt andet bo tæt på Peterskirken og Domkirken, der stammer tilbage til 1200-tallet.

Hvis du gerne vil bo i nærheden af byens bedste frugt og grønt, så bør du finde et hotel i Riga, der ligger tæt på Centralmarkedet (Centraltirgus), som også ligger i nærheden af Riga Ghetto og Lettiske Holocaust Museum. Markedet er meget større end Torvehallerne i København, og det bugner med billigt tøj og hyggelige cafeer.

I den anden side af byen kan kreative sjæle vælge at bo i Miera Iela-området, som har kunsthåndværk, interessante huse og meget mere. Her kan du også besøge Laima-museet, som danner rammerne for Letlands nationale chokoladefabrik.

Hvis du er vild med trækunst, så kan det anbefales at bo i eller i det mindste besøge Kalnciema kvartāls, som byder på træarkitektur på den venstre side af Daugava-floden, der ligger modsat centrum af byen. Der er blandt andet marked med kunsthåndværk og lækker gastronomi om lørdagen.

Endnu længere væk fra centrum finder du Jurmala, i udkanten af byen som ligger ud til Østersøen. Det er som sådan ikke billigere at bo ude ved vandet i stedet for i centrum, da det er to meget forskellige mål. Hvilket område du bør vælge i Riga handler i stedet om, hvad du gerne vil bo i nærheden af. Generelt ligger priserne på hotel i Riga omkring mellem 400-700 DKK per nat. I centrum af byen kan du spare penge ved at bo ca. 1 km fra Peterskirken, hvor priser på overnatningerne er i den lave ende af skalaen.


Om Riga

Den lettiske hovedstad har rejst sig efter flere årtiers med sovjetisk undertrykkelse, og det er et godt bud på en storbferie i Baltikum. Det er hyggeligt at gå rundt i de snævre brostensgader i den gamle bydel, hvor biler har begrænset adgang, så der for en gang skyld er mulighed for at besøge restauranter, cafeer, butikker og seværdigheder uden al for meget forurening. De aktive sjæle kan nyde byen fra vandet på stand up paddle boards, som er en form for surfbræt, hvor man står op og padler sig igennem vandet.

I det nordlige Riga kan du besøge den største europæiske samling af bygninger og huse i jugendstil, som også bliver kaldt “art nouveau”. Mange af de 750-800 bygninger ligger på gaderne Alberta Lela og Elizabetes Lela. De blev opført omkring år 1900, hvor denne stilart havde sin storhedstid. Rigas jugendstil-museum ligger også på Alberta Lela, og her kan du få et indblik i hvordan møbler, bestik, porcelæn, sølvtøj og meget andet ser ud i jugendstil.

Priser er tjekket den 07-02-2018.


Rejseinformation: Riga

Hvor længe bor vores brugere i Riga?

Det gennemsnitlige ophold i Riga varer 3 nights.

Hvad koster et hotel i Riga?

Hoteller i Riga tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 411 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Riga?

Hoteller i Riga er typisk billigst i januar. Du kan forvente et prisfald på ca. 31% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Riga?

Hotelværelser i Riga er generelt billigst lørdag og dyrest mandag.

Hvad koster et hotel i Riga?

Hostels i Riga koster typisk omkring 161 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 250 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Riga.

Hvis vi tager højde for vejret i Riga, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Riga i marts, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 20 mm forventet nedbør.


Andre populære byer som Riga

Disse populære byer udforskes ofte af momondos brugere

Folk interesseret i Riga kiggede også på

Skal det ikke være Riga alligevel? Så find gode hoteltilbud disse steder