Hoteller i Riga, Letland

Find tilbud på 255 hoteller i Riga, Letland

Riga, Letland
1. feb. — 2. feb.2
tor. 2.2
man. 6.2

Populære hoteller til en overnatning i Riga

Find det perfekte hotel til dit ophold i Riga
Pris
kr.129
kr.794
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Riga


Hvornår skal man booke et hotel i Riga?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Riga
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
73%forventet prisfald
29%forventet prisstigning

Rejsepriser

150 kr. - 766 kr.

Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
650 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
314 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Riga er: 1-2 stjerne, 80 dage før. 3 stjerne, 63 dage før. 4-5 stjerne, 89 dage før.

1-2 stjerne

198 kr. - 274 kr.

3 stjerne

267 kr. - 315 kr.

4-5 stjerne

534 kr. - 602 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Riga

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Riga

Laveste hotelpris

55 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Bergs

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1814

Gennemsnitslængde på ophold

11 dage
Den billigste pris for et værelse i Riga, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 55 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos City Hotel Teater, et 4-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Bergs, det mest populære 5-stjernede hotel i Riga.
Der er 1.814 hoteller i Riga tæt på Riga Intl. Sky High Hotel er det nærmeste og ligger 0,8 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 11 dage, når de overnatter på hoteller i Riga. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 11 dage i Riga lå i sidste uge på 6.824 kr..

Rejsetips til Riga

Mindstelønnen i Letland er meget lavere end i Danmark. Derfor er det generelt utroligt nemt at rejse med eller uden budget i landet, uden at det koster alt for meget. Backpackere kan overnatte på vandrehjem for mellem 75-100 DKK per nat i et centralt område. Hvis du bor ca. 1,5 km fra centrum, så kan du slippe afsted med at bo billigt i Riga for under 50 DKK per nat for en køjeseng på et vandrerhjem.

Det koster ingenting at gå en hyggelig tur i den romantiske park Bastejkalns, som blandt andet huser frihedsmonumentet. En anden gratis seværdighed er Brethren Kirkegården, hvor mange af de lettiske soldater, der blev dræbt mellem 1915 og 1920 ligger begravet. Det kan lyde pudsigt at besøge en kirkegård, men stedet byder blandt andet på Den Evige Flamme og et ”Mother Latvia”-monument blandt de 3000 gravsteder. Det anbefales også at besøge den tidligere industrihavn Andrejsala-bydelen, som er en g(l)emt seværdighed, der er ved at blive ombygget til et kulturelt område med masser af underholdning i form af natklubber, cafeer og kunstudstillinger.

Det er nemt at komme rundt i den gamle bydel. Det er vigtigt at huske det rette fodtøj, da det ellers hurtigt kan blive trættende at gå på brostensgaderne. Udenfor centrum kan du benytte offentlig transport som sporvogne, mini-busser og almindelige busser, der alle benytter det samme billetsystem. Det er vigtigt at bemærke, at du betaler pr. tur. Derfor skal du betale for to billetter, hvis du for eksempel først kører i bus og derefter i sporvogn. Du kan spare penge ved at skaffe et e-talon card, der minder om det danske rejsekort og tanke det op løbende. En enkeltbillet i papirform koster 2 EUR (15 DKK) mens det kun koster 1,15 EUR (9 DKK) for samme tur, hvis du benytter dit nye e-talon card.

Du skal være minimum 18 år gammel for at checke ind på vandrehjem eller hotel i Riga.

På et hotel i Riga skal du for det meste lægge et depositum enten kontant eller via sit betalingskort, for at dække eventuelle skader på hotelværelset.

Letterne tjener som sagt ikke mange penge i timen. Derfor er det normalt, at folk der er på ferie i Riga lægger 5-10 % oveni regningen på restauranterne og giver stuepigen et par euro ved slutningen af dit ophold.

Det er sikkert at rejse til Riga. Den amerikanske ambassade i byen advarer dog mod et trick på barer og klubber, som går ud på, at en yngre kvinde henvender sig til en mandlig turist på gaden, hvor hun overtaler ham til at give en drink på en bar. Når det kommer til stykket er regningen enorm stor, men udsmideren vil gøre det umuligt at slippe for regningen.

Nej, i Letland fungerer stikkontakterne med 220 volt og 50 Hz ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Riga pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Riga

4-stjernede hoteller

Billigst 310 kr.

Gennemsnitlig 482 kr.

Dyrest 726 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Riga

Disse billige hoteller og vandrehjem i Riga har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Riga

Hoteller med mest værdi for pengene i Riga

Disse Riga hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Riga

Der er over 650 forskellige hoteller i Riga, så der er nok at vælge imellem. Det mest populære område er den gamle bydel, hvor mange af bygningerne har rødder helt tilbage til middelalderen. I den gamle bydel kan du blandt andet bo tæt på Peterskirken og Domkirken, der stammer tilbage til 1200-tallet.

Hvis du gerne vil bo i nærheden af byens bedste frugt og grønt, så bør du finde et hotel i Riga, der ligger tæt på Centralmarkedet (Centraltirgus), som også ligger i nærheden af Riga Ghetto og Lettiske Holocaust Museum. Markedet er meget større end Torvehallerne i København, og det bugner med billigt tøj og hyggelige cafeer.

I den anden side af byen kan kreative sjæle vælge at bo i Miera Iela-området, som har kunsthåndværk, interessante huse og meget mere. Her kan du også besøge Laima-museet, som danner rammerne for Letlands nationale chokoladefabrik.

Hvis du er vild med trækunst, så kan det anbefales at bo i eller i det mindste besøge Kalnciema kvartāls, som byder på træarkitektur på den venstre side af Daugava-floden, der ligger modsat centrum af byen. Der er blandt andet marked med kunsthåndværk og lækker gastronomi om lørdagen.

Endnu længere væk fra centrum finder du Jurmala, i udkanten af byen som ligger ud til Østersøen. Det er som sådan ikke billigere at bo ude ved vandet i stedet for i centrum, da det er to meget forskellige mål. Hvilket område du bør vælge i Riga handler i stedet om, hvad du gerne vil bo i nærheden af. Generelt ligger priserne på hotel i Riga omkring mellem 400-700 DKK per nat. I centrum af byen kan du spare penge ved at bo ca. 1 km fra Peterskirken, hvor priser på overnatningerne er i den lave ende af skalaen.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Riga

Den lettiske hovedstad har rejst sig efter flere årtiers med sovjetisk undertrykkelse, og det er et godt bud på en storbferie i Baltikum. Det er hyggeligt at gå rundt i de snævre brostensgader i den gamle bydel, hvor biler har begrænset adgang, så der for en gang skyld er mulighed for at besøge restauranter, cafeer, butikker og seværdigheder uden al for meget forurening. De aktive sjæle kan nyde byen fra vandet på stand up paddle boards, som er en form for surfbræt, hvor man står op og padler sig igennem vandet.

I det nordlige Riga kan du besøge den største europæiske samling af bygninger og huse i jugendstil, som også bliver kaldt “art nouveau”. Mange af de 750-800 bygninger ligger på gaderne Alberta Lela og Elizabetes Lela. De blev opført omkring år 1900, hvor denne stilart havde sin storhedstid. Rigas jugendstil-museum ligger også på Alberta Lela, og her kan du få et indblik i hvordan møbler, bestik, porcelæn, sølvtøj og meget andet ser ud i jugendstil.


Information about staying in Riga

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Riga

Det gennemsnitlige ophold i Riga varer 11 nights.

Hoteller i Riga tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 744 kr. pr. nat.

Hoteller i Riga er typisk billigst i august. Du kan forvente et prisfald på ca. 73% i denne periode.

Hotelværelser i Riga er generelt billigst søndag og dyrest torsdag.

Hostels i Riga koster typisk omkring 699 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 45 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Riga.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Riga i februar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -3 °C, og chancen for sne er lav med kun 20 mm forventet nedbør.

Byen Riga har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 158 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Old Riga terrace apartment til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Riga. Søg efter tilbud på ferieboliger i Riga.

Ja, byen Riga har ledige hostels. Du kan vælge mellem 175 Riga hostels. Vi anbefaler et ophold på Doma Hostel, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Riga.


momondos yndlingshoteller i Riga

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Riga
Primo Hotel

Primo Hotel

62 Nometnu Str., Riga, Latvia

8,3
233 kr.
Rija Vef Hotel

Rija Vef Hotel

Brivibas Street 199c, Riga, Latvia

8,2
246 kr.
Rigaapartment Sonada Hotel

Rigaapartment Sonada Hotel

Riga, Letland

8,4
205 kr.
A1 Hotel

A1 Hotel

48a Gertrudes Street, Riga, Latvia

8,1
274 kr.
Sky High Hotel

Sky High Hotel

Riga Airport, Marupe, Riga, Latvia

8,1
363 kr.
Best Hotel Riga

Best Hotel Riga

9-11 Gimnastikas Street, Riga, Latvia

7,9
274 kr.
Hotel Valdemars Riga

Hotel Valdemars Riga

Krisjana Valdemara 23, Riga, Latvia

8,2
390 kr.
Hestia Hotel Draugi

Hestia Hotel Draugi

Marstalu St. 3, Riga, Latvia

8,7
397 kr.
Hotel Vilmaja

Hotel Vilmaja

12 Ilmajas Street, Riga, Latvia

7,9
349 kr.
Liberty Airy

Liberty Airy

Zigfrida Annas Meierovica Bulvaris 18, Riga, Latvia

7,3
75 kr.
Relais Le Chevalier

Relais Le Chevalier

Kalku Street 20, Riga, Latvia

9,1
465 kr.

Balticapart Riga

Marijas iela 1, 4. stāvs, Riga, Latvia

4,9
144 kr.

Tree House

Kaļķu iela 11a (4th floor), Riga, Latvia

8,8
116 kr.

Central Hostel

Ernesta Birznieka-Upīša Iela 20, Riga, Latvia

7,5
82 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Riga


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Riga, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

momondo finder et godt sted at overnatte i Riga for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.