Billige fly fra Billund til Denpasar fra 5.421 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 1.10
lør. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om Billund-Denpasar fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Billund til Denpasar, og kan man flyve direkte?

Bedste pris fundet

39.803 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 40min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Denpasar

1 lufthavn
Det billigste flytilbud fra Billund til Denpasar fundet på momondo i de sidste 72 timer er 39.803 kr.
Det hurtigste fly fra Billund til Denpasar tager 18t. 40min.
Der er ingen direkte fly fra Billund til Denpasar. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: Billund - Lufthavn: Denpasar Ngurah Rai.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Denpasar: Denpasar Ngurah Rai (DPS)

Sådan finder du billige fly fra Billund til Denpasar

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Denpasar?

november. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Billund til Denpasar er november. Det dyreste tidspunkt er august.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Billund til Denpasar?

onsdag. Den billigste dag er typisk onsdag. Den dyreste dag er typisk lørdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Billund til Denpasar?

om formiddagen. Fly fra Billund til Denpasar er ca. 20% dyrere om morgenen end om formiddagen

Hvilket flyselskab er billigst til Denpasar fra Billund?

XiamenAir. Air France, KLM, og Lufthansa er de mest populære selskaber, der flyver fra Billund til Denpasar

Hvilken flyrute er billigst fra Billund til Denpasar?

Billund - Denpasar Ngurah Rai. Flyv fra Billund til Denpasar Ngurah Rai for at få de bedste flypriser mellem Billund og Denpasar

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Billund til Denpasar?

55 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Billund til Denpasar er ca. 55 dage før afgang

Bedste flyselskaber, der flyver fra Billund til Denpasar

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Billund til Denpasar med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
LufthansaPrisFra 3.457 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,2
7,3

Boarding

7,3

Comfort

7,9

Besætning

6,7

Underholdning

6,7

Mad

Anmeldelser

Baggagen i Frankfurt ankom så sent, at jeg mistede mit næste fly og måtte overnatte 2 dage i byen indtil den næste fly til destinationen!

1 / 3
Søg efter fly fra Lufthansa
XiamenAirPrisFra 3.598 kr.Gratis afbestillingVurdering
6,6
Søg efter fly fra XiamenAir
Turkish AirlinesPrisFra 4.260 kr.Gratis afbestillingVurdering
8,0
Søg efter fly fra Turkish Airlines
KLMPrisFra 5.412 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,6
Søg efter fly fra KLM
Air FrancePrisFra 5.536 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,6
7,6

Boarding

7,5

Comfort

8,3

Besætning

6,9

Underholdning

7,2

Mad

Anmeldelser

Ulemper: Delayed

1 / 3
Søg efter fly fra Air France
Singapore AirlinesPrisFra 6.029 kr.Gratis afbestillingVurdering
8,0
Søg efter fly fra Singapore Airlines

  • Er der flyselskaber på ruten fra Billund til Denpasar Ngurah Rai, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    På grund af den globale indvirkning fra COVID-19 har nogle af de flyselskaber, som vi samarbejder med på ruten fra Billund til Denpasar Ngurah Rai, f.eks. KLM, Turkish Airlines og Singapore Airlines, muligvis iværksat fleksible afbestillingsregler. Brug vores site til at søge efter alle de flyselskaber, der kan tilbyde dig denne fleksibilitet.

  • Hvor langt er der fra Billund til Denpasar Ngurah Rai med fly?

    Der er 11801,6 km mellem Billund og Denpasar Ngurah Rai.Hvad er fordelene ved de forskellige lufthavne i Billund og Denpasar?

Billund og Denpasar er de eneste internationale lufthavne i områderne. Hvis du vil rejse fra en anden lufthavn end Billund, kan du i stedet rejse fra Aarhus. Denne lufthavn har internationale flyvninger ligesom Billund. Typisk vil der dog være flere direkte flyvninger fra Billund Lufthavn, og det er derfor sjældent en fordel at flyve fra Aarhus, hvis du befinder dig tættere på Billund. Billund Lufthavn er også let tilgængelig med offentlig transport, lufthavnsbus og bil. Du kan booke en parkeringsplads i lufthavnen til din bil før rejsen. Denpasar Lufthavn er et knudepunkt for rejsende til Bali. Lufthavnen er en af de travleste internationale lufthavne i Indonesien, og det er derfor nemt at finde direkte flyvninger til mange forskellige lufthavne i Denpasar. Du kan for eksempel flyve til eller fra Australien, USA eller Asien. Denpasar har desuden gennemgået en renovering, der blandt andet tæller en ekstra terminal, flere shoppingmuligheder og et dejligt spiseområde, der gør din rejse meget behagelig.


Hvad er den bedste vej til og fra lufthavnene i Billund og Denpasar?

Det er nemt at rejse til Billund Lufthavn med både bus og bil. Billund Lufthavn garanterer en ledig p-plads, hvis du reserverer den inden din rejse. Du kan booke parkering på lufthavnens hjemmeside. Hvis du rejser til Billund fra Vejle, Horsens, Skanderborg eller Aarhus, kan du rejse med lufthavnsbus 912X til Billund Lufthavn. Der afgår også flere offentlige buslinjer til Billund fra Esbjerg, Kolding, Vejle og Give-Tørring. Du har altså mange muligheder for at komme til og fra lufthavnen med bus fra store dele af Jylland, der også har gode togforbindelser til resten af Danmark. Hvis du rejser fra Fyn, kan du køre til Billund med selskabet Flixbus fra Odense. Når du rejser til og fra Denpasar, kan det være en fordel at booke en taxa gennem lufthavnens taxaservices uden for terminalerne. Disse services giver dig en forudbestemt pris, så du ikke behøver at bekymre dig, om du betaler en rimelig pris for din tur. Du kan også leje en bil i lufthavnen med selskaberne Avis, Budget, Europcar, Hertz eller Sixt.

Hvilke byer kan du komme til fra Denpasar Lufthavn?

Denpasar Lufthavn ligger lidt syd for byen Denpasar, der er hovedstad i den indonesiske provins og på vulkanøen Bali. Øen har længe været et meget populært turistmål, hvor det er muligt at nyde solen i fantastiske omgivelser. Du kan rejse til andre dele af Bali fra lufthavnen med taxa eller lejebil. Hvis du gerne vil opleve Balis summende hovedstad, er det oplagt at rejse videre til Denpasar by. Fra Denpasar by kan du for eksempel rejse videre til andre unikke perler på Bali. Et oplagt bud er at rejse til byen Ubud, der ligger nord for Denpasar, hvor du kan opleve en afslappet stemning, og byen beskrives ofte som Balis kulturelle hjerte. En anden velbesøgt feriedestination er den tidligere fiskerlandsby Kuta, der er særligt kendt for sit sprudlende strand- og byliv med mange restauranter og barer. Kuta ligger lidt syd for Denpasar, og byen er meget hurtig at komme til med både taxa og lejebil.


Alternative fly Billund-Denpasar

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Denpasar
Hurtigste flyvetid21t. 30min.
Laveste pris5.252 kr.
Fly fra Aalborg til Denpasar
Hurtigste flyvetid34t. 50min.
Laveste pris5.774 kr.
Fly fra Aarhus til Denpasar
Hurtigste flyvetid47t. 40min.
Laveste pris6.686 kr.

Fly, der minder om Billund til Denpasar

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Billund til Denpasar

Find billige flybilletter til andre byer i Indonesien

Indonesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly fra Billund til Denpasar. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger fra Billund til Denpasar på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly fra Billund til Denpasar vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly fra Billund til Denpasar lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Denpasar og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.