Billeje i Philadelphia, Pennsylvania

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, PA, USA
4. dec. — 11. dec.
Philadelphia, PA, USA
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Philadelphia

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Philadelphia

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Philadelphia?

De billigste udlejningsbiler i Philadelphia kan normalt findes gennem Enterprise Rent-A-Car. Når du booker hos Enterprise Rent-A-Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 327 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Philadelphia er 327 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Philadelphia har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Philadelphia, med 20 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Philadelphia?

De fleste momondo-brugere lejer en Nissan Pathfinder in Philadelphia, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Ford Edge. Hvis du er interesseret i at leje en Nissan Pathfinder, er priserne i gennemsnit på 390 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Nissan Pathfinder in Philadelphia på helt ned til 327 kr. om dagen. Leje af en Ford Edge in Philadelphia ligger i gennemsnit på 546 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 405 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Philadelphia, Pennsylvania

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Philadelphia, Pennsylvania
Economy286 kr./dag
Lille mellemklasse216 kr./dag
Stor mellemklasse208 kr./dag
Standard256 kr./dag
Stor276 kr./dag
Lille varevogn377 kr./dag
Stor SUV347 kr./dag
Premium SUV513 kr./dag
Mellemstor SUV238 kr./dag
Kompakt SUV245 kr./dag
Standard SUV295 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Philadelphia

Byen Philadelphia har så meget at tilbyde dem, der ønsker at udforske byens evolutionære historie. Du kan benytte din billeje i Philadelphia ved at tage en tur til Philadelphia film Society's Navy Yard, der lejlighedsvis opsætter drive-in biografer. Delaware Water Gap National Recreation area er også et must-try, når du besøger Philadelphia. Gå ikke glip af muligheden for at udforske det traditionelle japanske hus populært kendt som Shofuso House and Garden i West Fairmount Park. Kunstelskere kan forkæle sig selv på Rittenhouse Square, som består af udstillinger med olie, blandede medier og akvarel. Der er parkeringspladser, garager og kiosker i byen Philadelphia. Mens du kører i din udlejningsbil i Philadelphia, anbefales det at være i kontakt med de specifikke regler og regler for veje. Der er omkring 72 udlejningssteder, hvorfra du kan få adgang til din udlejningsbil i Philadelphia.

Er det værd at leje en bil, når man besøger Philadelphia?

Du vil finde parkering til din udlejningsbil i Philadelphia i enten bolig- eller businessområderne. Parkeringsreglerne er specielt tilpasset til nabolaget og tidsgrænsen. Der er også et rum, der er reserveret til handicappede i hver blok. Myldretiden har en tendens til at kulminere om morgenen og om aftenen. Nyd naturskønne køreture i luksusbiler i Philadelphia, når du kører til Battlefield Park og Brandywine River Museum of Art. Du kan også køre din passager van leje til andre destinationer, der grænser op til byen Philadelphia, såsom Bucks County Playhouse, Elmwood Park og Pleasure Garden of Chanticleer. Philadelphia er en af de mest gangbare byer i staten. Fordelen ved at have en udlejningsbil i Philadelphia er muligheden for at tage af og besøge det betagende landskab. Find og bestil din billige billeje i Philadelphia gennem momondo.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i [City]?

Mens du kører din bil udlejning i Philadelphia, er der visse regler, der bør opretholdes. Det er nødvendigt at bruge sikkerhedssele, mens børn skal bruge en autostol under transport. Du kan bruge regninger eller kreditkort til at få en trykt parkeringsbillet, der skal placeres i forruden fra parkeringsautomater. Hastighedsgrænserne varierer, idet lavere hastigheder er standard for større veje. Før du bruger din udlejningsbil i Philadelphia, skal du sikre dig, at du er opmærksom på eventuelle nylige ændringer eller tilføjelser, der kan blive offentliggjort i byens afdeling vedrørende kørselsregler.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Philadelphia, hvis jeg besøger fra et andet land?

Når du lejer en bil i Philadelphia fra biludlejningskontoret, skal du have et kørekort, der er gyldigt i hele lejeperioden, samt et kreditkort med tilgængelige midler. Der kræves internationale kørekort fra udlændinge, hvis kørekort ikke er på engelsk.


Find billig billeje i Philadelphia, Pennsylvania

Find den lejebil i Philadelphia, der passer til dine behov

Lille cars

180 kr. - 705 kr.

Alle biltyper

219 kr. - 1.116 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Philadelphia, USA er 284 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Philadelphia, USA er i februar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 180 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Philadelphia. I Philadelphia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Philadelphia.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Philadelphia, USA er 286 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Philadelphia, USA er i februar. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 231 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Philadelphia. I Philadelphia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Philadelphia.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Philadelphia, USA er 485 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Philadelphia, USA er i februar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 235 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Philadelphia. I Philadelphia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Philadelphia.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Philadelphia, USA er 367 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Philadelphia, USA er i februar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 231 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Philadelphia. I Philadelphia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Philadelphia.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

286 kr./dag

1 dec. - 8 dec.
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Philadelphia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Philadelphia, Pennsylvania

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,4

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,2

National

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,1

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,8

Enterprise Rent-A-Car

18 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,9

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,6

Avis

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,8

Value

5,7

Payless

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,3

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,9

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,6

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,8

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,3

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,5

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,1

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,7

Value

5,4

Hurtige fakta om biludlejning i Philadelphia

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Philadelphia

Populære biltyper

Full-size, Intermediate, SUV

Billigste lejebil

327 kr.

Den mest populære model

Nissan Pathfinder
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Philadelphia i de seneste 72 timer: Full-size, Intermediate, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Philadelphia er 327 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 327 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Philadelphia i de seneste 7 dage er Nissan Pathfinder. Vores brugere foretrækker også Ford Edge som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Philadelphia

Herunder vises de mest populære hoteller i Philadelphia

Kørsel i lejebil i Philadelphia – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Philadelphia, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Philadelphia, Pennsylvania biludlejning?

Udlejningsbiler i Philadelphia fra populære udlejningssteder så som Alamo, Avis og Payless tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Philadelphia, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Philadelphia, Pennsylvania?

Rejsende, som lejer en bil i Philadelphia, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Philadelphia ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Nissan Pathfinder in Philadelphia?

Hvordan er vejret i Philadelphia, PA i november?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Philadelphia i november måned, bør forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 76 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Philadelphia om vejret i resten af Pennsylvania?

Klimaet i Pennsylvania i november er normalt 6 °C med en forventet nedbør på 83,1 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Philadelphia til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Philadelphia?

Priser for biler i Philadelphia opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Philadelphia?

Antallet af udbydere for biler i Philadelphia er 85 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Philadelphia?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Philadelphia. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Philadelphia?

For at leje en bil i Philadelphia, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Philadelphia?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Philadelphia, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Philadelphia?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Philadelphia på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Philadelphia med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Philadelphia og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Philadelphia på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Philadelphia med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Philadelphia, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Philadelphia.

Kan jeg søge efter billeje i Philadelphia med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Philadelphia med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Philadelphia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.