Find billige flybilletter til Philadelphia

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Philadelphia (PHL)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Philadelphia. De nuværende restriktioner til Philadelphia er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Philadelphia

Find de billigste fly til disse Philadelphia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Philadelphia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Philadelphia

København (CPH) til New York (NYC)

Fly til Philadelphia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til New York, hvor den gennemsnitlige pris er 2.432 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PHILADELPHIA FRA KØBENHAVNseptember19% billigereAt flyve fra København til Philadelphia ​​koster i gennemsnit blot 3.005 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PHILADELPHIA FRA KØBENHAVNjuli31% dyrereDet koster cirka 4.866 kr. at flyve til Philadelphia ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PHILADELPHIA FRA KØBENHAVNoktober296% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Philadelphia fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Philadelphia?

Omtrent midt imellem New York og Washington D.C. ligger Philadelphia i staten Pennsylvania. Med fly til Philadelphia har du mulighed for at besøge den tidligere amerikanske hovedstad. Vejret er normalt meget varmt og fugtigt om sommeren, mens vinteren er kold og fuld af sne. Derfor er foråret og efteråret de bedste sæsoner at rejse med fly til Philadelphia. April, maj, september og oktober er fire attraktive måneder med behagelige temperaturer på ca. 20 °C.

Hvilket er det absolut billigste fly til Philadelphia?

Brugere, der bestiller rejser til Philadelphia fra Atlanta, har fundet fly, der er 89% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Philadelphia. Hvis du vil finde den billigste pris til Philadelphia fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Philadelphia?

Den billigste måned at flyve til Philadelphia fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.005 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Philadelphia i september, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.170 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Philadelphia?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Philadelphia 54 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Philadelphia for 3.708 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Philadelphia udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Philadelphia for 3.562 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Philadelphia på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Philadelphia er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Philadelphia på en mandag kan finde billetter helt ned til 2.980 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.082 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Philadelphia.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Philadelphia?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Philadelphia på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Philadelphia på dette tidspunkt kan findes helt ned til 3.093 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Philadelphia på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 3.671 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Philadelphia?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Philadelphia. Hvis du har planer om at flyve til Philadelphia, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Atlantic City (74 km fra Philadelphia centrum), Lufthavn: Newark (117 km fra Philadelphia centrum), Lufthavn: New York John F Kennedy (139 km fra Philadelphia centrum), Lufthavn: New York LaGuardia (142 km fra Philadelphia centrum) eller Lufthavn: New Windsor Stewart (193 km fra Philadelphia centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Philadelphia på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Philadelphia Lufthavn: New York LaGuardia, hvor gennemsnitsprisen er 2.528 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Philadelphia?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Philadelphia. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Philadelphia nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Philadelphia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Philadelphia fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
8. sep.
CPH06:55København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
PHL19:50Philadelphia
12. sep.
PHL17:55Philadelphia
12t. 00min.
1 stop
CPH05:55København Kastrup
4.535 kr.
Find lignende
Air France
8. sep.
CPH02:25København Kastrup
16t. 16min.
2 stop
PHL18:41Philadelphia
12. sep.
PHL13:35Philadelphia
14t. 35min.
2 stop
CPH04:10København Kastrup
4.749 kr.
Find lignende
Brussels Airlines
8. sep.
CPH02:40København Kastrup
18t. 05min.
2 stop
PHL20:45Philadelphia
12. sep.
PHL10:50Philadelphia
14t. 15min.
2 stop
CPH01:05København Kastrup
6.304 kr.
Find lignende
Air France
8. sep.
CPH02:25København Kastrup
16t. 16min.
2 stop
PHL18:41Philadelphia
12. sep.
PHL09:04Philadelphia
16t. 26min.
2 stop
CPH01:30København Kastrup
4.761 kr.
Find lignende
United Airlines
24. sep.
BLL07:00Billund
15t. 59min.
2 stop
PHL22:59Philadelphia
26. sep.
PHL10:50Philadelphia
17t. 25min.
2 stop
BLL04:15Billund
7.742 kr.
Find lignende
United Airlines
24. sep.
BLL07:00Billund
15t. 59min.
2 stop
PHL22:59Philadelphia
26. sep.
PHL10:50Philadelphia
17t. 25min.
2 stop
BLL04:15Billund
7.760 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Philadelphia

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Philadelphia, så se nogle af vores tilbud herunder.
British Airways
30. jun.
CPH03:00København Kastrup
14t. 35min.
1 stop
PHL17:35Philadelphia
3.213 kr.
Find lignende
Delta
26. maj
CPH02:00København Kastrup
22t. 44min.
2 stop
PHL00:44Philadelphia
2.981 kr.
Find lignende
British Airways
27. maj
CPH09:40København Kastrup
33t. 15min.
1 stop
PHL18:55Philadelphia
5.784 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Philadelphia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Philadelphia

Det er især de store klassiske flyselskaber, der byder på flybilletter til Philadelphia. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve på ferie med American Airlines, Icelandair eller British Airways. Fra Billund Lufthavn kan du flyve med udbydere såsom Finnair, Lufthansa og KLM. Indchecket bagage samt mad ombord er ofte inkluderet hos de traditionelle flyselskaber, der regelmæssigt også tilbyder billige flybilletter til Philadelphia.

Hvem flyver direkte til Philadelphia?

Der er for tiden ingen direkte fly til Philadelphia fra Danmark. I stedet kan du vælge imellem mange flyafgange med diverse mellemlandinger. Mange flyselskaber har fokus på New York og Los Angeles, men med et enkelt stop undervejs kommer du nemt til Philadelphia, der er USA’s femtestørste by.

Hvor lang tid tager det at flyve til Philadelphia?

Den hurtigste flyafgang fra Københavns Lufthavn tager ca. 11 t og 10 min. Den korte rejsetid skyldes, at der kun er en enkel mellemlanding på turen. Den hurtigste rejse med fly til Philadelphia fra Billund Lufthavn tager ca. 10 t og 40 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Philadelphia samt afstand til centrum

Når du er landet med dine flybilletter i Philadelphia, er der flere transportmuligheder fra lufthavnen. Der kører Airport Regional Rail Line fra Philadelphia Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 20 min og koster ca. 6.75 USD (ca. 45 DKK). Det er også muligt at tage en taxa, der kører med en fast pris på ca. 28.50 USD (ca. 188 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Philadelphia?

Du kommer nemmest rundt i Philadelphia til fods kombineret med brug af offentlig transport. Byen serviceres af busser og tog fra SEPTA, som dækker både centrum og oplandet. Et såkaldt One-Day Convenience Pass koster ca. 8 USD (ca. 53 DKK). Philadelphia er desuden en attraktiv by for cyklister, og Indego er et populært cykeludlejningsfirma, der tager ca. 4 USD (ca. 26 DKK) pr. time for udlejning.


Kan man rejse til Philadelphia uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit på ferie i USA i op til 90 dage. Dog skal du ansøge om en såkaldt ESTA-tilladelse via https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1. Derudover skal du forevise en gyldig returbillet ved ankomst.


Tips og gode råd til Philadelphia

Hvad skal man se i Philadelphia?

Du kan se frem til spændende seværdigheder, når du er landet med fly i Philadelphia. Philadelphia Museum of Art er et af USA’s største kunstmuseer, som du kan bruge en hel dag på at opleve. The Independence Hall og The Liberty Bell er to historiske attraktioner, som er værd at besøge. Det var nemlig i Philadelphia, at den amerikanske uafhængighedserklæring blev underskrevet i 1776.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Philadelphia er en perfekt by, hvis du rejser med børn. Sesame Place er en park, der er inspireret af Sesame Street, hvilket især er sjovt for de yngste. The Franklin Institute er også oplagt at besøge, da det er et videnskabsmuseum med masser af interaktive udstillinger.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er ikke dækket af de danske sygesikringsregler på en ferie i USA. Derfor bør du investere i en rejseforsikring, hvor pengene er godt givet ud, hvis uheldet er ude i form af sygdom, tabt bagage eller lignende omstændigheder.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Philadelphia.

Giver man drikkepenge i Philadelphia?

I USA giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

King of Prussia Mall ligger i Philadelphia, og er et af USA’s største indkøbscentre. Philadelphia Premium Outlets er også gode steder at gøre en handel foruden butikkerne ved While Rittenhouse Square. (Priser checket: 13/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class