Find billige flybilletter til Philadelphia

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Philadelphia (PHL)
man.. 18.1.
man.. 25.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Philadelphia

Find de billigste fly til disse Philadelphia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Philadelphia?

Omtrent midt imellem New York og Washington D.C. ligger Philadelphia i staten Pennsylvania. Med fly til Philadelphia har du mulighed for at besøge den tidligere amerikanske hovedstad. Vejret er normalt meget varmt og fugtigt om sommeren, mens vinteren er kold og fuld af sne. Derfor er foråret og efteråret de bedste sæsoner at rejse med fly til Philadelphia. April, maj, september og oktober er fire attraktive måneder med behagelige temperaturer på ca. 20 °C.

Hvilket er det absolut billigste fly til Philadelphia?

Brugere, der bestiller rejser til Philadelphia fra Atlanta, har fundet fly, der er 86% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Philadelphia. Hvis du vil finde den billigste pris til Philadelphia fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Philadelphia?

Den billigste måned at flyve til Philadelphia fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.020 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Philadelphia i september, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.186 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Philadelphia?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Philadelphia fra Danmark, når du bestiller 54 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Philadelphia for omkring 3.727 kr., når du søger 54 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Philadelphia på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Philadelphia er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Philadelphia på en onsdag kan finde billetter helt ned til 3.016 kr.. Den dyreste dag at flyve til Philadelphia er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 4.165 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Philadelphia?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Philadelphia, hvor du kan finde priser helt ned til 3.232 kr.. Hvis du flyver fra Philadelphia om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 3.776 kr. i gennemsnit. Fly til Philadelphia fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Philadelphia?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Philadelphia. Hvis du har planer om at flyve til Philadelphia, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Atlantic City (74 km fra Philadelphia centrum), Lufthavn: Newark (117 km fra Philadelphia centrum), Lufthavn: New York John F Kennedy (139 km fra Philadelphia centrum), Lufthavn: New York LaGuardia lufthavn (142 km fra Philadelphia centrum) eller Lufthavn: New Windsor Stewart (193 km fra Philadelphia centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Philadelphia på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Philadelphia Lufthavn: New York LaGuardia lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 2.554 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Philadelphia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Philadelphia fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Delta
3. apr.
CPH
København Kastrup
18t. 45min.
2 stop
PHL
Philadelphia
7. apr.
PHL
Philadelphia
15t. 32min.
2 stop
CPH
København Kastrup
3.734 kr.
Find lignende
American Airlines
3. apr.
CPH
København Kastrup
16t. 30min.
1 stop
PHL
Philadelphia
7. apr.
PHL
Philadelphia
14t. 05min.
1 stop
CPH
København Kastrup
3.931 kr.
Find lignende
British Airways
21. maj
BLL
Billund
23t. 55min.
1 stop
PHL
Philadelphia
25. maj
PHL
Philadelphia
15t. 15min.
1 stop
BLL
Billund
4.097 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. feb.
CPH
København Kastrup
32t. 27min.
3 stop
PHL
Philadelphia
24. feb.
PHL
Philadelphia
22t. 50min.
3 stop
CPH
København Kastrup
5.112 kr.
Find lignende
Brussels Airlines
21. feb.
CPH
København Kastrup
30t. 50min.
2 stop
PHL
Philadelphia
24. feb.
PHL
Philadelphia
14t. 20min.
2 stop
CPH
København Kastrup
6.213 kr.
Find lignende
Delta
3. apr.
CPH
København Kastrup
17t. 40min.
2 stop
PHL
Philadelphia
7. apr.
PHL
Philadelphia
14t. 01min.
2 stop
CPH
København Kastrup
3.752 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Philadelphia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Philadelphia

Det er især de store klassiske flyselskaber, der byder på flybilletter til Philadelphia. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve på ferie med American Airlines, Icelandair eller British Airways. Fra Billund Lufthavn kan du flyve med udbydere såsom Finnair, Lufthansa og KLM. Indchecket bagage samt mad ombord er ofte inkluderet hos de traditionelle flyselskaber, der regelmæssigt også tilbyder billige flybilletter til Philadelphia.

Hvem flyver direkte til Philadelphia?

Der er for tiden ingen direkte fly til Philadelphia fra Danmark. I stedet kan du vælge imellem mange flyafgange med diverse mellemlandinger. Mange flyselskaber har fokus på New York og Los Angeles, men med et enkelt stop undervejs kommer du nemt til Philadelphia, der er USA’s femtestørste by.

Hvor lang tid tager det at flyve til Philadelphia?

Den hurtigste flyafgang fra Københavns Lufthavn tager ca. 11 t og 10 min. Den korte rejsetid skyldes, at der kun er en enkel mellemlanding på turen. Den hurtigste rejse med fly til Philadelphia fra Billund Lufthavn tager ca. 10 t og 40 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Philadelphia samt afstand til centrum

Når du er landet med dine flybilletter i Philadelphia, er der flere transportmuligheder fra lufthavnen. Der kører Airport Regional Rail Line fra Philadelphia Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 20 min og koster ca. 6.75 USD (ca. 45 DKK). Det er også muligt at tage en taxa, der kører med en fast pris på ca. 28.50 USD (ca. 188 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Philadelphia?

Du kommer nemmest rundt i Philadelphia til fods kombineret med brug af offentlig transport. Byen serviceres af busser og tog fra SEPTA, som dækker både centrum og oplandet. Et såkaldt One-Day Convenience Pass koster ca. 8 USD (ca. 53 DKK). Philadelphia er desuden en attraktiv by for cyklister, og Indego er et populært cykeludlejningsfirma, der tager ca. 4 USD (ca. 26 DKK) pr. time for udlejning.


Kan man rejse til Philadelphia uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit på ferie i USA i op til 90 dage. Dog skal du ansøge om en såkaldt ESTA-tilladelse via https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1. Derudover skal du forevise en gyldig returbillet ved ankomst.


Tips og gode råd til Philadelphia

Hvad skal man se i Philadelphia?

Du kan se frem til spændende seværdigheder, når du er landet med fly i Philadelphia. Philadelphia Museum of Art er et af USA’s største kunstmuseer, som du kan bruge en hel dag på at opleve. The Independence Hall og The Liberty Bell er to historiske attraktioner, som er værd at besøge. Det var nemlig i Philadelphia, at den amerikanske uafhængighedserklæring blev underskrevet i 1776.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Philadelphia er en perfekt by, hvis du rejser med børn. Sesame Place er en park, der er inspireret af Sesame Street, hvilket især er sjovt for de yngste. The Franklin Institute er også oplagt at besøge, da det er et videnskabsmuseum med masser af interaktive udstillinger.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er ikke dækket af de danske sygesikringsregler på en ferie i USA. Derfor bør du investere i en rejseforsikring, hvor pengene er godt givet ud, hvis uheldet er ude i form af sygdom, tabt bagage eller lignende omstændigheder.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Philadelphia.

Giver man drikkepenge i Philadelphia?

I USA giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

King of Prussia Mall ligger i Philadelphia, og er et af USA’s største indkøbscentre. Philadelphia Premium Outlets er også gode steder at gøre en handel foruden butikkerne ved While Rittenhouse Square. (Priser checket: 13/04/2019).

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class