Find billige flybilletter til State College

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til State College?

5.116 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til State College. Dette fly er fra Hamborg og er 38% billigere end de fleste andre flyrejser til State College. Hvis du vil finde den billigste pris til State College fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af State College. Hvis du har planer om at flyve til State College, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Altoona Blair County (68 km fra State College centrum), Lufthavn: Williamsport Lycoming County (93 km fra State College centrum), Lufthavn: DuBois Jefferson County (97 km fra State College centrum), Lufthavn: Johnstown Cambria County (98 km fra State College centrum) eller Lufthavn: Harrisburg (114 km fra State College centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af State College er normalt Lufthavn: State College University Park med en gennemsnitspris på 8.231 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til State College

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til State College fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
20t. 39min.
SCEState College University Park

Find de billigste enkeltbilletter til State College

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til State College, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
20t. 39min.
SCEState College University Park

Hvilke flyselskaber flyver til State College?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til State College

Hvilke flyselskaber flyver til State College?

På rejser til State College fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: American Airlines, United Airlines eller Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

American Airlines-fly til State College

Der er 8 fly med American Airlines til State College på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Philadelphia Intl, og den bedste pris på en American Airlines-billet, der er set på momondo, er 5.666 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til State College). American Airlines har en bedømmelse på 7,1 fra 785 brugeranmeldelser på momondo.


Populære fly til State College

Find dine flybilletter til State College blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til State College
Hurtigste flyvetid20t. 39min.
Laveste pris7.530 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til State College


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til State College på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til State College, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til State College, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til State College ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til State College, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til State College spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.