Lej en bil i State College, Pennsylvania

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i State College, PA

State College, PA, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
State College, PA, USA
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i State College

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i State College, PA
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,7

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,7
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,8

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

8,2
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,7

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,4
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,8

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra State College, PA til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Harrisburgs biludlejningsdisk

Biludlejning i State College

I september til og med i dag 232 har momondo brugere søgt efter billig billeje i State College.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i State College for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i State College. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i State College, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min State College, PA biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i State College ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i State College. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i State College, PA?

Rejsende, som lejer en bil i State College, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til State College ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in State College?

Til gennemsnitligt 463 kr./dag (og helt ned til 160 kr./dag) er udlejning af en Ford Fiesta in State College det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Hyundai Accent in State College for 517 kr./dag i gennemsnit (158 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvordan er vejret i State College, PA i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i State College 16 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i State College.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i State College i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i State College. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i State College plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Fiesta, Hyundai Accent og Class Minivan.

Minder vejret i State College om vejret i resten af Pennsylvania?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra State College og rundt i Pennsylvania eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 90,8 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til State College