Billeje i State College, Pennsylvania

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i State College, Pennsylvania

State College, PA, USA
3. dec. — 10. dec.
State College, PA, USA
søn. 3.12
Middag
søn. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i State College

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i State College

Hvilken bil er der flest, som lejer in State College?

En Nissan Versa er den mest populære bil at leje in State College ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Nissan Versa på helt ned til 248 kr./dag in State College, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 410 kr./dag. En anden populær bil at leje in State College er en Kia Soul, der i gennemsnit koster 442 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 201 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i State College

State College, Pennsylvania er hjemsted for det berømte Pennsylvania State University. Når du kører rundt i byen, kan du se Millbrook Marsh Nature Center, Nittany Lion-helligdommen og Pennsylvania Military Museum. Med en State College Biludlejning, kan du besøge alle disse steder på dit eget tidspunkt uden hastværk. Der er mere end 10 biludlejningssteder på State College. Der er masser af parkeringspladser på State College, herunder private garager, parkeringsmuligheder, parkering på gaden og parkeringspladser.

Kan det betale sig at leje en bil, når man besøger State College?

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af området, så er det bedst at leje en bil med en af de flere Biludlejning på State College. Den anbefalede måde at lette transport ind, ud og omkring State College er ved at leje en af de mange udlejningsbiler til rådighed. Du kan vælge at leje en økonomibil for at minimere rejseomkostningerne eller blive stor ved at leje en luksusbil. En elbil udlejning vil give endnu mere bekvemmelighed. Hvis du er mere end fem, kan du overveje at leje en passagervogn til mere plads. Der er billig parkering til rådighed over hele byen, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvor du skal parkere din bil. State College er også gangbar og kan bikebaeres, fordi det er sikkert, og der er mange stier og fortove, der letter det. Men hvis du ønsker at nå seværdigheder, der ligger 1 - 2 times kørsel fra byen, skal du leje en bil. De attraktioner, der findes i de omkringliggende områder, er Nature Inn at Bald Eagle, Tussey Mountain, Penn's Cave og State Theatre, hvor du kan stå på ski, se teater og danse-forestillinger samt se på fugle.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg være opmærksom på, når jeg kører på State College?

Færdselsloven i Pennsylvania ligner andre stater i USA Overtrædelse af Pennsylvania hastighedsgrænser resulterer i høje straffe. Det kan være en god ide at sætte farten ned til en rimelig hastighed, før du bliver fanget af et af de mange fotofælder, der er installeret rundt om tilstanden. Generelt bør du bekræfte med Pennsylvania's afdeling af motorkøretøjer for nylig lovændringer, før du får din State College Biludlejning.

Hvilken type kørekort har du brug for til at leje en bil på State College?

Forskellige Biludlejning på State College har en lignende politik for, hvem der er berettiget til at få Biludlejning på State College, så sørg for at tjekke med den specifikke virksomhed. Det, der normalt adskiller sig, er den alder, hvor du kan leje biler på State College. Du skal have et gyldigt kørekort for at få en billig biludlejning i State College og køre rundt i byen. Hvis dit kørekort er trykt på et andet sprog, der ikke er engelsk, skal du ud over dit gyldige kørekort også have en international kørekort. Husk også at have dit kørekort på dig, mens du kører rundt i byen, da færdselspolitiet kan bede dig om at fremvise det som en rutinepræget patrulje.


0

Biludlejningsfirmaer i State College

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i State College, Pennsylvania

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,8

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,4

National

1 kontor

Payless

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

8,8

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,8

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,2

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,3

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

7,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,1

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

5,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

6,3

Value

5,9

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,1

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,3

Easirent

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i State College

Herunder vises de mest populære hoteller i State College

Kørsel i lejebil i State College – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i State College, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min State College, Pennsylvania biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i State College ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i State College. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i State College, Pennsylvania?

Rejsende, som lejer en bil i State College, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til State College ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i State College, PA i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i State College 4 °C, og den forventede nedbør er 60 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i State College.

Minder vejret i State College om vejret i resten af Pennsylvania?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra State College og rundt i Pennsylvania eller til de omkringliggende områder i november måned, kan forvente temperaturer på omkring 6 °C og ca. 83,1 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i State College?

Priser for biler i State College blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i State College?

Antallet af udbydere for biler i State College er 10 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i State College?

Blandt forskellige lande, herunder State College, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i State College?

For at leje en bil i State College, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i State College?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i State College, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i State College?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i State College på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i State College med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i State College, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i State College på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive State College.

Kan jeg finde billeje i State College, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i State College på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i State College med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i State College med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til State College på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.