Find billige flybilletter til Lancaster

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lancaster

Find de billigste fly til disse Lancaster-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Philadelphia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lancaster

København (CPH) til Baltimore (BWI)

Fly til Lancaster ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Baltimore/Washington, hvor den gennemsnitlige pris er 3.665 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lancaster?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Lancaster for 954 kr./person, hvilket er 90% billigere end gennemsnitsflyprisen til Lancaster. Hvis du vil finde den billigste pris til Lancaster fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Lancaster. Hvis du har planer om at flyve til Lancaster, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Harrisburg (43 km fra Lancaster centrum), Lufthavn: Greater Wilmington (72 km fra Lancaster centrum), Lufthavn: Philadelphia Intl (92 km fra Lancaster centrum), Lufthavn: Allentown-Bethlehem (100 km fra Lancaster centrum) eller Lufthavn: Baltimore/Washington (101 km fra Lancaster centrum).

Lufthavn: Allentown-Bethlehem har en gennemsnitspris på 3.017 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Lancaster. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Kom i gang med at planlægge din rejse til Lancaster


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Lancaster. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Lancaster, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Lancaster. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Lancaster og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.