Udlejningsbiler fra Avis i Philadelphia

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Philadelphia

Philadelphia, PA, USA
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Philadelphia, PA, USA
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Philadelphia Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Philadelphia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,9

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,1

Information om Avis udlejningsbiler i Philadelphia

Hver Avis udlejningslokation i Philadelphia er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Avis har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Philadelphia Intl (1 Arrivals Road).

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Avis i Philadelphia. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Avis.

Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Philadelphia i december er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 687 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 632 kr. per dag.

1 Arrivals Road er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 8 lokationer de har i Philadelphia. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 42% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 1 Arrivals Road lokationen.


Avis udlejningsbiler i Pennsylvania

Lej en bil fra Avis i en anden by i Pennsylvania