Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Cincinnati, Ohio

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cincinnati, Ohio

Cincinnati, OH, USA
5. apr. — 12. apr.
Cincinnati, OH, USA
fre. 5.4
Middag
fre. 12.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Cincinnati

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Cincinnati

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Cincinnati?

De billigste udlejningsbiler i Cincinnati kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 274 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Cincinnati er 276 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Cincinnati har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Cincinnati, med 17 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cincinnati?

Til gennemsnitligt 924 kr./dag (og helt ned til 608 kr./dag) er udlejning af en Ford Transit in Cincinnati det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Nissan Pathfinder in Cincinnati for 793 kr./dag i gennemsnit (793 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Vigtige oplysninger om billeje i Cincinnati

Biludlejning i Cincinnati er en bekvem måde at komme rundt i byen. Fodgængervenlige kvarterer og populære steder som Cincinnati Zoo og Botanisk Have og National Railroad underground Freedom er spredt ud på afstande man ikke kan nå til fods. Det ligger mindre end en halv times kørsel fra den vigtigste internationale lufthavn i byen. Der er omkring 30 biludlejningssteder i Cincinnati, hvilket gør processen nem og ligetil, selv om det kan være lidt af en udfordring at finde billig biludlejning i Cincinnati. Hvis du ønsker at rejse med stil, findes der luksusbiludlejning i Cincinnati, bortset fra standard biludlejning. Parkering på gaden er mulig, men er takseret med parkeringsmålere. Tiderne varierer afhængigt af den del af byen, du befinder dig i. Hvis du planlægger at besøge Cincinnati om vinteren, skal du tage højde for, at der er tendens til snefald i de kolde måneder.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens du besøger Cincinnati?

Cincinnati er kendt for sine maleriske broer og sin skyline. Du kan få billeder af begge, der er billedværdige, og som kører under en halv time til udsigtspunkter som Devou Park eller Riverside Drive i Covington. Området i centrum er gåafstand, men de vigtigste attraktioner er ikke tæt på hinanden. Der er et offentligt transportsystem, men den lettere måde at komme rundt er i bil. Du bør undgå at køre over Brent Spence Bridge, da den er kendt for sin trafik. Når du parkerer i byen, skal du sørge for at kontrollere, hvornår målerne håndhæves. Hvis du har lyst til at besøge mere end én by og leje bil i Cincinnati, ligger Indianapolis mindre end to timer væk. Der er også forskellige vildmarksdestinationer, hvis du ønsker at tage på vandretur. Du kan tage på besøg i Hoosier National Forest eller naturreservatet Clifton Gorge State Nature Preserve, som begge ikke engang ligger to timers kørsel fra byen.

Kan jeg krydse den canadiske grænse med en udlejningsbil fra Cincinnati?

Biludlejningssteder i Cincinnati vil normalt give dig mulighed for at køre de fleste udlejningsbiler frit i både USA og Canada. Der kan dog være begrænsninger for leje af luksusbiler i Cincinnati samt for udlejning af store passagervarevogne, så du vil gerne kontakte udlejningskontor for at få oplysninger om politikken for passage af de nordlige grænser. Cincinnati Biludlejning har tendens til at have strengere retningslinjer for rejser syd for den amerikanske grænse. Ofte er det ikke tilladt, eller hvis det er, kan det være begrænset til inden for flere afstande af den mexicanske grænse, og du skal købe yderligere forsikring til din Cincinnati Biludlejning. Mexico accepterer ikke ansvarsforsikringer fra USA, så du har også brug for en mexicansk ansvarsforsikring. Derfor er den bedste praksis, hvis du vil krydse begge grænser, at tale direkte til dit udlejningsbureau for at få oplysninger om grænseoverskridende rejser.

Kan du leje en udlejningsbil i Cincinnati uden et kreditkort?

Mens standarden for at foretage reservationer til Biludlejning i Cincinnati er med kreditkort, har de fleste udlejningsbureauer nu åbnet op for at gøre det nemmere at leje din bil med et betalingskort. Hvis du vil bruge en af disse, skal du også vise din kørekort, som skal have samme navn som dit kreditkort. Bemærk, at du skal købe forsikring eller kunne levere dit eget bevis for dækning, hvis du hellere ikke ville betale for en virksomheds politik. Efter din rejse, når du returnerer din økonomi bil leje eller billig bil udlejning i Cincinnati, du har flere betalingsmuligheder. Når du afsætter din billeje i Cincinnati, vil de fleste agenturer tilbyde mulighed for at betale din endelige lejeregning med kontanter, kredit, debet eller gældende forudbetalte debet- eller checkkort. Særlige krav vil sandsynligvis være forskellige fra udlejningsbureau til udlejningsselskab, så sørg for at præcisere oplysningerne, før du booker.

Hvilke færdselslove skal jeg holde øje med i Cincinnati?

Når du er ude og omkring i din Biludlejning i Cincinnati, er der et par regler at være opmærksom på. Du kan få en billet, hvis du parkerer den på en villavej i mere end 72 timer. Og hvis du bryder ned på motorvejen, skal du flytte din udlejningsbil over til siden af vejen. Ring derefter til udlejningskontoret for at sikre, at der kommer en bugseringstruck til bilen, da den skal fjernes fra motorvejen inden for 24 timer. Hvis du har brug for at gå fra Cincinnati til Youngstown for forretning, skal du sørge for at have en fuld gas tank. Du kan blive opkrævet for en fejlmeleanor, hvis du løber tør for gas inden for Youngstown-bygrænsen. Og selvom de fleste borgere ikke følger denne regel, så vid, at det er obligatorisk at dytte hornet, når de passerer et køretøj i Ohio.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Cincinnati?

Hvis du besøger Ohio uden for USA, skal du medbringe flere dokumenter for at købe din Biludlejning i Cincinnati. Medbring en gyldig kørekort fra dit hjemland, og sørg for, at den ikke udløber under din rejse. Hvis din licens er på et andet sprog end engelsk, anbefales det, at du også medbringer en international kørekort/tilladelse (IDP). IDP'en skal udstedes af dit hjemland, da USA ikke udsteder disse. En anden god praksis er at medbringe dit pas til receptionen, da nogle agenturer vil anmode om en tredje form for ID til din Biludlejning i Cincinnati. Bemærk også, at aldersbegrænsninger - både over 65 og under 25 - kan gælde og kan variere fra udlejningsbureau til udlejningsbureau, så din bedste tilgang er at ringe på forhånd.


Find billig billeje i Cincinnati, Ohio

Find den lejebil i Cincinnati, der passer til dine behov

Mellemstor biler

201 kr. - 649 kr.

Alle biltyper

201 kr. - 792 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Cincinnati, USA er 215 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Cincinnati, USA er i februar. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 201 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cincinnati. I Cincinnati kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Cincinnati

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cincinnati, Ohio

Enterprise Rent-A-Car

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,8

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,7

Thrifty

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,2

Hertz

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,8

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,4

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,6

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,9

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,8

Comfort

5,8

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,3

Easirent

2 kontorer

NextCar

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Cincinnati

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Cincinnati

Populære biltyper

SUV, Compact, Passenger Van

Billigste lejebil

274 kr.

Den mest populære model

Ford Transit
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Cincinnati i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Passenger Van.
Den laveste pris for en lejebil i Cincinnati er 274 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 276 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Cincinnati i de seneste 7 dage er Ford Transit. Vores brugere foretrækker også Nissan Pathfinder som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Cincinnati

Herunder vises de mest populære hoteller i Cincinnati
Hilton Cincinnati Netherland Plaza

Hilton Cincinnati Netherland Plaza

35 West 5th Street, Cincinnati, OH, United States

0,0 km fra centrum

21c Museum Hotel Cincinnati

21c Museum Hotel Cincinnati

609 Walnut Street, Cincinnati, OH, United States

0,3 km fra centrum

Hyatt Regency Cincinnati

Hyatt Regency Cincinnati

151 West Fifth Street, Cincinnati, OH, United States

0,2 km fra centrum

Graduate Cincinnati

Graduate Cincinnati

151 Goodman Drive, Cincinnati, OH, United States

4,0 km fra centrum

Quality Inn & Suites Cincinnati Downtown

Quality Inn & Suites Cincinnati Downtown

800 West 8th Street, Cincinnati, OH, United States

1,3 km fra centrum

The Westin Cincinnati

The Westin Cincinnati

21 East 5th Street, Cincinnati, OH, United States

0,1 km fra centrum

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Cincinnati Sharonville

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Cincinnati Sharonville

11029 Dowlin Drive, Cincinnati, OH, United States

19,9 km fra centrum

The Summit Hotel

The Summit Hotel

5345 Medpace Way, Cincinnati, OH, United States

11,5 km fra centrum

Drury Inn & Suites Cincinnati Sharonville

Drury Inn & Suites Cincinnati Sharonville

2265 East Sharon Road, Cincinnati, OH, United States

19,8 km fra centrum

The Cincinnatian Hotel, Curio Collection by Hilton

The Cincinnatian Hotel, Curio Collection by Hilton

601 Vine Street, Cincinnati, OH, United States

0,1 km fra centrum

Wingate by Wyndham Cincinnati/Blue Ash

Wingate by Wyndham Cincinnati/Blue Ash

4320 Glendale Milford Rd, Cincinnati, OH, United States

20,0 km fra centrum

Sonesta ES Suites Cincinnati - Sharonville West

Sonesta ES Suites Cincinnati - Sharonville West

11689 Chester Road, Cincinnati, OH, United States

21,6 km fra centrum

Days Inn & Suites by Wyndham Cincinnati North

Days Inn & Suites by Wyndham Cincinnati North

400 Glensprings Drive, Cincinnati, OH, United States

21,4 km fra centrum

AC Hotel by Marriott Cincinnati at The Banks

AC Hotel by Marriott Cincinnati at The Banks

135 Joe Nuxhall Way, Cincinnati, OH, United States

0,6 km fra centrum

Holiday Inn & Suites Cincinnati-Eastgate (I-275e)

Holiday Inn & Suites Cincinnati-Eastgate (I-275e)

4501 Eastgate Boulevard, Cincinnati, OH, United States

20,7 km fra centrum

Renaissance Cincinnati Downtown Hotel

Renaissance Cincinnati Downtown Hotel

36 East Fourth Street, Cincinnati, OH, United States

0,2 km fra centrum

Courtyard by Marriott Cincinnati Downtown

Courtyard by Marriott Cincinnati Downtown

6 East 4th Street, Cincinnati, OH, United States

0,1 km fra centrum

Hampton Inn & Suites Cincinnati / Kenwood

Hampton Inn & Suites Cincinnati / Kenwood

2000 Ronald Reagan Drive, Cincinnati, OH, United States

16,4 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Cincinnati – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Cincinnati, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Cincinnati, Ohio i april?

Biludlejning i Cincinnati for en weekend i april fås helt ned til 453 kr.. Gennemsnitsprisen er 453 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 387 kr. og har en gennemsnitspris på 387 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Cincinnati, Ohio biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Cincinnati har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Hertz, Enterprise Rent-A-Car og Budget er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Cincinnati, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Cincinnati i april måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 17 °C og nedbør på 106 mm i april, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Cincinnati. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i april måned og er et populært valg blandt Cincinnati rejsende. Leje af en Standard i Cincinnati koster 202 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cincinnati, Ohio?

Når du lejer en bil i Cincinnati, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Cincinnati er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Cincinnati.

Hvordan er vejret i Cincinnati, OH i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Cincinnati 6 °C, og den forventede nedbør er 101 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Cincinnati.

Minder vejret i Cincinnati om vejret i resten af Ohio?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Cincinnati til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Ohio normalt har en temperatur på 4 °C, og at du kan forvente 82,3 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cincinnati?

Priser for biler i Cincinnati blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cincinnati?

Der er 41 udbydere for biler i Cincinnati fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cincinnati?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Cincinnati. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cincinnati?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Cincinnati. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Cincinnati?

Hvis du booker billeje i Cincinnati via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Cincinnati?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Cincinnati. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Cincinnati med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Cincinnati.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Cincinnati på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Cincinnati med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Cincinnati, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Cincinnati med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Cincinnati med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Cincinnati.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cincinnati på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Cincinnati


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 5.4
Middag
fre. 12.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo