Udlejningsbiler fra Hertz i Cincinnati

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Cincinnati

Cincinnati, OH, USA
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Cincinnati, OH, USA
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Cincinnati Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Cincinnati, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,3

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,7

Information om Hertz udlejningsbiler i Cincinnati

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Cincinnatifpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Cincinnati Cinci./N. Kentucky. Du vil finde Hertz beliggende på 3057 Terminal Drive.

Ja, Hertz i Cincinnati tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Cincinnati i juli er Stor udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 1.865 kr. per dag for Stor udlejningsbiler i juli, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 1.865 kr. per dag.

Der er 7 biludlejningslokationer i Cincinnati som Hertz ejer. Deres 601 Elm Street, Cincinnati lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 42% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Cincinnati valgt at hente den på 601 Elm Street.


Hertz udlejningsbiler i Ohio

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Ohio