Udlejningsbiler fra Budget i Cincinnati

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Cincinnati

Cincinnati, OH, USA
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Cincinnati, OH, USA
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Cincinnati Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Cincinnati, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,8

Comfort

5,9

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,3

Information om Budget udlejningsbiler i Cincinnati

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Cincinnati koste i oktober?

Billeje i Cincinnati fra Budget i oktober vil i gennemsnit koste 623 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 623 kr. per dag fra Budget, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Cincinnati i en uge, er den gennemsnitlige pris 4.362 kr. for en udlejningsbil fra Budget.

Har Budget en lokation i Cincinnati Cinci./N. Kentucky Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Budget i Cincinnati Cinci./N. Kentucky Lufthavn (3057 Terminal Dr).

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Cincinnati?

Ja, Budget i Cincinnati tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Cincinnati i oktober?

Med en gennemsnitspris på 783 kr./dag, udlejning af Varevogn til passagerer biler fra Budget i Cincinnati i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Cincinnati helt ned til 623 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Varevogn til passagerer udlejningsbiler sidste oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Cincinnati?

Til en gennemsnitspris på 783 kr. per dag, er en Varevogn til passagerer udlejningsbil fra Budget i Cincinnati det billigste valg. 44% af vores brugere som lejede en bil i Cincinnati fra Budget valgte at reservere en Varevogn til passagerer i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 783 kr. per dag for en Varevogn til passagerer er nemlig også 38% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Budget har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Cincinnati?

Der er 6 Budget biludlejningslokationer i Cincinnati. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Cincinnati beliggende på 465 East Galbraith Road. 40% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Cincinnati lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cincinnati?

Priser for biler i Cincinnati blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cincinnati?

Der er 40 udbydere for biler i Cincinnati fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cincinnati?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Cincinnati. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cincinnati?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Cincinnati. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Budget udlejningsbiler i Ohio

Lej en bil fra Budget i en anden by i Ohio

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cincinnati på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.