Lej en bil i Calvi, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Calvi, Frankrig

Calvi, CO, Frankrig
27. jun — 4. jul
Samme aflevering
Calvi, CO, Frankrig
søn 27.6
Middag
søn 4.7
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Calvi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Calvi, Frankrig
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Calvi, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ajaccio Campo Dell Oros biludlejningsdisk

Biludlejning i Calvi

Vi har foretaget 3 søgninger på biludlejning i Calvi denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Calvi for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Calvi har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis, Alamo, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Calvi. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Calvi, Frankrig biludlejning?

Udlejningsbiler i Calvi fra populære udlejningssteder såsom Avis, Alamo og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Calvi, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Calvi, Frankrig?

Når du lejer en bil i Calvi, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Calvi er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Calvi.

Hvordan er vejret i Calvi, Frankrig i juni?

Normalt er vejret i Calvi i juni måned 21 °C og den forventede nedbør er 36 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

I betragtning af, at temperaturerne i Calvi typisk er høje i løbet af juni, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Calvi om vejret i resten af Korsika?

Dem, der gerne vil leje bil i Calvi til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Korsika i juni måned normalt er ca. 20 °C med 28 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Calvi