Udlejningsbiler fra Budget i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

273 kr. - 527 kr.

Alle biltyper

273 kr. - 644 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Istanbul, Istanbul-provinsen er i januar når priserne er 273 kr. per dag i gennemsnit. 273 kr. per dag er 20% lavere end den gennemsnitlige årspris på 340 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

264 kr./dag

17 nov. – 8 dec.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

283 kr./dag

17 nov. – 8 dec.
Audi A3

Istanbul Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,1

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,7

Information om Budget udlejningsbiler i Istanbul

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i Istanbul under COVID-19?

  Hver Budget udlejningslokation i Istanbul er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Budget har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Istanbul koste i november?

  116 kr. per dag i Istanbul er den billigste pris for en udlejningsbil fra Budget i november. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Budget er tættere på 260 kr. per dag i november, eller 1.823 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste november, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul?

  Ja, Budget i Istanbul tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Istanbul i november?

  I november, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Budget i Istanbul, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 189 kr./dag i gennemsnit og 116 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Istanbul?

  Til en gennemsnitspris på 189 kr. per dag, er en Lille mellemklasse udlejningsbil fra Budget i Istanbul det billigste valg. 50% af vores brugere som lejede en bil i Istanbul fra Budget valgte at reservere en Lille mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 189 kr. per dag for en Lille mellemklasse er nemlig også 53% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Budget har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Istanbul?

  Istanbul Airport Arrival Hall er den mest populære Budget biludlejningslokation ud af de 10 lokationer de har i Istanbul. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 50% af dem der valgte en udlejningsbil fra Budget valgt at leje fra Istanbul Airport Arrival Hall lokationen.