Udlejningsbiler fra Budget i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

195 kr. - 476 kr.

Alle biltyper

269 kr. - 1.120 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Istanbul, Istanbul-provinsen er i september når priserne er 195 kr. per dag i gennemsnit. 195 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 311 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Istanbul, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Istanbul, Istanbul-provinsen er i januar når priserne er 291 kr. per dag i gennemsnit. 291 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 434 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Istanbul, Istanbul-provinsen er i september når priserne er 380 kr. per dag i gennemsnit. 380 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 706 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Istanbul, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Istanbul, Istanbul-provinsen er i juni når priserne er 272 kr. per dag i gennemsnit. 272 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 369 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Budget i Istanbul, Istanbul-provinsen er i juli når priserne er 483 kr. per dag i gennemsnit. 483 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 799 kr. for en Budget Luksus udlejningsbil i Istanbul. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Budget i Istanbul, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Luksus udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Istanbul Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,7

Comfort

4,9

Samlet

4,1

Afhentning/aflevering

4,7

Value

5,6

Information om Budget udlejningsbiler i Istanbul

Hver Budget udlejningslokation i Istanbul er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Budget har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

584 kr. per dag i Istanbul er den billigste pris for en udlejningsbil fra Budget i februar. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Budget er tættere på 602 kr. per dag i februar, eller 4.211 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste februar, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Ja, Budget i Istanbul tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

I februar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Budget i Istanbul, Luksus udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Luksus udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 729 kr./dag i gennemsnit og 584 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Istanbul Airport Arrival Hall er den mest populære Budget biludlejningslokation ud af de 10 lokationer de har i Istanbul. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 51% af dem der valgte en udlejningsbil fra Budget valgt at leje fra Istanbul Airport Arrival Hall lokationen.