Udlejningsbiler fra Global Rent A Car i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Global Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Istanbul Global Rent A Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Global Rent A Car biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Global Rent A Car

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0

Information om Global Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul

Global Rent A Car ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Global Rent A Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I december, kan du forvente at betale 181 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Global Rent A Car i Istanbul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Istanbul fra Global Rent A Car var 142 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Global Rent A Car billeje i Istanbul i gennemsnit 1.266 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Med en gennemsnitspris på 172 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Global Rent A Car i Istanbul i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Global Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul helt ned til 143 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Global Rent A Car, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Istanbul. At leje en Mini fra Global Rent A Car koster i gennemsnit 151 kr. per dag, hvilket er 6% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 5% af vores brugere valgt at leje en Mini fra Global Rent A Car for at spare penge på deres rejse til Istanbul.


Global Rent A Car biler i andre byer i Tyrkiet