Udlejningsbiler fra Global Rent A Car i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Global Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Istanbul Global Rent A Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Global Rent A Car biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

10,0

Information om Global Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul

 • Er det sikkert at leje en bil fra Global Rent A Car i Istanbul under COVID-19?

  Global Rent A Car ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Global Rent A Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Global Rent A Car i Istanbul koste i november?

  I november, kan du forvente at betale 162 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Global Rent A Car i Istanbul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Istanbul fra Global Rent A Car var 126 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Global Rent A Car billeje i Istanbul i gennemsnit 1.130 kr. i november. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Global Rent A Car når man er i Istanbul i november?

  Med en gennemsnitspris på 153 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Global Rent A Car i Istanbul i november er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Global Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul helt ned til 128 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste november.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Global Rent A Car i Istanbul?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Global Rent A Car, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Istanbul. At leje en Mini fra Global Rent A Car koster i gennemsnit 134 kr. per dag, hvilket er 6% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 5% af vores brugere valgt at leje en Mini fra Global Rent A Car for at spare penge på deres rejse til Istanbul.

 • Hvor mange Global Rent A Car biludlejningslokationer er der i Istanbul?

  Global Rent A Car opererer på nuværende tidspunkt fra 10 lokationer i Istanbul. Den mest populære biludlejningslokation Global Rent A Car har i Istanbul er placeret på International Arrivals Terminal.I løbet af de sidste 12 måneder har 55% af vores brugere, der søgte efter Global Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul endt med at leje deres bil fra International Arrivals Terminal lokationen.


Global Rent A Car biler i andre byer i Tyrkiet

Find Global Rent A Car tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyrkiet, som Konya og Sivas