Udlejningsbiler fra Global Rent A Car i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Global Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Istanbul Global Rent A Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Global Rent A Car biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Global Rent A Car

10 kontorer

Information om Global Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Global Rent A Car i Istanbul koste i oktober?

I oktober, kan du forvente at betale 178 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Global Rent A Car i Istanbul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Istanbul fra Global Rent A Car var 139 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Global Rent A Car billeje i Istanbul i gennemsnit 1.246 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Global Rent A Car når man er i Istanbul i oktober?

Med en gennemsnitspris på 169 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Global Rent A Car i Istanbul i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Global Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul helt ned til 141 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Global Rent A Car i Istanbul?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Global Rent A Car, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Istanbul. At leje en Mini fra Global Rent A Car koster i gennemsnit 148 kr. per dag, hvilket er 6% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 5% af vores brugere valgt at leje en Mini fra Global Rent A Car for at spare penge på deres rejse til Istanbul.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Istanbul?

Priser for biler i Istanbul blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Istanbul?

Der er 482 udbydere for biler i Istanbul fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Istanbul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Istanbul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Istanbul?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Istanbul. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Global Rent A Car biler i andre byer i Tyrkiet


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Istanbul på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.