Udlejningsbiler fra Hertz i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Istanbul Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

7,9

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

5,9

Information om Hertz udlejningsbiler i Istanbul

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Istanbul under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Istanbul kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Istanbul koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 290 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i Istanbul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Istanbul fra Hertz var 218 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i Istanbul i gennemsnit 2.029 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul?

  Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Istanbul. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Istanbul i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Istanbul i oktober er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 231 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 218 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Istanbul?

  Til en gennemsnitspris på 225 kr. per dag, er en Lille mellemklasse udlejningsbil fra Hertz i Istanbul det billigste valg. 14% af vores brugere som lejede en bil i Istanbul fra Hertz valgte at reservere en Lille mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 225 kr. per dag for en Lille mellemklasse er nemlig også 18% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Istanbul?

  Der er 7 biludlejningslokationer i Istanbul som Hertz ejer. Deres Tayakadin Mahallesi, Istanbul lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 62% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Istanbul valgt at hente den på Tayakadin Mahallesi.