Udlejningsbiler fra Alamo i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Alamo biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

198 kr. - 876 kr.

Alle biltyper

388 kr. - 815 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i Istanbul, Istanbul-provinsen er i maj når priserne er 198 kr. per dag i gennemsnit. 198 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 517 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i Istanbul, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Istanbul, Istanbul-provinsen er i september når priserne er 302 kr. per dag i gennemsnit. 302 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 446 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Alamo i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 395 kr. per dag i gennemsnit. 395 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 577 kr. for en Alamo Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Alamo i Istanbul, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i Istanbul, Istanbul-provinsen er i november når priserne er 339 kr. per dag i gennemsnit. 339 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 519 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i Istanbul, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

156 kr./dag

9 dec. – 12 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

165 kr./dag

9 dec. – 12 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

176 kr./dag

23 jan. – 13 feb.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,3

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,6

Information om Alamo udlejningsbiler i Istanbul

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Alamo udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Istanbul kunder og personale føler sig sikre, har Alamo også vedtaget disse ekstra politikker:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

785 kr. per dag (eller 5.492 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Alamo udlejningsbil i Istanbul i januar, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i januar for en Alamo udlejningsbil var 694 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Alamo på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Alamo i Istanbul. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Alamo for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Overvej Luksus udlejningsbiler fra Alamo hvis du har brug for en udlejningsbil i Istanbul i januar. Når du lejer Luksus biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 781 kr. per dag og helt ned til 694 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAlamo—Luksus bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

I Istanbul har Alamo 4 lokationer. Istanbul Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 51% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Istanbul fra Alamo, Istanbul Airport lokationen.