Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Alamo i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Istanbul

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Alamo biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

148 kr. - 384 kr.

Alle biltyper

148 kr. - 1.009 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i Istanbul, Istanbul-provinsen er i januar når priserne er 148 kr. per dag i gennemsnit. 148 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 257 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Istanbul, Istanbul-provinsen er i februar når priserne er 156 kr. per dag i gennemsnit. 156 kr. per dag er 70% lavere end den gennemsnitlige årspris på 521 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Istanbul, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Alamo i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 489 kr. per dag i gennemsnit. 489 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 870 kr. for en Alamo Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Alamo i Istanbul, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

214 kr./dag

23 maj – 28 maj
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

237 kr./dag

23 maj – 28 maj
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

256 kr./dag

24 maj – 29 maj
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,3

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,9

Information om Alamo udlejningsbiler i Istanbul

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Alamo i Istanbul koste i juni?

1.127 kr. per dag (eller 7.887 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Alamo udlejningsbil i Istanbul i juni, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i juni for en Alamo udlejningsbil var 502 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Alamo på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Alamo i Istanbul. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Alamo for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i Istanbul i juni?

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Alamo hvis du har brug for en udlejningsbil i Istanbul i juni. Når du lejer Stor mellemklasse biler i juni, kan du forvente gennemsnitspriser på 249 kr. per dag og helt ned til 246 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAlamo—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i Istanbul?

I Istanbul har Alamo 4 lokationer. Istanbul Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 56% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Istanbul fra Alamo, Istanbul Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Istanbul?

Priser for biler i Istanbul blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Istanbul?

Der er 516 udbydere for biler i Istanbul fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Istanbul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Istanbul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Istanbul?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Istanbul. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Istanbul på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Istanbul

Populære typer af udlejningsbiler i Istanbul