Udlejningsbiler fra Avis i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
ons. 27.9
Middag
ons. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

273 kr. - 423 kr.

Alle biltyper

273 kr. - 1.616 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Istanbul, Istanbul-provinsen er i januar når priserne er 273 kr. per dag i gennemsnit. 273 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 346 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Istanbul, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Istanbul, Istanbul-provinsen er i oktober når priserne er 322 kr. per dag i gennemsnit. 322 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 843 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Istanbul, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Istanbul, Istanbul-provinsen er i oktober når priserne er 558 kr. per dag i gennemsnit. 558 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.213 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Istanbul, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 312 kr. per dag i gennemsnit. 312 kr. per dag er 79% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.475 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Avis i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 597 kr. per dag i gennemsnit. 597 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.432 kr. for en Avis Luksus udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Avis i Istanbul, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Luksus udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

249 kr./dag

2 okt. – 28 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

256 kr./dag

2 okt. – 28 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

284 kr./dag

2 okt. – 28 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,3

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,1

Information om Avis udlejningsbiler i Istanbul

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul?

Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Istanbul. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Istanbul i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Istanbul i oktober er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 363 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 313 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Istanbul?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Avis, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Istanbul. At leje en Lille mellemklasse fra Avis koster i gennemsnit 363 kr. per dag, hvilket er 12% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 33% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Avis for at spare penge på deres rejse til Istanbul.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Istanbul?

Der er 12 biludlejningslokationer i Istanbul som Avis ejer. Deres Tayakadin Mh. Terminal, Istanbul lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 49% af de brugere der lejede en bil fraAvis i Istanbul valgt at hente den på Tayakadin Mh. Terminal.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Istanbul?

Priser for biler i Istanbul blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Istanbul?

Der er 479 udbydere for biler i Istanbul fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Istanbul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Istanbul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Istanbul?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Istanbul. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.