Udlejningsbiler fra Avis i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Stor

414 kr. - 1.433 kr.

Alle biltyper

215 kr. - 972 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Istanbul, Istanbul-provinsen er i juli når priserne er 414 kr. per dag i gennemsnit. 414 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 663 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Istanbul, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Ford Mustang
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

663 kr./dag

5 okt. – 20 okt.
Ford Mustang
Audi A4
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

841 kr./dag

5 okt. – 20 okt.
Audi A4

Istanbul Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
12 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,3

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,1

Information om Avis udlejningsbiler i Istanbul

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i Istanbul under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Istanbul kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Istanbul koste i oktober?

  287 kr. per dag (eller 2.008 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Avis udlejningsbil i Istanbul i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Avis udlejningsbil var 154 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Avis på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul?

  Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Istanbul. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Istanbul i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Istanbul i oktober er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 233 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 159 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Istanbul?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Avis, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Istanbul. At leje en Lille mellemklasse fra Avis koster i gennemsnit 215 kr. per dag, hvilket er 16% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 13% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Avis for at spare penge på deres rejse til Istanbul.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Istanbul?

  Der er 12 biludlejningslokationer i Istanbul som Avis ejer. Deres Tayakadin Mh. Terminal, Istanbul lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 34% af de brugere der lejede en bil fraAvis i Istanbul valgt at hente den på Tayakadin Mh. Terminal.


Avis biler i andre byer i Tyrkiet