Udlejningsbiler fra Avis i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
30. nov. — 7. dec.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
ons. 30.11
Middag
ons. 7.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

247 kr. - 426 kr.

Alle biltyper

480 kr. - 1.321 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Istanbul, Istanbul-provinsen er i juni når priserne er 247 kr. per dag i gennemsnit. 247 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 346 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Istanbul, Istanbul-provinsen er i oktober når priserne er 334 kr. per dag i gennemsnit. 334 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 782 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Istanbul, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Istanbul, Istanbul-provinsen er i oktober når priserne er 579 kr. per dag i gennemsnit. 579 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.070 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Istanbul, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Avis i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 620 kr. per dag i gennemsnit. 620 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.256 kr. for en Avis Luksus udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Avis i Istanbul, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Luksus udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

463 kr./dag

23 jan. – 13 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

475 kr./dag

23 jan. – 13 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

528 kr./dag

23 jan. – 13 feb.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,3

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,0

Information om Avis udlejningsbiler i Istanbul

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Istanbul kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Istanbul. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Istanbul i december er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 860 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 345 kr. per dag.

Der er 12 biludlejningslokationer i Istanbul som Avis ejer. Deres Tayakadin Mh. Terminal, Istanbul lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 52% af de brugere der lejede en bil fraAvis i Istanbul valgt at hente den på Tayakadin Mh. Terminal.