Udlejningsbiler fra Avis i Izmir

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Izmir

Izmir, Tyrkiet
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Izmir, Tyrkiet
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Izmir Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Izmir, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,5

Valuta for pengerne

9,0

Information om Avis udlejningsbiler i Izmir

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i Izmir under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Izmir kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Izmir koste i oktober?

  187 kr. per dag i Izmir er den billigste pris for en udlejningsbil fra Avis i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Avis er tættere på 252 kr. per dag i oktober, eller 1.764 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: Izmir Adnan Menderes?

  Ja, der er 2 biludlejningslokationer for Avis i Lufthavn: Izmir Adnan Menderes (Adnan Menderes Apt Domestic og Adnan Menderes Apt Domestic).

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Izmir?

  Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Izmir. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Izmir i oktober?

  Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Izmir i oktober måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Avis 197 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 139 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Izmir?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Avis, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Izmir. At leje en Economy fra Avis koster i gennemsnit 197 kr. per dag, hvilket er 15% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 26% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Avis for at spare penge på deres rejse til Izmir.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Izmir?

  Avis opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Izmir. Den mest populære biludlejningslokation Avis har i Izmir er placeret på Adnan Menderes Apt Domestic.I løbet af de sidste 12 måneder har 34% af vores brugere, der søgte efter Avis udlejningsbiler i Izmir endt med at leje deres bil fra Adnan Menderes Apt Domestic lokationen.


Avis biler i andre byer i Tyrkiet


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Izmir

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Izmir biludlejningsfirmaer