Udlejningsbiler fra Avis i Brisbane

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Brisbane

Brisbane, QLD, Australien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Brisbane, QLD, Australien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Brisbane, Queensland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i SUV

197 kr. - 1.572 kr.

Alle biltyper

197 kr. - 1.558 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Brisbane, Queensland er i juni når priserne er 197 kr. per dag i gennemsnit. 197 kr. per dag er 75% lavere end den gennemsnitlige årspris på 790 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Brisbane. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Brisbane, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Brisbane Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Brisbane, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,6

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,6

Value

8,0

Information om Avis udlejningsbiler i Brisbane

Alle Avis biludlejningslokationer i Brisbane tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Brisbane fra Avis i januar vil i gennemsnit koste 768 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 724 kr. per dag fra Avis, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Brisbane i en uge, er den gennemsnitlige pris 5.373 kr. for en udlejningsbil fra Avis.

Ja, Avis har 1 lokation i Lufthavn: Brisbane som som er beliggende på Terminal Building.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Brisbane. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Brisbane i januar måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Avis 1.338 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 724 kr. per dag i januar.

For 201 kr./dag i gennemsnit, er en Standard den billigste type af udlejningsbil fra Avis i Brisbane (23% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Avis). I det seneste år har 17% af momondo-brugere som vælger at leje fra Avis mens de er i Brisbane lejet en Standard for at spare penge.Husk, at Avis også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Avis har 5 biludlejningslokationer i Brisbane. Deres 12 Curtin Ave lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 45% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i Brisbane, valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på 12 Curtin Ave.


Avis biler i andre byer i Australien