Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Europcar i Nice

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Nice

Nice, Frankrig
29. Feb — 7. Mar
Nice, Frankrig
Thu 29.2
Middag
Thu 7.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Europcar biludlejningstilbud i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

331 kr. - 919 kr.

Alle biltyper

387 kr. - 810 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i oktober når priserne er 331 kr. per dag i gennemsnit. 331 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 473 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Nice. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Nice, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i december når priserne er 435 kr. per dag i gennemsnit. 435 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 583 kr. for en Europcar Mellemstor udlejningsbil i Nice. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Nice, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Europcar i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i november når priserne er 556 kr. per dag i gennemsnit. 556 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 929 kr. for en Europcar Stor udlejningsbil i Nice. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Europcar i Nice, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Europcar i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i oktober når priserne er 385 kr. per dag i gennemsnit. 385 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 680 kr. for en Europcar SUV udlejningsbil i Nice. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Europcar i Nice, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Europcar i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i august når priserne er 377 kr. per dag i gennemsnit. 377 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 887 kr. for en Europcar Varevogn udlejningsbil i Nice. Mens august nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Europcar i Nice, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Varevogn udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Europcar i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i oktober når priserne er 528 kr. per dag i gennemsnit. 528 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 997 kr. for en Europcar Luksus udlejningsbil i Nice. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Europcar i Nice, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Luksus udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Europcar i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i april når priserne er 368 kr. per dag i gennemsnit. 368 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 600 kr. for en Europcar Cabriolet udlejningsbil i Nice. Mens april nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Europcar i Nice, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Cabriolet udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

202 kr./dag

6 Apr – 7 May
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

216 kr./dag

6 Apr – 7 May
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

228 kr./dag

6 Apr – 7 May
Chevrolet Sonic Sedan

Nice Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Nice, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,8

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

6,3

Value

4,8

Information om Europcar udlejningsbiler i Nice

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Nice koste i marts?

I marts, kan du forvente at betale 349 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Europcar i Nice. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Nice fra Europcar var 207 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Europcar billeje i Nice i gennemsnit 2.445 kr. i marts. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Europcar en lokation i Nice Lufthavn?

Der er 1 lokation i Nice Lufthavn. De adresser for dette Europcar biludlejningscenter er Nice Cote D Azur Airport.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Nice?

Ja, Europcar i Nice tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Nice i marts?

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Europcar mens de besøgte Nice i marts. Baseret på Europcar biludlejningspriser i marts sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 253 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 234 kr./dag sidste marts, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Europcar i Nice?

Til en gennemsnitspris på 237 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra Europcar i Nice det billigste valg. 12% af vores brugere som lejede en bil i Nice fra Europcar valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 237 kr. per dag for en Economy er nemlig også 11% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Europcar har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Nice?

I Nice har Europcar 4 lokationer. Nice Cote D Azur Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 77% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Nice fra Europcar, Nice Cote D Azur Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Nice?

Priser for biler i Nice blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Nice?

Der er 104 udbydere for biler i Nice fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Nice?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Nice. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Nice?

For at leje en bil i Nice, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nice på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Nice

Udforsk andre populære byer i Provence - Alpes - Côte d'Azur


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Nice
Thu 29.2
Middag
Thu 7.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo