Lej en bil i Cascavel, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cascavel, Brasilien

Cascavel, PR, Brasilien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Cascavel, PR, Brasilien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Cascavel

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cascavel, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Cascavel, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Foz do Iguaçu Cataratass biludlejningsdisk

Biludlejning i Cascavel

I september til og med i dag 73 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Cascavel.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Cascavel for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Cascavel som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Cascavel. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cascavel, Brasilien?

Hvis du lejer en bil i Cascavel, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Cascavel er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Cascavel er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cascavel?

Den mest populære bil at leje in Cascavel blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Audi A3. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Cascavel for 136 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 64 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 196 kr. om dagen for at leje en Audi A3 in Cascavel, selvom du kan finde priser på helt ned til 102 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Cascavel i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Cascavel.

Minder vejret i Cascavel om vejret i resten af Paraná?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Cascavel og rundt i Paraná eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 113,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cascavel