Udlejningsbiler fra Hertz i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

242 kr. - 921 kr.

Alle biltyper

261 kr. - 907 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Milano, Lombardy er i november når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 461 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Milano. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Milano, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Milano, Lombardy er i marts når priserne er 138 kr. per dag i gennemsnit. 138 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 481 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Milano. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Milano, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Milano, Lombardy er i februar når priserne er 379 kr. per dag i gennemsnit. 379 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 573 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Milano. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Milano, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Milano, Lombardy er i januar når priserne er 322 kr. per dag i gennemsnit. 322 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 680 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Milano. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Milano, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i Milano, Lombardy er i oktober når priserne er 640 kr. per dag i gennemsnit. 640 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 854 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i Milano. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i Milano, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i Milano, Lombardy er i september når priserne er 232 kr. per dag i gennemsnit. 232 kr. per dag er 75% lavere end den gennemsnitlige årspris på 930 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i Milano. Mens september nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i Milano, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Milano, Lombardy er i marts når priserne er 218 kr. per dag i gennemsnit. 218 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 453 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Milano. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Milano, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

323 kr./dag

3 okt. – 10 okt.
Audi A3
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

325 kr./dag

11 okt. – 19 okt.
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

340 kr./dag

3 okt. – 10 okt.
Citroen C2

Milano Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

21 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,9

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,1

Information om Hertz udlejningsbiler i Milano

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Milano koste i oktober?

I oktober, kan du forvente at betale 432 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i Milano. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Milano fra Hertz var 269 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i Milano i gennemsnit 3.026 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Hertz en lokation i Milano Linate Lufthavn?

Hertz har 1 lokation i Milano Linate Lufthavn. Du vil finde Hertz beliggende på Linate Airport.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Milano?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Milano. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Milano i oktober?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Milano i oktober. Når du lejer SUV biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 559 kr. per dag og helt ned til 346 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Milano?

At leje en Stationcar er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Milano. AT leje en Stationcar fra Hertz koster 272 kr./dag i gennemsnit (12% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 4% af vores brugere valgt at leje en Stationcar for at spare penge på deres udlejningsbil i Milano.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Milano?

Der er 21 Hertz biludlejningslokationer i Milano. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Milano beliggende på Malpensa 2000 Airport. 42% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Milano lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Milano?

Priser for biler i Milano opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Milano?

Fra september 2023 er der 367 udbydere at vælge mellem for biler i Milano.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Milano?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Milano. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Milano?

For at leje en bil i Milano, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz udlejningsbiler i Lombardy

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Lombardy

Hertz biler i andre byer i Italien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som HERTZ I, HERTZ I, og HERTZ I

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Milano

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Milano biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milano på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.