Udlejningsbiler fra Hertz i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

235 kr. - 1.181 kr.

Alle biltyper

266 kr. - 1.134 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Milano, Lombardy er i oktober når priserne er 235 kr. per dag i gennemsnit. 235 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 458 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Milano. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Milano, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Milano, Lombardy er i marts når priserne er 141 kr. per dag i gennemsnit. 141 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 446 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Milano. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Milano, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Milano, Lombardy er i august når priserne er 276 kr. per dag i gennemsnit. 276 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 599 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Milano. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Milano, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Milano, Lombardy er i januar når priserne er 328 kr. per dag i gennemsnit. 328 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 708 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Milano. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Milano, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i Milano, Lombardy er i oktober når priserne er 653 kr. per dag i gennemsnit. 653 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 871 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i Milano. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i Milano, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

458 kr./dag

22 aug. – 29 aug.
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

498 kr./dag

2 okt. – 13 okt.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

532 kr./dag

22 aug. – 29 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Milano Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
21 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

4,9

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,9

Value

4,9

Information om Hertz udlejningsbiler i Milano

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Milano kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I september, kan du forvente at betale 745 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i Milano. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Milano fra Hertz var 420 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i Milano i gennemsnit 5.216 kr. i september. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Milano Linate. Du vil finde Hertz beliggende på Linate Airport.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Milano. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Overvej Standard udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Milano i september. Når du lejer Standard biler i september, kan du forvente gennemsnitspriser på 419 kr. per dag og helt ned til 240 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Standard bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

At leje en Standard er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Milano. AT leje en Standard fra Hertz koster 419 kr./dag i gennemsnit (44% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 26% af vores brugere valgt at leje en Standard for at spare penge på deres udlejningsbil i Milano.

Der er 21 Hertz biludlejningslokationer i Milano. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Milano beliggende på Malpensa 2000 Airport. 44% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Milano lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz udlejningsbiler i Lombardy

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Lombardy

Hertz biler i andre byer i Italien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Rom, Firenze, og Napoli