Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

68 kr. - 162 kr.

Alle biltyper

68 kr. - 704 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Milano, Lombardy er i maj når priserne er 68 kr. per dag i gennemsnit. 68 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 95 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Milano. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Milano, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Milano GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Milano

GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Milano skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Milano. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for GREEN MOTION i Lufthavn: Milano Linate (Viale Enrico Forlanini 123 c/o Linate Parking).

I juli, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra GREEN MOTION i Milano, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 155 kr./dag i gennemsnit og 89 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

For 97 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra GREEN MOTION i Milano (8% billigere end den dyreste udlejningsbil fra GREEN MOTION ). I det seneste år har 6% af momondo-brugere som vælger at leje fra GREEN MOTION mens de er i Milano lejet en Economy for at spare penge.Husk, at GREEN MOTION også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.