Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

76 kr. - 252 kr.

Alle biltyper

76 kr. - 802 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Milano, Lombardy er i maj når priserne er 76 kr. per dag i gennemsnit. 76 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 148 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Milano. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Milano, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Milano, Lombardy er i juli når priserne er 106 kr. per dag i gennemsnit. 106 kr. per dag er 78% lavere end den gennemsnitlige årspris på 483 kr. for en GREEN MOTION Mellemstor udlejningsbil i Milano. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Milano, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
GREEN MOTION

124 kr./dag

11 okt. – 19 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
GREEN MOTION

191 kr./dag

9 okt. – 12 okt.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
GREEN MOTION

208 kr./dag

3 nov. – 5 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Milano GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

5 kontorer

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Milano

Har GREEN MOTION en lokation i Milano Linate Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for GREEN MOTION i Milano Linate Lufthavn (Viale Enrico Forlanini 123 c/o Linate Parking).

Hvad er den mest populære bil at leje fra GREEN MOTION når man er i Milano i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra GREEN MOTION i Milano, Stationcar udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stationcar udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 249 kr./dag i gennemsnit og 128 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Milano?

Priser for biler i Milano opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Milano?

Fra september 2023 er der 367 udbydere at vælge mellem for biler i Milano.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Milano?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Milano. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Milano?

For at leje en bil i Milano, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Milano

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos GREEN MOTION ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Milano biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milano på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.