Udlejningsbiler fra Avis i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

125 kr. - 893 kr.

Alle biltyper

369 kr. - 1.627 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Milano, Lombardy er i oktober når priserne er 125 kr. per dag i gennemsnit. 125 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 406 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Milano. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Milano, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Milano, Lombardy er i september når priserne er 147 kr. per dag i gennemsnit. 147 kr. per dag er 83% lavere end den gennemsnitlige årspris på 884 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Milano. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Milano, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Milano, Lombardy er i juni når priserne er 397 kr. per dag i gennemsnit. 397 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.232 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Milano. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Milano, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Avis

636 kr./dag

17 sep. – 24 sep.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

638 kr./dag

17 sep. – 24 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Avis

670 kr./dag

17 sep. – 24 sep.
Citroen C2

Milano Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
14 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Avis udlejningsbiler i Milano

Avis har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Milanofpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Avis har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

374 kr. per dag (eller 2.616 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Avis udlejningsbil i Milano i juli, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i juli for en Avis udlejningsbil var 171 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Avis på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja. De 1 lokation som Avis har i Lufthavn: Milano Linate kan findes på Aeroporto Milano Linate.

Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i Milano (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

Overvej Mini udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i Milano i juli. Når du lejer Mini biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 419 kr. per dag og helt ned til 171 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Den billigste type udlejningsbil fra Avis i Milano er Mini (419 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 39% af vores brugere, som lejede en bil fra Avis, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 50% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Avis i Milano.

I Milano har Avis 14 lokationer. Via Carnia 7/9 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 37% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Milano fra Avis, Via Carnia 7/9 lokationen.


Avis biler i andre byer i Italien

Find Avis tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Rom og Bari