Udlejningsbiler fra Avis i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
tor. 5.10
Middag
tor. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

177 kr. - 1.836 kr.

Alle biltyper

444 kr. - 3.020 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Milano, Lombardy er i februar når priserne er 177 kr. per dag i gennemsnit. 177 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 669 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Milano. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Milano, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Milano, Lombardy er i januar når priserne er 485 kr. per dag i gennemsnit. 485 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.108 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Milano. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Milano, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Milano, Lombardy er i juni når priserne er 396 kr. per dag i gennemsnit. 396 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 2.016 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Milano. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Milano, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Milano, Lombardy er i januar når priserne er 497 kr. per dag i gennemsnit. 497 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.130 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Milano. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Milano, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Avis i Milano, Lombardy er i januar når priserne er 565 kr. per dag i gennemsnit. 565 kr. per dag er 82% lavere end den gennemsnitlige årspris på 3.131 kr. for en Avis Luksus udlejningsbil i Milano. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Avis i Milano, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Luksus udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Avis

335 kr./dag

3 okt. – 10 okt.
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Avis

337 kr./dag

2 nov. – 11 nov.
Citroen C2
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

344 kr./dag

2 nov. – 11 nov.
Audi A3

Milano Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,5

Comfort

4,2

Samlet

3,4

Afhentning/aflevering

3,1

Value

2,8

Information om Avis udlejningsbiler i Milano

Har Avis en lokation i Milano Linate Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Avis har i Milano Linate Lufthavn kan findes på Aeroporto Milano Linate.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Milano?

Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i Milano (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Milano i oktober?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i Milano i oktober. Når du lejer SUV biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.852 kr. per dag og helt ned til 673 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Milano?

Den billigste type udlejningsbil fra Avis i Milano er Cabriolet (277 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 12% af vores brugere, som lejede en bil fra Avis, valgt en Cabriolet grundet besparelsen. En Cabriolet er desuden 2% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Avis i Milano.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Milano?

I Milano har Avis 12 lokationer. Aeroporto Milano Linate er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 41% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Milano fra Avis, Aeroporto Milano Linate lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Milano?

Priser for biler i Milano opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Milano?

Fra september 2023 er der 367 udbydere at vælge mellem for biler i Milano.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Milano?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Milano. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Milano?

For at leje en bil i Milano, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Milano

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Milano biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milano på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.