Udlejningsbiler fra Win Rent i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på Win Rent udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
11. dec. — 18. dec.
Milano, Milano, Italien
man. 11.12
Middag
man. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Milano Win Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Win Rent biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Win Rent

9 kontorer

Information om Win Rent udlejningsbiler i Milano

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Win Rent i Milano koste i januar?

Billeje i Milano fra Win Rent i januar vil i gennemsnit koste 214 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 168 kr. per dag fra Win Rent, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Milano i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.500 kr. for en udlejningsbil fra Win Rent.

Har Win Rent en lokation i Milano Linate Lufthavn?

Der er 1 lokation i Milano Linate Lufthavn. De adresser for dette Win Rent biludlejningscenter er Milan Linate airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Win Rent når man er i Milano i januar?

Med en gennemsnitspris på 221 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Win Rent i Milano i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Win Rent udlejningsbiler i Milano helt ned til 186 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste januar.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Milano?

Priser for biler i Milano opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Milano?

Fra december 2023 er der 369 udbydere at vælge mellem for biler i Milano.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Milano?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Milano. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Milano?

For at leje en bil i Milano, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milano på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.