Udlejningsbiler fra Win Rent i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på Win Rent udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Milano Win Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Win Rent biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer

Information om Win Rent udlejningsbiler i Milano

Win Rent ønsker at deres kunder og personale i Milano skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Win Rent indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Milano. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Milano fra Win Rent i august vil i gennemsnit koste 223 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste august helt ned til 175 kr. per dag fra Win Rent, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Milano i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.560 kr. for en udlejningsbil fra Win Rent.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Milano Linate. De adresser for dette Win Rent biludlejningscenter er Milan Linate airport.

Med en gennemsnitspris på 230 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Win Rent i Milano i august er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Win Rent udlejningsbiler i Milano helt ned til 194 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste august.


Win Rent biler i andre byer i Italien