Udlejningsbiler fra Dollar i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

371 kr. - 837 kr.

Alle biltyper

317 kr. - 837 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Milano, Lombardy er i februar når priserne er 371 kr. per dag i gennemsnit. 371 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 547 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Milano. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Milano, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.


Milano Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,6

Value

5,3

Information om Dollar udlejningsbiler i Milano

Alle Dollar biludlejningslokationer i Milano tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja. De 1 lokation som Dollar har i Lufthavn: Milano Linate kan findes på Linate Airport.

Dollar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Milano. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Dollar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Dollar i Milano her.

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Dollar i Milano, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 686 kr./dag i gennemsnit og 686 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Den billigste type udlejningsbil fra Dollar i Milano er Mini (379 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 25% af vores brugere, som lejede en bil fra Dollar, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 4% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Dollar i Milano.

I Milano har Dollar 7 lokationer. Malpensa 2000 Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 31% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Milano fra Dollar, Malpensa 2000 Airport lokationen.