Billeje i Diyarbakır, Diyarbakir-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Diyarbakır, Diyarbakir-provinsen

Diyarbakır, Tyrkiet
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Diyarbakır, Tyrkiet
tor. 6.10
Middag
tor. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Diyarbakır

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Diyarbakır, Diyarbakir-provinsen
6 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Diyarbakır

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Diyarbakır

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste lejebil

378 kr.
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Diyarbakır i de seneste 72 timer: Economy, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Diyarbakır er 378 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 389 kr./dag.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Diyarbakır

Herunder vises de mest populære hoteller i Diyarbakır

Kørsel i lejebil i Diyarbakır – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Diyarbakır, så du er klar til næste rejse.

Daglige priser fra Enterprise er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 389 kr./dag når du lejer en bil i Diyarbakır. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Diyarbakır er 378 kr./dag.

En standardbil er ideel at leje på rejser til Diyarbakır i oktober. I Diyarbakır kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 9 °C i oktober måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Diyarbakır koster 596 kr./dag i gennemsnit.

50 km/t. er fartgrænsen i Diyarbakır, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Diyarbakır er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Diyarbakır så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

I september er der normalt 0 mm nedbør i Diyarbakır og en gennemsnitstemperatur på 25 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Diyarbakır, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Diyarbakır til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Diyarbakir-provinsen normalt har en temperatur på 25 °C, og at du kan forvente 0 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Diyarbakır


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Diyarbakır, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Diyarbakır. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Diyarbakır.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Diyarbakır.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Diyarbakır.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Diyarbakır med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.