Hoteller i Estland

Find tilbud på 546 hoteller i Estland

Estland
1. dec. — 2. dec.2
lør. 2.12
ons. 6.12

Populære hoteller til en overnatning i Estland

Find det perfekte hotel til dit ophold i Estland
Pris
kr.197
kr.796
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Estland


Hoteller i populære byer i Estland

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Estland og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Estland?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Estland
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
33%forventet prisfald
22%forventet prisstigning

Rejsepriser

437 kr. - 836 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
405 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
923 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Estland

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Estland

Laveste hotelpris

163 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Swissotel Tallinn

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1229

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Estland, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 163 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Gabriel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Swissotel Tallinn, det mest populære 5-stjernede hotel i Estland(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 2.432 anmeldelser).
Der er 1.229 hoteller i Estland tæt på Tallinn Ulemiste. Mercure Tallinn er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Estland. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Estland lå i sidste uge på 3.888 kr..

Information om overnatning i Estland

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Estland

Hvilke byer i Estland er bedst at bo i?

Hvis du ønsker at bo i en by i Estland med et godt offentligt transportsystem, bør du overveje at bo i Tallinn. Hovedstaden i landet, denne by, er stolt af at have moderne og effektive busser, sporvogne, trolleybusser og endda færger. Ud over at have et effektivt transportsystem har Tallinn også gågader. I denne by vil du derfor nemt kunne skifte fra et websted med turistseværdigheder til et andet. Hestia Hotel Ilmarine er et af de hoteller i Estland, der ligger i Tallinn. Mens du er i byen, bør du overveje at bo på dette hotel, da det har rummelige og velindrettede værelser, en komfortabel lounge, vaskeri og tilstrækkelig parkering. Hvis du planlægger at besøge Tallinn med dine børn, bør du overveje at bo på dette hotel, da det har en legeplads, en børnevenlig buffet og et babysitting-område.

Hvad er de bedste ting at gøre i Estland?

Der er masser af populære attraktioner i Estland. Hvis du gerne vil besøge flere af disse attraktioner, bør du se på billige hoteller i Estland, der ligger i Narva, da denne by er hjemsted for flere af disse attraktioner. Narva Museum er en af de populære estiske destinationer i byen. Dette museum er et sted med betalt entré beliggende i et historisk vartegn og har interaktive udstillinger, der viser Narvas historie. Pimead er en anden populær estisk destination fundet i Narva. Dette gratis grønne område, der blev grundlagt i slutningen af 1900-tallet, har masser af pladser, et springvand og to monumenter, der fejrer krigsveteraner. I april måned er disse to destinationer normalt fulde af besøgende. Hvis du derfor vil undgå at besøge dem, mens de er overfyldte, skal du besøge dem i de andre måneder af året. I Narva bør du bo på Narva Hotell. Dette etablissement er et godt fortalt hotel, og det har faciliteter som gratis toiletartikler, daglig rengøring, lydisolerede værelser, en kaffebar og en sauna.

Hvilke byer i Estland har det bedste natteliv?

Tartu er kendt for at have flere førsteklasses natklubber og spisesteder. Derfor, hvis du elsker at feste og spise god mad, er dette den estiske by, du bør besøge. I Tartu kan du feste på klubber som Club illusion, Club Brooklyn, Maasikas Night Club, Shisha Studio og Ahi Nightclub. Du vil også kunne smage kvalitetsretter fra lokale restauranter som Vapiano Tartu, en velomtalt restaurant, der er berømt for pastaretter, og Restoran FII, en rolig restaurant med ry for at levere estiske retter. V Spa & Conference Hotel er et førsteklasses hotel beliggende i nærheden af de nævnte klubber. Dette hotel ligger en kort gåtur fra det estiske sportsmuseum og har udendørs og indendørs swimmingpools, spa- og wellness-center, Hæveautomat og værelser med garderobeskabe, tøjstativer og ekstra lange senge. Da dette hotel har et venligt personale, vil du blive taget godt af, mens du er gæst på dette hotel.

Hvilke byer i Estland har mest historie og kunst?

Hvis du er fan af historie og kunst, bør du overveje at bo på et af de førende estiske hoteller beliggende i industribyen Kohtla-Järve. Dette skyldes, at de historiske seværdigheder, du kan besøge i denne by, omfatter Kukbrug Oil Shale-museet, Oliemuseets hvide sal og Aa mõis samt historiske vartegn uden beregning i denne by, herunder Johvi Church of St. Michael og museum, korsfæstelse af vor Herres kirke og den ortodokse Fødselskirke. Det bedste tidspunkt at besøge disse destinationer er mellem juli og midten af august, da Kohtla-Jarve i denne periode oplever sit bedste vejr. Bemærk venligst, at da dette er perioden med det bedste vejr, er det byens turistsæson i topsæsonen. Når du er i Kohtla-Järve, bør du overveje at bo på Alex Hotel. Dette hotel ligger i en rolig del af byen og kan tilbyde roomservice, døgnåben reception, udendørs spiseplads og private værelser. Da det er et billigt hotel i Estland, behøver du ikke at bruge mange penge, når det er tid til at tjekke ud.

Hvornår er det billigst at overnatte i Estland?

Overnatning på et hotel i Estland er billigst i oktober måned. I oktober koster det nemlig kun omkring 435 kr. pr. nat. Omvendt er august måned den dyreste måned at besøge Estland i.

Hvor i Estland vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Estland, men flertallet af rejsende, der besøger Estland, har en tendens til at tilbringe mest tid i Tallinn.

Hvilken by i Estland har de dyreste hotelværelser?

Overnatning i Pärnu vil koste dig mere end i andre byer i Estland. Forvent at skulle betale i gennemsnit 490 kr. pr. nat, hvilket er 21% højere end landets gennemsnit for hotelovernatninger.

Hvilken by i Estland har de billigste hotelværelser?

Til kun 76 kr. pr. nat i gennemsnit, kan man i Tallinn finde hotelpriser, der koster 75% mindre end i andre byer i Estland.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Estland?

Antallet af udbydere for hoteller i Estland er 4.753 fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Estland?

Priser for hoteller i Estland opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Estland

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Estland

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Estland gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Estland, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Estland?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Estland.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Estland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.