Udlejningsbiler fra Carsrent i Tallinn

Find og sammenlign gode tilbud på Carsrent udlejningsbiler i Tallinn

Tallinn, Estland
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Tallinn, Estland
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Tallinn Carsrent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Carsrent biludlejningssteder i Tallinn, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Carsrent

5 kontorer

Information om Carsrent udlejningsbiler i Tallinn

Har Carsrent en lokation i Tallinn Ulemiste Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Carsrent i Tallinn Ulemiste Lufthavn (Keevise 10, Tallinn).

Hvad er den mest populære bil at leje fra Carsrent når man er i Tallinn i oktober?

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Carsrent mens de besøgte Tallinn i oktober. Baseret på Carsrent biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 99 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 99 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tallinn?

Priser for biler i Tallinn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tallinn?

Fra september 2023 er der 78 udbydere at vælge mellem for biler i Tallinn.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tallinn?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Tallinn. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tallinn?

For at leje en bil i Tallinn, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tallinn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.