Hoteller i Østrig

Find tilbud på 12.344 hoteller i Østrig

Østrig
24. nov. — 25. nov.2
lør. 25.11
ons. 29.11

Populære hoteller til en overnatning i Østrig

Find det perfekte hotel til dit ophold i Østrig
Pris
kr.102
kr.1376
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Østrigs bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Østrig

Pris

427 kr. – 2.055 kr.

BILLIGSTE BY I ØSTRIGLinz61% billigereHoteller i Linz er de billigste i Østrig med kun 427 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I ØSTRIGMayrhofen47% dyrereMayrhofen har de højeste hotelpriser i Østrig med værelser til 2.055 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I ØSTRIGWien76% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Wien end i andre byer i Østrig

Oplevelser i Østrig


Hoteller i populære byer i Østrig

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Østrig og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Østrig?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Østrig
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
30%forventet prisfald
34%forventet prisstigning

Rejsepriser

899 kr. - 1.932 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
1.032 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.296 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Østrig

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Østrig

Laveste hotelpris

109 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Ferdinand

Hoteller i nærheden af lufthavnen

5710

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Østrig, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 109 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos a&t Holiday Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Ferdinand, det mest populære 5-stjernede hotel i Østrig(bedømmelse på 8,4/10 ud fra 4.971 anmeldelser).
Der er 5.710 hoteller i Østrig tæt på Wien-Schwechat. Resting Pods - Zzzleepandgo Wien Airport er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Østrig. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Østrig lå i sidste uge på 3.247 kr..

Information om overnatning i Østrig

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Østrig

Hvilke byer i Østrig skal man overnatte i?

Salzburg, som ligger nær grænsen til Tyskland, er en rigtig hyggelig by med rigeligt at se og opleve, såsom at træde i både Mozart og Sound of Musics fodspor. Højt hævet over byen ligger også vartegnet Hohensalzburg-fæstningen, som kan ses på lang afstand. Byen er perfekt til en familietur med oplevelser for både voksne og børn. Kollektivtrafikken er effektiv og miljøvenlig med busser og elektriske trolleybusser. Døgnbilletter er billige – særligt hvis de indkøbes, inden man står på bussen, i en Trafiken-kiosk. Ellers findes også et Salzburg Card, som tilbyder ekstra fordele. Billige hoteller i Østrig er godt repræsenteret her, og for en familie er a&o Salzburg Hauptbahnhof et godt, centralt bud.

Hvad er nogle populære attraktioner i Østrig?

Snakker vi attraktioner, så overgås Salzburg netop af hovedstaden Wien. Nogle af de bedste østrigske hoteller findes også her i byen, såsom Hotel Sacher, der i sandhed lever op til sine fem stjerner og med en beliggenhed centralt i byen. Uanset om man bor her eller ej, så bør man absolut smage den fantastiske Sachertorte. Er man i byen, bør man også unde sig selv en ægte Wienerschnitzel. Store attraktioner er den Spanske rideskole Schönbrunn, Hofburg, Belvedere-paladserne og ikke mindst domkirken Stephansdom, der er omgivet af den gamle by. Et lille romantisk indslag, der også fungerer som familieudflugt, er en tur i det gamle pariserhjul i Prater. Wien er udstyret med en super effektiv kollektiv trafik med busser, tog, undergrundsbane samt sporvogne. Billetter er billigst købe i forvejen fra automater eller en kiosk. Der findes særligt fordelagtige 24- og 72-timers billetter. En gratis fornøjelse er en gåtur langs Donau.

Hvilke byer i Østrig har det bedste natteliv?

Natteliv i Østrig er jo typisk noget, vi forbinder med skiløb, så hvorfor ikke besøge stedet, hvor du finder det bedste af det bedste? Så går turen til Sankt Anton. Hoteller i Østrig findes i alle mulige størrelser, aldre og afskygninger. De store skiområder har hoteller med en helt særlig charme, og det gælder også i Sankt Anton, ved skiområdet Arlberg, hvor vi finder Haus Alpenflora. Det er indbegrebet af et østrigsk skisportshotel med veludstyrede lejligheder, hvor I selv kan tilberede dagens måltider. Men den skønne natur kan også nydes til fods i sommerhalvåret. Husk gode vandrestøvler og ekstra strøm til mobilen. Hvis vandreturen trækker ud, så er det altså surt at løbe tør for strøm.

I hvilke østrigske byer finder man mest historie og kunst?

Både Wien og Salzburg har masser af kultur og historie at byde på. Men et glimrende, men desværre ofte lidt overset alternativ er byen Linz. Med sin smukke gamle bydel og Donau, der også her løber tværs gennem byen, er der masser af charmerende gamle huse, gader, kirker og to katedraler, man absolut ikke skal snyde sig selv for at se både udefra og indvendigt. På kunstfronten kan særligt nævnes Brunnhofer Galerie og OK i OÖ Kulturquartier. Begge har fokus på moderne kunst, men med ganske spændende udstillinger af såvel østrigske som internationale kunstnere. Lentos Kunstmuseum må heller ikke glemmes. Du kan finde lækre hoteller her på samme måde, som du ellers finder hoteller i Østrig: ved at søge på momondo. Et hotel kunne være Hotel Kolping, der ligger i gåafstand fra mange attraktioner, busser, sporvogne og Pöstlingbergbahn, som kan bringe dig videre rundt. Billetter skal købes fra automater eller billetsalg, inden du stiger ombord.

Hvornår er det billigst at overnatte i Østrig?

Til en gennemsnitspris på kun 803 kr. pr. nat, er november den billigste måned for en hotelovernatning i Østrig. Den dyreste måned at overnatte på hotel i Østrig er september.

Hvor i Østrig vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Østrig, men flertallet af rejsende, der besøger Østrig, har en tendens til at tilbringe mest tid i Wien.

Hvilken by i Østrig har de dyreste hotelværelser?

Med en gennemsnitspris på 1.246 kr. pr. nat er Saalbach den dyreste by at bestille et hotel i, i Østrig. Gennemsnitsprisen på 1.246 kr. er ca. 31% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Hvilken by i Østrig har de billigste hotelværelser?

Wien er den billigste by at overnatte i, i Østrig. Med en gennemsnitspris på 202 kr. pr. nat, er Wien ca. 71% billigere end andre byer i Østrig.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Østrig?

Fra november 2023 er der 63.848 udbydere at vælge mellem for hoteller i Østrig.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Østrig?

Priser for hoteller i Østrig opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Østrig

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Østrig

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Østrig gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Østrig. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Østrig?

momondo finder et godt sted at overnatte i Østrig for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Østrig på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.