Billige fly fra København til San Sebastian fra 949 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 31.1
tir. 7.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om København-San Sebastian fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra København til San Sebastian, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

22t. 25min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i San Sebastian

1 lufthavn
Det hurtigste fly fra København til San Sebastian tager 22t. 25min.
Der er ingen direkte fly fra København til San Sebastian. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: København Kastrup - Lufthavn: San Sebastián.
Der er 1 lufthavn i nærheden af San Sebastian: San Sebastián (EAS)

Sådan finder du billige fly fra København til San Sebastian

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til San Sebastian?

marts. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra København til San Sebastian er marts. Det dyreste tidspunkt er juli.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra København til San Sebastian?

tirsdag. Den billigste dag er typisk tirsdag. Den dyreste dag er typisk lørdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra København til San Sebastian?

om aftenen. Fly fra København til San Sebastian er ca. 22% dyrere om eftermiddagen end om aftenen

Hvilket flyselskab er billigst til San Sebastian fra København?

Vueling. Iberia, Lufthansa, og Vueling er de mest populære selskaber, der flyver fra København til San Sebastian

Hvilken flyrute er billigst fra København til San Sebastian?

København Kastrup - San Sebastián. Flyv fra København Kastrup til San Sebastián for at få de bedste flypriser mellem København og San Sebastian

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra København til San Sebastian?

52 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra København til San Sebastian er ca. 52 dage før afgang

Find de billigste enkeltbilletter fra København til San Sebastian

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra København til San Sebastian, så se nogle af vores tilbud herunder, der leveres af Iberia
Flere flyselskaber
2. feb.
CPH08:10København Kastrup
18t. 55min.
2 stop
EAS03:05San Sebastián
Iberia
2. feb.
CPH06:35København Kastrup
21t. 05min.
1 stop
EAS03:40San Sebastián
1.358 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. feb.
CPH03:50København Kastrup
23t. 15min.
3 stop
EAS03:05San Sebastián
1.140 kr.
Find lignende

Bedste flyselskaber, der flyver fra København til San Sebastian

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra København til San Sebastian med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
VuelingPrisFra 968 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,6
7,5

Boarding

7,4

Comfort

8,0

Besætning

6,6

Underholdning

6,8

Mad

Anmeldelser

1 / 4

Ingen TV, men flyturen var uden problemer

Søg efter fly fra Vueling
LufthansaPrisFra 1.772 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,1
7,2

Boarding

7,2

Comfort

7,7

Besætning

6,7

Underholdning

6,6

Mad

Anmeldelser

1 / 3

Baggagen i Frankfurt ankom så sent, at jeg mistede mit næste fly og måtte overnatte 2 dage i byen indtil den næste fly til destinationen!

Søg efter fly fra Lufthansa
IberiaPrisFra 1.873 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,0
Søg efter fly fra Iberia

  • Er der flyselskaber på ruten fra København Kastrup til San Sebastián, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    Nogle af de flyselskaber, som vi samarbejder med på ruten fra København Kastrup til San Sebastián, indfører nye regler på grund af den globale indvirkning fra COVID-19. Nogle af de flyselskaber, der eventuelt fjerner deres afbestillingsgebyrer er Iberia, Vueling og Lufthansa. Du kan søge efter den komplette liste over flyselskaber som Iberia, der tilbyder denne fleksibilitet.

  • Hvor langt er der fra København Kastrup til San Sebastián med fly?

    Afstanden i lige linje fra København Kastrup til San Sebastián er 1722,9 km.


Det er desværre ikke muligt at finde direkte flyvninger fra Københavns Lufthavn (CPH) til San Sebastian Lufthavn (EAS) . Det skyldes, at sidstnævnte kun er til indenrigsflyvninger, og du er derfor nødt til at mellemlande i mindst én anden spansk lufthavn, typisk i Barcelona eller Madrid, inden du sætter kurs mod Baskerlandet. Det betyder også, at de spanske flyselskaber Iberia og Vueling som minimum står for den sidste del af din rejse og ofte hele pakken. I andre tilfælde flyver du eksempelvis med Ryanair, KLM eller British Airways til Spanien. Selvom mange af afgangene fra København til San Sebastian kun indeholder et enkelt flyskift, kan de være noget lange på grund af ventetiden i forbindelse med mellemlandingen. Både Iberia og Vueling tilbyder dog flyvninger med en samlet rejsetid, som er mere tilforladelig. På nogle dage er der dog ikke det store udvalg, hvilket kan være god viden at have med i sin planlægning.

Københavns Lufthavn er solidt forbundet med den danske hovedstad og resten af landet. Til og fra Københavns centrum er det typisk hurtigst og mest praktisk at tage metroen, da den kører med få minutters mellemrum fra mange stationer i byen. Det er kun linje M2, der kører hele vejen til lufthavnen, men skift mellem linje M1 og M2 er meget let. Ellers går buslinje 5C ind til centrum fra terminal 3, ligesom flere regional- og InterCity-tog også stopper i andre danske byer. Bil og taxa er også gode muligheder på grund af glimrende parkeringsforhold og tæt forbindelse til motorvejen. Fra San Sebastian Lufthavn kan du komme til byens centrum eller en anden destination med bil, bus og taxa. I en lejebil eller taxa er du cirka 20 minutter om at nå ind til San Sebastian, mens lufthavnsbusserne, heriblandt linjerne E20, E21 og E23, ikke er meget længere om det. Disse busser kører også til andre byer i Gipuzkoa-provinsen.

I Københavns Lufthavn kan du stort set altid finde afgange, der forbinder dig med hele verden. Lufthavnen er stor, men har en app, du kan downloade, som hjælper dig med at finde rundt. Den giver dig tilmed et solidt overblik over din flyafgang og andre vigtige informationer, heriblandt hvor lang tid det tager at komme gennem sikkerhedskontrollen på et givent tidspunkt. Du kan også bruge appen til at bestille mad via Food to Fly, så du undgår kø. Hvis du har god tid, kan du bruge noget af den på at udforske de mange forskellige spisesteder og butikker. Du har også gode muligheder for at lade dine batterier op til resten af rejsen i et af loungeområderne med gratis Wi-Fi. Det samme er tilfældet i San Sebastian. Lufthavnen ligger desuden tæt ved grænsen til Frankrig og tilbyder således nem adgang til at besøge den sydlige del af Spaniens nabo mod nord.


Fra lufthavnen er der selvfølgelig gode muligheder for at komme ind til San Sebastian. Byen er fyldt med baskisk kultur og historie og blandt andet kendt for sine film- og musikfestivaler. Med havgrænse til Biscayabugten er San Sebastian også populær blandt badegæster. Der er derfor nok at se og lave. Men hvis du har lyst til at opleve andre dele af Gipuzkoa-provinsen, kan du sagtens finde transport hertil – også fra lufthavnen. Herfra kører de forskellige busser blandt andet til byerne Hondarribia, Irun og Errenteria, og hvis du lejer en bil i lufthavnen, har du naturligvis de samme muligheder for at komme rundt og mere til. Den farverige fiskerby Hondarribia er blevet berømt for sin kulinariske scene, og her kan du også besøge den velbevarede gamle bydel med den flotte arkitektur. Irun er én af Baskerlandets mest historiske byer, og det flotte landskab omkring byen med skove og bjerge er perfekt til en forfriskende vandretur.


Alternative fly København-San Sebastian

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Bilbao
Hurtigste flyvetid2t. 50min.
Laveste pris505 kr.
Fly fra Billund til Bilbao
Hurtigste flyvetid5t. 15min.
Laveste pris976 kr.
Fly fra Aarhus til Bilbao
Hurtigste flyvetid10t. 10min.
Laveste pris2.443 kr.

Fly, der minder om København til San Sebastian

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra København til San Sebastian

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til San Sebastian fra København.

Ja. Alle fly til San Sebastian fra København på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly fra København til San Sebastian vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly fra København til San Sebastian. Du skal bare bruge en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.