Billige fly fra København til Kigali fra 5.894 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 7.2
tir. 14.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om København-Kigali fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra København til Kigali, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

16t. 05min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Kigali

1 lufthavn
Det hurtigste fly fra København til Kigali tager 16t. 05min.
Der er ingen direkte fly fra København til Kigali. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: København Kastrup - Lufthavn: Kigali Intl.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Kigali: Kigali Intl (KGL)

Sådan finder du billige fly fra København til Kigali

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kigali?

februar. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra København til Kigali er februar. Det dyreste tidspunkt er december.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra København til Kigali?

onsdag. Den billigste dag er typisk onsdag. Den dyreste dag er typisk tirsdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra København til Kigali?

om morgenen. Fly fra København til Kigali er ca. 34% dyrere om formiddagen end om morgenen

Hvilket flyselskab er billigst til Kigali fra København?

Brussels Airlines. Air France, Brussels Airlines, og KLM er de mest populære selskaber, der flyver fra København til Kigali

Hvilken flyrute er billigst fra København til Kigali?

København Kastrup - Kigali Intl. Flyv fra København Kastrup til Kigali Intl for at få de bedste flypriser mellem København og Kigali

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra København til Kigali?

41 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra København til Kigali er ca. 41 dage før afgang

Bedste flyselskaber, der flyver fra København til Kigali

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra København til Kigali med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
Brussels AirlinesPrisFra 3.087 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,3
Søg efter fly fra Brussels Airlines
Turkish AirlinesPrisFra 3.370 kr.Gratis afbestillingVurdering
8,0
Søg efter fly fra Turkish Airlines
Air FrancePrisFra 3.525 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,5
7,5

Boarding

7,4

Comfort

8,3

Besætning

7,0

Underholdning

7,1

Mad

Anmeldelser

1 / 3

Ulemper: Delayed

Søg efter fly fra Air France
KLMPrisFra 3.670 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,6
7,5

Boarding

7,6

Comfort

8,2

Besætning

6,7

Underholdning

7,0

Mad

Anmeldelser

1 / 2

Good

Søg efter fly fra KLM
Kenya AirwaysPrisFra 4.163 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,0
Søg efter fly fra Kenya Airways
RwandAirPrisFra 4.741 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,2
Søg efter fly fra RwandAir
Egypt AirPrisFra 5.297 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,7
Søg efter fly fra Egypt Air
LufthansaPrisFra 8.250 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,0
7,2

Boarding

7,1

Comfort

7,7

Besætning

6,6

Underholdning

6,6

Mad

Anmeldelser

1 / 3

Baggagen i Frankfurt ankom så sent, at jeg mistede mit næste fly og måtte overnatte 2 dage i byen indtil den næste fly til destinationen!

Søg efter fly fra Lufthansa

  • Er der flyselskaber på ruten fra København Kastrup til Kigali Intl, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    Nogle af de flyselskaber, som vi samarbejder med på ruten fra København Kastrup til Kigali Intl, indfører nye regler på grund af den globale indvirkning fra COVID-19. Nogle af de flyselskaber, der eventuelt fjerner deres afbestillingsgebyrer er Turkish Airlines, KLM og Brussels Airlines. Du kan søge efter den komplette liste over flyselskaber som Turkish Airlines, der tilbyder denne fleksibilitet.

  • Hvor langt er der fra København Kastrup til Kigali Intl med fly?

    København Kastrup og Kigali Intl er 6598,2 km fra hinanden.


Der er flere fordele ved at rejse fra en af de to lufthavne. Begge steder har et godt udbud af toldfrie butikker, cafeer og restauranter. I Kigali Lufthavn kan du tilmed smage lokaldyrket kaffe i caféerne. Har du brug for at komme på internettet, er dette gratis. Det er også muligt at købe et lokalt telefonnummer med internetadgang, så du altid kan være online. Har du brug for sundhedsfagligt personale, kan dette også klares i særlige tilfælde, og der er også et apotek på stedet. Du kan leje en bil, hvis behovet er der. Her anbefales det, at du har booket hjemmefra. Skal du hæve penge, er der pengeautomater og vekselkontorer. Har du brug for at arbejde eller fred og ro, kan du mod betaling, hvis det ikke er en del af din billet, benytte en af flyselskabernes lounges.


Københavns Lufthavn er centralt placeret ikke langt fra København, og det er nemt at komme til og fra lufthavnen. Der går en motorvej lige til døren, og det er derfor nemt at blive kørt lige til afgangsterminalen. Du kan også vælge at parkere din bil i lufthavnen, der har langtidsparkering, hvor der går en lufthavnsbus fra parkeringspladsen til terminalerne. Det er også ligetil at benytte sig af de offentlige transportmidler. Der afgår regional- og metrotog direkte til og fra ankomsthallen, og du kan finde busser og taxa lige udenfor. Der er desuden Øresundsforbindelsen, som kører til både Sverige og en række danske byer. Det er også muligt at tage toget og metroen til København Hovedbanegården, hvor S-toget afgår. Fra Kigali Lufthavn er det nemt at hyre en taxa lige uden for lufthavnen. Du kan desuden tage en bus ind til Kigali centrum. Du har mulighed for at blive hentet i bil, enten af en bekendt, men også af en professionel chauffør. Har du reserveret plads på en af byens mange hoteller, er der nogle hoteller, der tilbyder en gratis lufthavnsbus imellem hotellet og lufthavnen. Du har ydermere mulighed for selv at leje en bil i lufthavnen.

Det er nemt at komme videre fra Kigali Lufthavn til andre byer. Både indenrigs og udenrigs. Indenrigs kan du blandt andet tage bussen eller bil til Gitarama eller Nyanza. Du skal være opmærksom på, at det kan tage væsentlig længere tid, end du er vant til. Det er en god tommelfingerregel aldrig at have travlt, når man rejser. Det er også muligt at tage bussen eller en bil videre til andre byer i regionen. Du kan rejse til Kirundo i Burundi eller Kabale i Uganda. Du har desuden mulighed for at leje en bil i lufthavnen, hvis du vælger selv at køre. Du kan også vælge at bestille en bil med chauffør.


Fly, der minder om København til Kigali

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra København til Kigali

Find billige flybilletter til andre byer i Rwanda

Rwanda er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly fra København til Kigali, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly fra København til Kigali, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly fra København til Kigali, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly fra København til Kigali og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.