Find billige flybilletter til Patras

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man 2.8
man 9.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Patras. De nuværende restriktioner til Patras er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Patras

Find de billigste fly til disse Patras-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Argostoli

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Patras

København (CPH) til Zakynthos (ZTH)

Fly til Patras ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zakynthos Dionsios Salomos, hvor den gennemsnitlige pris er 2.102 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Patras?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Patras?

    Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Patras fra Venedig for 531 kr.. Det er 76% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Patras. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Patras fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Patras?

    Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Patras. Hvis du har planer om at flyve til Patras, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Zakynthos Dionsios Salomos (92 km fra Patras centrum), Lufthavn: Argostoli Cephalonia (109 km fra Patras centrum), Lufthavn: Préveza Aktion (113 km fra Patras centrum), Lufthavn: Kalamata (133 km fra Patras centrum) eller Lufthavn: Vólos Nea Anchialos (142 km fra Patras centrum).

  • Findes der en billigere måde at flyve til Patras på?

    Du kan finde tilbud til Lufthavn: Préveza Aktion for 1.859 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Patras?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Patras. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Patras nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Patras