Hoteller i Fransk Polynesien

Hoteller i Fransk Polynesien

Find tilbud på 230 hoteller i Fransk Polynesien

Fransk Polynesien
1. mar. — 2. mar.2
søn. 25.2
tor. 29.2
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Fransk Polynesien

Find det perfekte hotel til dit ophold i Fransk Polynesien
Pris
kr.591
kr.13785
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Fransk Polynesien


Hoteller i populære byer i Fransk Polynesien

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Fransk Polynesien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Fransk Polynesien?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Fransk Polynesien
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
37%forventet prisfald
37%forventet prisstigning

Rejsepriser

6.472 kr. - 16.244 kr.

Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
6.023 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
12.987 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Fransk Polynesien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Fransk Polynesien

Laveste hotelpris

213 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Conrad Bora Bora Nui

Hoteller i nærheden af lufthavnen

955

Gennemsnitslængde på ophold

15 dage
Den billigste pris for et værelse i Fransk Polynesien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 213 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Bnb Sunset Tahiti.
Få en komfortabel rejse med en booking på Conrad Bora Bora Nui, det mest populære 5-stjernede hotel i Fransk Polynesien(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 128 anmeldelser).
Der er 955 hoteller i Fransk Polynesien tæt på Papeete Faaa. Motel Papa Raymond er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 15 dage, når de overnatter på hoteller i Fransk Polynesien. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 15 dage i Fransk Polynesien lå i sidste uge på 159.881 kr..

Information om overnatning i Fransk Polynesien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Fransk Polynesien

Hvilke byer i Fransk Polynesien er bedst at bo i?

Fransk Polynesien er et oversøisk fransk land. Det er en samling på 118 øer i Stillehavet og dækker kun et lille område. At finde hoteller i Fransk Polynesien er en af de største bekymringer for folk, der rejser til øerne. Mens andre øer har interessante seværdigheder, er Tahiti den mest beboede af de fleste af landets indbyggere. Tilgængeligheden af personer og andre faciliteter gør Tahiti til den bedste mulighed for at bo på under dit besøg. Her er der offentlig bustransport til rådighed, hvilket gør det lettere at komme rundt. Selv om lovgivningen giver udlændinge mulighed for at leje biler og køre rundt, kan det være dyrt, da køretøjer er knappe. Gaderne i Tahiti er mindre befolkede og rene, hvilket gør det nemt at gå rundt. Bestil hoteller i Fransk Polynesien, såsom Hotel Maitai Polynesia Bora Bora, for at rejse rundt på forskellige øer i landet.

Hvad er de bedste ting at gøre i Fransk Polynesien?

Flere seværdigheder gør Fransk Polynesien til et rejsemål i hele verden. En af de seværdigheder, man skal se, er Coral Gardens på øen Bora Bora. Dette enestående rev med roligt og lavt vand er et blødt sted for dem, der elsker Snorkling og livet i havet. Forskellige arter af havdyr, som f.eks. perrotfish og japanske moray eels, dukker op i Coral Gardens og forkæler besøgende med en spektakulær udsigt. Coral Gardens er åben hele året for besøgende. Den fungerer dog kun i løbet af dagen, hvor vandet er synligt. Gæsterne skal betale et gebyr for adgang til haven til en overkommelig pris. Arahoho Blowhole på kysten af Tahiti er en anden attraktion site, der er gratis at besøge. Besøgende kommer til dette websted for at opleve kraftige gejser-lignende udbrud forårsaget af vandbølger, der rammer kysten. Dette websted er normalt gratis for besøgende at se, men du kan pådrage dig udgifter, hvis du har brug for en guidet tur. Franske Polynesien-hoteller såsom Hotel Sara Nui tilbyder ture for deres gæster.

Hvilke byer i Fransk Polynesien har det bedste natteliv?

Øerne i Fransk Polynesien byder på forskellige muligheder for natteliv for deres besøgende. En tur til Bora Bora Island ville være ufuldstændig uden at tilbringe en nat på Bloody Mary's Restaurant & Bar. Dette er et af de mest populære underholdningscentre for natteliv i Fransk Polynesien. Her vil du blive forkælet med live musikforestillinger og veltillavede måltider under hele dit ophold. Hvis du vil shoppe, kan du tilbringe tid i shoppingcenteret Vaima i Tahiti. Indkøbscenteret rummer en bred vifte af butikker med unikke genstande og andre forbrugsartikler fra hele verden. Det er vigtigt at finde billige hoteller i Fransk Polynesien, hvis du vil opleve nattelivet. De fleste aktiviteter i nattelivet er dyre som følge af den store turistbefolkning. Hoteller som f.eks. Lagoon Dream kan tilbyde spisning og live musikforestillinger en gang i mellem til de besøgendes natteliv.

Hvilke byer i Fransk Polynesien har mest historie og kunst?

Hvis du har planer om at udforske fransk Polynesiens historie og kunst, bør Tahiti være din tur til øen. Det er hjemsted for Tahiti Museum og øerne. Dette museum huser nogle af verdens mest værdsatte ressourcer til kulturelle og naturlige studier af hele Fransk Polynesien. De genstande, der vises i dette museum, er opdelt i natur, beboelse og antropologi. Museet er normalt åbent hele året, men besøgende er kun tilladt i løbet af dagen. Der opkræves et mindre gebyr for besøgende, der kommer ind på museet. Robert Wan Pearl Museum er et populært sted for kunstelskere. Dette museum ligger på øen Papeete og byder på en samling kunstværker lavet af perler. Som privat institution betaler besøgende et adgangsgebyr for adgang til perlemuseet. Hvis du bor på et hotel som på fare Suisse, er det nemt at besøge de historiske centre og kunstcentrene.

Hvornår er det billigst at overnatte i Fransk Polynesien?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Fransk Polynesien, kan du overveje at besøge landet i januar måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 8.379 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i august måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Fransk Polynesien vælger de fleste at overnatte?

Ud af alle turistmålene i Fransk Polynesien viser vores data, at rejsende har en tendens til at besøge Vaitape oftere end alle andre byer.

Hvilken by i Fransk Polynesien har de dyreste hotelværelser?

Da det er en af de populære turistattraktioner i Fransk Polynesien, er det ikke overraskende at Vaitape har de dyreste hotelværelser, men en pris på 1.540 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 23% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvilken by i Fransk Polynesien har de billigste hotelværelser?

Hvis du gerne vil have noget for pengene, mens du bor i Fransk Polynesien, kan du overveje at overnatte i Faaa. Ifølge vores data er Faaa den billigste by at overnatte i, når man besøger Fransk Polynesien, med en gennemsnitspris på kun 155 kr. kr. pr. nat, hvilket er 46% under landets gennemsnit.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Fransk Polynesien?

Antallet af udbydere for hoteller i Fransk Polynesien er 1.788 fra februar 2024.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Fransk Polynesien?

Priser for hoteller i Fransk Polynesien opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Fransk Polynesien

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Fransk Polynesien

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Fransk Polynesien gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Fransk Polynesien med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Fransk Polynesien på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Fransk Polynesien?

Når alle dine muligheder for overnatning i Fransk Polynesien er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Fransk Polynesien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Fransk Polynesien

Populære byer i Fransk Polynesien
Hoteller i byer inden for det samme land bliver vist


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Fransk Polynesien
søn. 25.2
tor. 29.2
Send mig favorittilbud fra momondo