Mest populære hoteller
Byer
Indsigter
FAQ
Hoteller i New Zealand

Hoteller i New Zealand

Find tilbud på 2.187 hoteller i New Zealand

New Zealand
30. Apr — 1. May2
Thu 25.4
Mon 29.4
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i New Zealand

Find det perfekte hotel til dit ophold i New Zealand
Pris
kr.565
kr.1810
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i New Zealand

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i New Zealand og nogle af de bedste hoteller i hvert område

momondos yndlingshoteller i New Zealand

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i New Zealand

Nyttig indsigt i hoteller i New Zealand

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i New Zealand

Laveste hotelpris

91 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Cordis, Auckland by Langham Hospitality Group

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2817

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i New Zealand, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 91 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Trek Global Backpackers, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Cordis, Auckland by Langham Hospitality Group, det mest populære 5-stjernede hotel i New Zealand(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 2.348 anmeldelser).
Der er 2.817 hoteller i New Zealand tæt på Auckland Intl. Novotel Auckland Airport er det nærmeste og ligger 0,2 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i New Zealand. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i New Zealand lå i sidste uge på 3.724 kr..

Hvornår skal man booke et hotel i New Zealand?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i New Zealand
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
60%forventet prisfald
18%forventet prisstigning

Rejsepriser

307 kr. - 940 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
554 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
919 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

New Zealands bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i New Zealand

Pris

462 kr. – 1.151 kr.

BILLIGSTE BY I NEW ZEALANDWanaka41% billigereHoteller i Wanaka er de billigste i New Zealand med kun 462 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I NEW ZEALANDLake Tekapo32% dyrereLake Tekapo har de højeste hotelpriser i New Zealand med værelser til 1.151 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I NEW ZEALANDAuckland82% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Auckland end i andre byer i New Zealand

Information om overnatning i New Zealand

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i New Zealand

Hvilke byer bør du besøge i New Zealand?

Der er et utal af byer, der i den grad er et besøg værd i New Zealand, så udfordringen er ikke så meget at finde byer at besøge, men at begrænse sig og finde de byer, som man kan nå på en ferie. Et sted, som absolut er værd at besøge, er Rotorua, som er et område, der er fuld af vulkaner. Udover vulkaner og varme kilder er Rotorua hovedstaden for maorierne, som er Australiens oprindelige befolkning. Det er altså det perfekte sted at besøge, hvis man vil lære mere om maoriernes kultur og historie. Er man til storslået naturliv, er Queenstown et oplagt besøg. Her er alt fra storslået natur til vingårde, golfbaner og anlæg til skisport. Der er et så stort udvalg af friluftaktiviteter, som det kan være svært at finde andre steder i verden. Find billige hoteller i Queenstown såsom Tahuna Pod Hostel.

Hvilke seværdigheder er populære i New Zealand?

Det er muligt at finde alle former for seværdigheder i New Zealand, så det drejer sig i virkeligheden om at begrænse sig og finde de seværdigheder, du virkelig har lyst til at se. Er du til vin og syntes, at det er interessant at besøge vingårde og smage på forskellige vine, er du kommet til det rette sted. Området omkring Marlborough er det største område med vin. Er du til storbysferie, er Auckland det helt rigtige sted. Her finder du alt, hvad hjertet begær af butikker, restauranter og kulturliv. Du kan nemt finde hoteller i Auckland. Her kan fx nævnes The Grand By Skycity. Det er også nemt at finde billige hoteller i New Zealands. Du kan blandt andet finde billige hoteller på internettet, og du kan også booke hoteller i New Zealand online.

Hvilke byer har det bedste natteliv i New Zealand?

Et af de bedste steder at besøge, hvis du er interesseret i et interessant natteliv, er byen Auckland. Her finder du det mest spændende natteliv med pubber og natklubber og særlige events i gaderne og i havnen. Du kan også besøge Wellington og Christchurch, som ligeledes har et vildt og interessant natteliv. Af billigere hoteller kan fx nævnes Hilton Auckland. Når du leder efter det vildeste sted at fest i Auckland, hvorfor så ikke vælge at tage til fest på et krydstogtskib eller i skyskraberen Sky Tower.

Hvilke byer i New Zealand har mest historie og kunst?

En af de byer, der er kendt for sit kulturliv, er Auckland, som har et rigt kulturliv. Er du interesseret i at lære om Australiens oprindelige befolkning, maorierne, anses Rotorua som deres hovedstad, og det er det perfekte sted at besøge, hvis man vil lære mere om deres historie. Det er muligt at finde hoteller i her, såsom Prince's Gate Hotel. Det er et godt og centralt hotel med pool og restaurant. Er man vild med Art Deco-perioden fra 1920’erne, er byen Napier og Hawkes Bay absolut et besøg værd. Byen, som blev udslettet i et jordskælv i 1931, er kendt som verdens hovedstad, når det kommer til Art Deco.

Hvornår er det billigst at overnatte i New Zealand?

Til en gennemsnitspris på kun 559 kr. pr. nat, er marts den billigste måned for en hotelovernatning i New Zealand. Den dyreste måned at overnatte på hotel i New Zealand er april.

Hvor i New Zealand vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Auckland den mest populære by at rejse til i New Zealand.

Hvilken by i New Zealand har de dyreste hotelværelser?

Du kan regne med en gennemsnitspris på 1.125 kr. pr. nat for et hotelværelse i Lake Tekapo. Dette er ca. 58% dyrere end alle andre byer i New Zealand.

Hvilken by i New Zealand har de billigste hotelværelser?

Picton er den billigste by at overnatte i, i New Zealand. Med en gennemsnitspris på 104 kr. pr. nat, er Picton ca. 69% billigere end andre byer i New Zealand.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i New Zealand?

Fra april 2024 er der 27.809 udbydere at vælge mellem for hoteller i New Zealand.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i New Zealand?

Priser for hoteller i New Zealand opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i New Zealand gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i New Zealand, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i New Zealand?

Når alle dine muligheder for overnatning i New Zealand er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

En nemmere måde at holde styr på din rejse til New Zealand på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Thu 25.4
Mon 29.4
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i New Zealand