Hoteller i Australien

Find tilbud på 6.936 hoteller i Australien

Australien
30. sep. — 1. okt.2
søn. 1.10
tor. 5.10

Populære hoteller til en overnatning i Australien

Find det perfekte hotel til dit ophold i Australien
Pris
kr.523
kr.1862
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Australiens bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Australien

Pris

1.011 kr. – 1.928 kr.

BILLIGSTE BY I AUSTRALIENCanberra22% billigereHoteller i Canberra er de billigste i Australien med kun 1.011 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I AUSTRALIENYulara33% dyrereYulara har de højeste hotelpriser i Australien med værelser til 1.928 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I AUSTRALIENSydney74% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Sydney end i andre byer i Australien

Oplevelser i Australien


Hoteller i populære byer i Australien

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Australien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Australien?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Australien
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
35%forventet prisfald
30%forventet prisstigning

Rejsepriser

664 kr. - 1.464 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
889 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.319 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Australien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Australien

Laveste hotelpris

219 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Four Seasons Hotel Sydney

Hoteller i nærheden af lufthavnen

6321

Gennemsnitslængde på ophold

32 dage
Den billigste pris for et værelse i Australien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 219 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Maze Backpackers, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Four Seasons Hotel Sydney, det mest populære 5-stjernede hotel i Australien(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 9.163 anmeldelser).
Der er 6.321 hoteller i Australien tæt på Sydney. Aerotel Sydney (Arrivals B, International Terminal 1) er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 32 dage, når de overnatter på hoteller i Australien. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 32 dage i Australien lå i sidste uge på 32.956 kr..

Information om overnatning i Australien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Australien

Hvilke byer bør du besøge i Australien?

Australien er et kæmpe kontinent, og med mindre at du har år til rådighed, vil det være umuligt at se mere end blot en brøkdel af de byer og seværdigheder, som kontinentet tilbyder. En af de byer, der bestemt er et besøg værd, er kontinentets største by, Sydney, som også er Operahusets hjemby. En anden spændende by er Melbourne, som er kendt for sin afslappede livstil og spændende kunstnerliv. En tredje by, som er et besøg værd, er Brisbane, som på smukkeste vis kombinerer en smuk natur med storby. En fjerde er ikke en dissideret by, men nærmere et område: Gold Coast tilbyder de smukkeste strande og er et sandt surferparadis. Det er ikke svært at finde billige hoteller i Australien online. Det kunne blandt andet være Shangri-La Sydney.

Hvilke seværdigheder er populære i Australien?

Der er et utal af fantastiske og unikke seværdigheder i Australien. Fra operahuset i Sydney, som er designet af den danske arkitekt Jørn Utzon, til mere naturlige seværdigheder i form af Ayers Rock, som også anses af den oprindelige befolkning, aboriginerne, som hellig. Er man til at snorkle og dykke, er koralrevet The Great Barrier Reef et must at besøge. Er du vild med vin, kan Hunter Valley anbefales, da området producerer noget af Australiens bedste vine. Kakadu Nationalpark er også et besøg værd. Nationalparken er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Her er et vælg af smukke vandrestier, hulemalerier, vandfald og saltvandskrokodiller. Har man lyst til at opleve det unikke australske dyreliv, kan et besøg på Kangaroo Island anbefales. Her kan man, som navnet antyder, se kænguruer, men også andre kendte dyr som koalabjørne og søløver. Er du til vin, kunst og gastronomi, er du også kommet til det helt rigtige sted. Det er nemt at booke hoteller i Australien. Det kan nemt gøres online, hvor Alcyone Hotel Residences i Brisbane kunne være et godt bud.

Hvilke byer har det bedste natteliv i Australien?

Et af de byer, som er kendt for et rigt natteliv, er Melbourne. Især området omkring Fitzroy er populært, men også det Centrale Business District i centrum af Melbourne er absolut værd at besøge. Af andre byer, der tilbyder en hyggelig og sjov aften i byen, er Sydney og området Gold Coast. En anden by, der tilbyder både smukke strande og en hyggelig aften i byen, er Byron Bay. Airlie Beach er også kendt for deres vilde fester, og har du lyst til at prøve en partycruice, er Whitsundays stedet. Har du lyst til at forene strand med fester, kan Magnetic Island være stedet. Her vil du opleve både lokale og internationale DJ’s. Er du i Australien som backpacker eller på et stramt budget, kan Cairns absolut anbefales. Her kan du uden problemer finde billige hoteller i Australien, fx Reef Palms.

Hvilke byer i Australien har mest historie og kunst?

Melbourne er et must, hvis du er til kultur. Et godt sted er Federation Square, som er hjemsted for mystisk arkitektur, som blev til for at fejre Australiens 100 år som uafhængig nation. Det er muligt at finde billige hoteller i Australien online, fx Oaks Melbourne on Market Hotel i Melbourne.

Hvornår er det billigst at overnatte i Australien?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Australien, kan du overveje at besøge landet i maj måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 754 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i marts måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Australien vælger de fleste at overnatte?

Australien er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Sydney.

Hvilken by i Australien har de dyreste hotelværelser?

Du kan regne med en gennemsnitspris på 1.022 kr. pr. nat for et hotelværelse i Fraser-øen. Dette er ca. 34% dyrere end alle andre byer i Australien.

Hvilken by i Australien har de billigste hotelværelser?

Hvis du rejser til Australien på budget, så overvej at overnatte i Brisbane, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i Brisbane ligger ca. 73% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 139 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Australien?

Fra september 2023 er der 105.258 udbydere at vælge mellem for hoteller i Australien.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Australien?

Priser for hoteller i Australien opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Australien

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Australien

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Australien gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Australien, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Australien?

momondo finder et godt sted at overnatte i Australien for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Australien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.