Mest populære hoteller
Byer
Indsigter
FAQ
Hoteller i Australien

Hoteller i Australien

Find tilbud på 6.487 hoteller i Australien

Australien
23. juli — 24. juli2
tir. 23.7
ons. 24.7
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Australien

Find det perfekte hotel til dit ophold i Australien
Pris
kr.534
kr.1850
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Australien

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Australien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

momondos yndlingshoteller i Australien

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Australien

Nyttig indsigt i hoteller i Australien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Australien

Laveste hotelpris

152 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Meriton Suites Kent Street, Sydney

Hoteller i nærheden af lufthavnen

6416

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Australien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 152 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Mad Monkey Downtown, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Meriton Suites Kent Street, Sydney, det mest populære 5-stjernede hotel i Australien(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 326 anmeldelser).
Der er 6.416 hoteller i Australien tæt på Sydney. Aerotel Sydney (Arrivals B, International Terminal 1) er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Australien. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Australien lå i sidste uge på 6.133 kr..

Hvornår skal man booke et hotel i Australien?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Australien
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
34%forventet prisfald
45%forventet prisstigning

Rejsepriser

699 kr. - 1.913 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
857 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.193 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Australiens bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Australien

Pris

481 kr. – 1.136 kr.

BILLIGSTE BY I AUSTRALIENCairns34% billigereHoteller i Cairns er de billigste i Australien med kun 481 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I AUSTRALIENCoolangatta36% dyrereCoolangatta har de højeste hotelpriser i Australien med værelser til 1.136 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I AUSTRALIENSydney83% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Sydney end i andre byer i Australien

Information om overnatning i Australien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Australien

Hvilke byer bør du besøge i Australien?

Australien er et kæmpe kontinent, og med mindre at du har år til rådighed, vil det være umuligt at se mere end blot en brøkdel af de byer og seværdigheder, som kontinentet tilbyder. En af de byer, der bestemt er et besøg værd, er kontinentets største by, Sydney, som også er Operahusets hjemby. En anden spændende by er Melbourne, som er kendt for sin afslappede livstil og spændende kunstnerliv. En tredje by, som er et besøg værd, er Brisbane, som på smukkeste vis kombinerer en smuk natur med storby. En fjerde er ikke en dissideret by, men nærmere et område: Gold Coast tilbyder de smukkeste strande og er et sandt surferparadis. Det er ikke svært at finde billige hoteller i Australien online. Det kunne blandt andet være Shangri-La Sydney.

Hvilke seværdigheder er populære i Australien?

Der er et utal af fantastiske og unikke seværdigheder i Australien. Fra operahuset i Sydney, som er designet af den danske arkitekt Jørn Utzon, til mere naturlige seværdigheder i form af Ayers Rock, som også anses af den oprindelige befolkning, aboriginerne, som hellig. Er man til at snorkle og dykke, er koralrevet The Great Barrier Reef et must at besøge. Er du vild med vin, kan Hunter Valley anbefales, da området producerer noget af Australiens bedste vine. Kakadu Nationalpark er også et besøg værd. Nationalparken er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Her er et vælg af smukke vandrestier, hulemalerier, vandfald og saltvandskrokodiller. Har man lyst til at opleve det unikke australske dyreliv, kan et besøg på Kangaroo Island anbefales. Her kan man, som navnet antyder, se kænguruer, men også andre kendte dyr som koalabjørne og søløver. Er du til vin, kunst og gastronomi, er du også kommet til det helt rigtige sted. Det er nemt at booke hoteller i Australien. Det kan nemt gøres online, hvor Alcyone Hotel Residences i Brisbane kunne være et godt bud.

Hvilke byer har det bedste natteliv i Australien?

Et af de byer, som er kendt for et rigt natteliv, er Melbourne. Især området omkring Fitzroy er populært, men også det Centrale Business District i centrum af Melbourne er absolut værd at besøge. Af andre byer, der tilbyder en hyggelig og sjov aften i byen, er Sydney og området Gold Coast. En anden by, der tilbyder både smukke strande og en hyggelig aften i byen, er Byron Bay. Airlie Beach er også kendt for deres vilde fester, og har du lyst til at prøve en partycruice, er Whitsundays stedet. Har du lyst til at forene strand med fester, kan Magnetic Island være stedet. Her vil du opleve både lokale og internationale DJ’s. Er du i Australien som backpacker eller på et stramt budget, kan Cairns absolut anbefales. Her kan du uden problemer finde billige hoteller i Australien, fx Reef Palms.

Hvilke byer i Australien har mest historie og kunst?

Melbourne er et must, hvis du er til kultur. Et godt sted er Federation Square, som er hjemsted for mystisk arkitektur, som blev til for at fejre Australiens 100 år som uafhængig nation. Det er muligt at finde billige hoteller i Australien online, fx Oaks Melbourne on Market Hotel i Melbourne.

Hvornår er det billigst at overnatte i Australien?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Australien, kan du overveje at besøge landet i august måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 797 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i september måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Australien vælger de fleste at overnatte?

Australien er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Sydney.

Hvilken by i Australien har de dyreste hotelværelser?

Du kan regne med en gennemsnitspris på 911 kr. pr. nat for et hotelværelse i Surfers Paradise. Dette er ca. 50% dyrere end alle andre byer i Australien.

Hvilken by i Australien har de billigste hotelværelser?

Hvis du rejser til Australien på budget, så overvej at overnatte i Sydney, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i Sydney ligger ca. 66% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 150 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Australien?

Fra juli 2024 er der 106.808 udbydere at vælge mellem for hoteller i Australien.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Australien?

Priser for hoteller i Australien opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Australien gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Australien, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Australien?

momondo finder et godt sted at overnatte i Australien for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Australien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 23.7
ons. 24.7
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Australien