Find billige fly til Windward Islands fra 12.380 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 12.12
tir. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Windward Islands

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Windward Islands

Bedste pris på returbillet

12.380 kr.

Hurtigste flyvetid

27t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Windward Islands fra Danmark i de seneste 72 timer er 12.380 kr. (København Kastrup til Papeete Faaa).
Det hurtigste fly til Windward Islands fra Danmark tager 27t. 05min. (København Kastrup til Papeete Faaa).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Windward Islands, herunder Air France og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Windward Islands

Få indsigter om din flyrejse til Windward Islands, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Windward Islands?

Rejsetiden fra Danmark til Windward Islands varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Papeete Faaa (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 27t. 05min.. En anden populær rute fra Danmark til Windward Islands er at flyve fra Billund til Papeete Faaa, hvilket tager ca. 35t. 15min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Windward Islands?

Overvej at bestille fly til Windward Islands på en torsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en søndag. Prøv at undgå at bestille fly til Windward Islands på en lørdag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.

Hvilke flyselskaber flyver til Windward Islands?

Air France, KLM og American Airlines er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Windward Islands, ifølge vores data. Air France er vores brugeres foretrukne valg, idet 95% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Windward Islands. Vær opmærksom på, at der er 5 forskellige flyselskaber, der flyver til Windward Islands regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

De billigste fly til byer i Windward Islands

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Windward Islands fra Danmark
Papeete
Papeete

Brugbar information om dit fly til Windward Islands

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Windward Islands

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Windward Islands?

For priser helt ned til 2.148 kr./pr. person, kan du finde fly til Windward Islands afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Windward Islands 3.497 kr./pr. person.

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Papeete?

Hvordan er vejret i Windward Islands?

Temperaturene i Windward Islands ligger mellem 25 °C og 26 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Windward Islands er januar, og den koldeste måned i Windward Islands er maj. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje august, september, eller juli, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Windward Islands?

Priser for fly til Windward Islands opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Windward Islands?

Fra december 2023 er der 9 udbydere at vælge mellem for fly til Windward Islands.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Windward Islands?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Windward Islands hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Windward Islands?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Windward Islands kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Windward Islands. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Windward Islands? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Windward Islands.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Windward Islands

Find fly til disse populære byer i Windward Islands fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Windward Islands

Se de billigste flyrejser til Windward Islands fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundPapeete35t. 15min.12.367 kr.
KøbenhavnPapeete27t. 05min.12.546 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Windward Islands

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Windward Islands?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Windward Islands. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Windward Islands med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Windward Islands?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Windward Islands, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Windward Islands, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Windward Islands med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Windward Islands, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Windward Islands?

Når alle potentielle fly til Windward Islands vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Windward Islands lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Windward Islands og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Windward Islands på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.