Ferieboliger i Oslo, Norge

Find tilbud på 418 ferieboliger i Oslo, Norge

Oslo, Norge
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Oslo

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Oslo
Pris
kr.271
kr.1325
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Oslos bedste områder at booke feriebolig i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for ferieboliger i de mest populære områder i Oslo

Pris

605 kr. – 1.267 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I OSLOGrünerløkka34% billigereFerieboliger i Grünerløkka er de billigste i Oslo med kun 605 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I OSLOFrogner28% dyrereFrogner har de højeste ferieboligpriser i Oslo med priser på 1.267 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I OSLOSentrum50% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter ferieboliger i Sentrum end i andre områder i Oslo

Ferieboliger i populære bydele i Oslo

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Oslo og nogle af de bedste ferieboliger i hvert område

Hvornår skal man booke feriebolig i Oslo?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Oslo
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
28%forventet prisfald
23%forventet prisstigning

Rejsepriser

496 kr. - 895 kr.

Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
522 kr.
807 kr.

Hostels og billige hoteller i Oslo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Oslo har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Oslo

Disse ferieboliger i Oslo har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Oslo

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Oslo

Laveste ferieboligpris

167 kr.
Den billigste pris for et værelse i Oslo, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 167 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Trollstigen Camping and Gjestegård.

Information om overnatning i Oslo

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Oslo

Hvor er de bedste ferieboliger i Oslo til fester?

Har du planer om at tage til Oslo og leje en feriebolig, hvor der ikke er så langt hjem efter en nat i byen, har du flere gode muligheder. Du kan kan leje en feriebolig i Oslo centrum, hvor du kan finde en bar lavet af is eller besøge en klub, der har til huse i en ældgammel kælder med murstensvægge. I området omkring Aker Brygge ligger fjorden, og er det sommer, og solen skinner, kan du med fordel vælge en feriebolig nede i området. Her er et godt udvalg af barer, diskoteker og natklubber for en hver smag, og det er også her, at nordmændene kommer for at nyde en kold øl i solen. Er I til hyggelig vinbar og asmosfære, kan området omkring Grünerløkka anbefales som et godt sted at booke en feriebolig.

Hvor er de bedste ferieboliger i Oslo for familier?

Skal du og familien til Oslo, er det en god ide at kigge efter en af de attraktive ferieboliger i Oslo. Har I kun et par dage, kan I med fordel booke en feriebolig i Oslo centrum. Her er det nemt at komme rundt til de mange forskellige aktiviteter, og I er kun et stenkast fra Karls Johans Gate, hvor blandt andet det kongelige slot ligger. Herfra kan I også nemt komme til det populære Frem Museum eller Vikingemuseet. Herfra er det også nemt at tage på dagsture ud af Oslo. Et andet godt område er Grünerløkka, som i dag er et godt miks af genbrugsbutikker, caféer og hyggelige parker som Grünerhagen park, Sofienbergparken og Birkelunden, som er ideelle at tilbringe en solskinsdag i. I Birkelunden er der også et stort marked næsten alle søndage.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Oslo sammenlignet med hoteller?

Der er flere fordele ved at vælge at booke en feriebolig i Oslo frem for et hotel. En af fordelene er, at du bor langt mere privat og fleksibelt end på et hotel. Ofte vil du også have mere plads. Er I mange, der er af sted, vil prisen per person også ofte være billigere i en feriebolig end på et hotel. Er I afsted som familie, kan det også være rart, at det er muligt at kunne lave lidt mad eller opbevare noget at drikke, og når børnene er lagt i seng, kan man opholde sig i stuen. Man skal dog være opmærksom på, at det er et anderledes serviceniveau end på et hotel, hvor der ofte er personale døgnet rundt, og det er muligt for eksempel at få morgenmaden serveret. En tredje fordel er, at man af ejeren af ferieboligen, som ofte er lokal, kan få uvurderlig viden. Det omfatter ikke alene praktiske ting, som hvor er det nærmeste supermarked er, og hvordan kommer man nemmest kommer rundt, men også informationer om, hvor er det godt at spise, hvilke områder man skal undgå, og små lokale perler, som man ikke finder i turistbøgerne. Selvom det er muligt at finde en feriebolig med pool, er udvalget af ferieboliger tæt på stranden eller med udsigt over fjorden nemmere at finde.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i Oslo?

Dem, som vælger ferielejlighed i Oslo, booker normalt til mindst 5 nætter.

Hvad koster en ferielejlighed i Oslo?

En ferielejlighed i Oslo koster normalt omkring 1.092 kr. pr. nat. Bemærk, at prisen måske kan være lidt højere, hvis du booker lejlighed til en større gruppe eller har brug for flere værelser eller faciliteter i boligen.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Oslo?

Den billigste måned at leje ferielejlighed i Oslo på er normalt april. Prisen på en lejlighed eller feriebolig kan være omkring 29% billigere i april i forhold til i højsæsonen.

I hvilket område i Oslo er det bedst at booke feriebolig?

De mest populære områder at booke feriebolig i Oslo i er Sentrum, Frogner og Gamle Oslo.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Oslo?

Antallet af udbydere for hoteller i Oslo er 570 fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Oslo?

Priser for hoteller i Oslo opdateres dagligt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Oslo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.