Udlejningsbiler fra Wayzor i Ponta Delgada

Find og sammenlign gode tilbud på Wayzor udlejningsbiler i Ponta Delgada

Ponta Delgada, Portugal
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Ponta Delgada, Portugal
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Wayzor biludlejningstilbud i Ponta Delgada, Azorerne

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

16 kr. - 884 kr.

Alle biltyper

16 kr. - 2.394 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Wayzor i Ponta Delgada, Azorerne er i januar når priserne er 16 kr. per dag i gennemsnit. 16 kr. per dag er 96% lavere end den gennemsnitlige årspris på 408 kr. for en Wayzor Lille udlejningsbil i Ponta Delgada. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Wayzor i Ponta Delgada, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Wayzor alt efter hvilken dag du booker.


Ponta Delgada Wayzor lokationer

Herunder kan du finde information om alle Wayzor biludlejningssteder i Ponta Delgada, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Wayzor

6 kontorer

Information om Wayzor udlejningsbiler i Ponta Delgada

Wayzor ønsker at deres kunder og personale i Ponta Delgada skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Wayzor indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Ponta Delgada. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Wayzor har 1 lokation i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela. Du vil finde Wayzor beliggende på Ponta Delgada Airport.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Wayzor i Ponta Delgada, Stor udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 1.475 kr./dag i gennemsnit og 1.475 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Wayzor opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i Ponta Delgada. Den mest populære biludlejningslokation Wayzor har i Ponta Delgada er placeret på Ponta Delgada Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 83% af vores brugere, der søgte efter Wayzor udlejningsbiler i Ponta Delgada endt med at leje deres bil fra Ponta Delgada Airport lokationen.