Billeje i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela? Søg her!

Ponta Delgada, Portugal - Nordela (PDL)
14. apr. — 17. apr.
Samme aflevering
Ponta Delgada, Portugal - Nordela (PDL)
fre. 14.4
Middag
man. 17.4
Middag
Chaufførens alder:

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela

For at leje en bil i Ponta Delgada Lufthavn skal du i de fleste tilfælde være fyldt 21 år. Visse selskaber kan også kræve, du er fyldt 25 år og/eller har haft dit kørekort i mindst tre år. Derudover skal du være i besiddelse af et gyldigt internationalt kørekort og et gyldigt pas. Som udgangspunkt er det ikke muligt at leje en bil kontant i Ponta Delgada Lufthavn, da depositum trækkes fra et kreditkort. For at bekræfte en online booking skal du også benytte dit kort. Det er på nettet, du finder de bedste tilbud på billige lejebiler, så der er penge at spare, når du booker i god tid før din rejse. Der er som regel kun registreret en fører på udlejningsbilen, så hvis I rejser som gruppe og vil have flere bag rettet, skal dette godkendes ved afhentning. Alle førere af bilen skal kunne fremvise gyldigt internationalt kørekort og pas samt være over den påkrævede aldersgrænse for udlejning af biler i Ponta Delgada Lufthavn.

Når du venter på at hente eller returnere din bil i Ponta Delgada Lufthavn, kan du i ventetiden benytte dig af lufthavnens gratis wifi. Du finder også flere siddeområder i nærheden af biludlejningen, så du kan sagtens tage et hvil, mens du venter. Hvis sulten melder sig, er der flere kiosker og restauranter, der også sælger snacks og drikkevarer til den forestående køretur. Biludlejningsområdet er tilgængeligt med kørestol, og du har også mulighed for at få kontakt med lufthavnens personale i hele åbningstiden.


Find billig billeje i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela

Find den lejebil i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela, der passer til dine behov

Biler i Lille

44 kr. - 906 kr.

Alle biltyper

44 kr. - 1.107 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela er 295 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela er i februar. Prisen er 86% lavere end resten af året og ligger på kun 44 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela. I Lufthavn: Ponta Delgada Nordela kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela er 366 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela er i december. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 245 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela. I Lufthavn: Ponta Delgada Nordela kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,9

DRIVEONHOLIDAYS

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

6,6

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,6

Ace

2 kontorer

2Rent

1 kontor

AbbyCar Car Rentals

1 kontor

ANC Azores Holidays

1 kontor

Angrauto

1 kontor

Autatlantis

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ponta Delgada

Herunder vises de mest populære hoteller i Ponta Delgada

Billeje i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela, så du er klar til næste rejse

Med en gennemsnitspris på 218 kr./dag er Smart Forfour fra Autatlantis i øjeblikket det billigste alternativ i Lufthavn: Nordela. Den billigste pris i de seneste 12 måneder for Smart Forfour fra Autatlantis er 171 kr./dag. Hvis du lejer en bil inden din ankomstdato, er der større sandsynlighed for, at du finder det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Nordela.


Leje af bil i andre byer i Portugal

Se vores biludlejningstilbud i regioner som Lissabon, Porto og Faro i Portugal

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Ponta Delgada Nordela


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.