Billeje i Azorerne

Leder du efter billig biludlejning i Azorerne? Så søg her!

Ponta Delgada, Portugal
2. feb. — 9. feb.
Samme aflevering
Ponta Delgada, Portugal
tor. 2.2
Middag
tor. 9.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Azorerne

Find den lejebil i Azorerne, der passer til dine behov

Biler i Lille

78 kr. - 1.151 kr.

Alle biltyper

115 kr. - 1.498 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Azorerne er 416 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Azorerne er i februar. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 78 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Azorerne. I Azorerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Azorerne er 562 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Azorerne er i november. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 203 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Azorerne. I Azorerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Azorerne er 417 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Azorerne er i maj. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 675 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Azorerne. I Azorerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Azorerne er 426 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Azorerne er i februar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 146 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Azorerne. I Azorerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Azorerne er 859 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Azorerne er i september. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 683 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Azorerne. I Azorerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Azorerne er 517 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Azorerne er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 618 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Azorerne. I Azorerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Azorerne

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Azorerne

Europcar

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,7

Comfort

9,1

Samlet

9,7

Afhentning/aflevering

9,7

Value

9,4

Ilha Verde

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,8

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

8,2

Value

7,8

Hertz

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,9

Value

6,9

Avis

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

7,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

4,9

2Rent

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Sunnycars

26 kontorer

Autatlantis

20 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Azorerne

Herunder vises de mest populære hoteller i Azorerne

Billeje i Azorerne

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Azorerne, så du er klar til næste rejse.

Det bedste biludlejningsfirma i Azorerne er Sixt. Udsagnet er baseret på en gennemsnitsvurdering blandt momondo-kunder på 9,7/10 fra 7 anmeldelser. Hvis du har planer om at rejse til Azorerne, vil du kunne finde Sixt på 10 udlejningssteder i regionen, f.eks. i Ponta Delgada.

De fleste lejer bil i Azorerne i 7 dage, hvilket i gennemsnit koster 205 kr. pr. dag. Hvis du har planer om at leje bil i en uge, kan du forvente at skulle betale omkring 1.435 kr. i alt. For en hurtig weekendleje plejer prisen i gennemsnit at ligge på 435 kr.. 5.575 kr. er gennemsnitsprisen for billeje til et månedslangt roadtrip i Azorerne.


Biludlejning i populære byer i Azorerne

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Azorerne

Biludlejning i populære lufthavne i Azorerne

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Azorerne

Se flere lejebiler i Portugal

Find billige udlejningsbiler i Portugal

Kom i gang med at planlægge din rejse til Azorerne


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Azorerne, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Azorerne på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Azorerne.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Azorerne med fair brændstofregler.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Azorerne.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Azorerne.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.