Udlejningsbiler fra Ilha Verde i Ponta Delgada

Find og sammenlign gode tilbud på Ilha Verde udlejningsbiler i Ponta Delgada

Ponta Delgada, Portugal
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Ponta Delgada, Portugal
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Ilha Verde biludlejningstilbud i Ponta Delgada, Azorerne

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

55 kr. - 1.325 kr.

Alle biltyper

55 kr. - 1.492 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Ilha Verde i Ponta Delgada, Azorerne er i oktober når priserne er 55 kr. per dag i gennemsnit. 55 kr. per dag er 88% lavere end den gennemsnitlige årspris på 475 kr. for en Ilha Verde Lille udlejningsbil i Ponta Delgada. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Ilha Verde i Ponta Delgada, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Ilha Verde alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Ilha Verde i Ponta Delgada, Azorerne er i januar når priserne er 357 kr. per dag i gennemsnit. 357 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 762 kr. for en Ilha Verde Mellemstor udlejningsbil i Ponta Delgada. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Ilha Verde i Ponta Delgada, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Ilha Verde alt efter hvilken dag du booker.


Ponta Delgada Ilha Verde lokationer

Herunder kan du finde information om alle Ilha Verde biludlejningssteder i Ponta Delgada, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Ilha Verde udlejningsbiler i Ponta Delgada

Ilha Verde ønsker at deres kunder og personale i Ponta Delgada skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Ilha Verde indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Ponta Delgada. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I august, kan du forvente at betale 980 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Ilha Verde i Ponta Delgada. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Ponta Delgada fra Ilha Verde var 357 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Ilha Verde billeje i Ponta Delgada i gennemsnit 6.858 kr. i august. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

I øjeblikket Ilha Verde har 1 lokation i Lufthavn: Ponta Delgada Nordela:
Ponta Delgada Airport.

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Ilha Verde hvis du har brug for en udlejningsbil i Ponta Delgada i august. Når du lejer Lille mellemklasse biler i august, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.070 kr. per dag og helt ned til 380 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraIlha Verde—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Den billigste type bil Ilha Verde tilbyder i Ponta Delgada er Stationcar til 1.079 kr. i gennemsnit per dag. 1.079 kr. per dag er 40% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Ilha Verde, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 7% af momondo-brugere som har lejet en bil i Ponta Delgada fra Ilha Verde valgte Stationcar, ofte grundet besparelsen.

Ilha Verde har 4 biludlejningslokationer i Ponta Delgada. Deres Ponta Delgada Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 89% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Ilha Verde i Ponta Delgada, valgt at leje deres bil fra Ilha Verde lokationen på Ponta Delgada Airport.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Ponta Delgada

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Ilha Verde? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Ponta Delgada biludlejningsfirmaer