Udlejningsbiler fra Ilha Verde i Ponta Delgada

Find og sammenlign gode tilbud på Ilha Verde udlejningsbiler i Ponta Delgada

Ponta Delgada, Portugal
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Ponta Delgada, Portugal
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Ilha Verde biludlejningstilbud i Ponta Delgada, Azorerne

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

71 kr. - 702 kr.

Alle biltyper

71 kr. - 1.369 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Ilha Verde i Ponta Delgada, Azorerne er i februar når priserne er 71 kr. per dag i gennemsnit. 71 kr. per dag er 75% lavere end den gennemsnitlige årspris på 286 kr. for en Ilha Verde Lille udlejningsbil i Ponta Delgada. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Ilha Verde i Ponta Delgada, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Ilha Verde alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Ilha Verde i Ponta Delgada, Azorerne er i januar når priserne er 349 kr. per dag i gennemsnit. 349 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 830 kr. for en Ilha Verde Mellemstor udlejningsbil i Ponta Delgada. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Ilha Verde i Ponta Delgada, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Ilha Verde alt efter hvilken dag du booker.


Ponta Delgada Ilha Verde lokationer

Herunder kan du finde information om alle Ilha Verde biludlejningssteder i Ponta Delgada, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Ilha Verde

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,2

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,2

Information om Ilha Verde udlejningsbiler i Ponta Delgada

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Ilha Verde i Ponta Delgada koste i oktober?

I oktober, kan du forvente at betale 391 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Ilha Verde i Ponta Delgada. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Ponta Delgada fra Ilha Verde var 95 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Ilha Verde billeje i Ponta Delgada i gennemsnit 2.736 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Ilha Verde en lokation i Ponta Delgada Nordela Lufthavn?

I øjeblikket Ilha Verde har 1 lokation i Ponta Delgada Nordela Lufthavn:
Ponta Delgada Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Ilha Verde når man er i Ponta Delgada i oktober?

Overvej Mini udlejningsbiler fra Ilha Verde hvis du har brug for en udlejningsbil i Ponta Delgada i oktober. Når du lejer Mini biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 375 kr. per dag og helt ned til 95 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraIlha Verde—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Ilha Verde i Ponta Delgada?

Den billigste type bil Ilha Verde tilbyder i Ponta Delgada er Mini til 375 kr. i gennemsnit per dag. 375 kr. per dag er 26% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Ilha Verde, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 49% af momondo-brugere som har lejet en bil i Ponta Delgada fra Ilha Verde valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Ilha Verde biludlejningslokationer er der i Ponta Delgada?

Ilha Verde har 4 biludlejningslokationer i Ponta Delgada. Deres Ponta Delgada Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 88% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Ilha Verde i Ponta Delgada, valgt at leje deres bil fra Ilha Verde lokationen på Ponta Delgada Airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Ponta Delgada?

Priser for biler i Ponta Delgada blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Ponta Delgada?

Antallet af udbydere for biler i Ponta Delgada er 72 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Ponta Delgada?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Ponta Delgada. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Ponta Delgada?

For at leje en bil i Ponta Delgada, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ponta Delgada på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.