Billeje i Horta

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Horta

Horta, Portogallo
10. dec — 17. dec
Samme aflevering
Horta, Portogallo
tor 10.12
Middag
tor 17.12
Middag

Biludlejningsfirmaer i Horta

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Horta
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Afstanden fra Horta til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hortas biludlejningsdisk

Biludlejning i Horta

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Horta for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Avis, Sixt, og Hertz er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Horta. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Horta biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Horta biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Horta tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Horta i januar måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Horta i januar måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 100 mm nedbør og temperaturer omkring 14 °C. Leje af en Economy i Horta koster 168 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Horta?

Hortas hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Horta er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Horta

  • Få den seneste informatiom om fly til Horta

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Horta