Billeje i Madeira

Leder du efter billig biludlejning i Madeira? Så søg her!

Funchal, Portugal
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
Funchal, Portugal
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Madeira

Find den lejebil i Madeira, der passer til dine behov

Biler i Lille

159 kr. - 650 kr.

Alle biltyper

258 kr. - 769 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Madeira er 373 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Madeira er i januar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 159 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madeira. I Madeira kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Madeira er 518 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Madeira er i marts. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Madeira. I Madeira kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Madeira er 343 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Madeira er i januar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 238 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madeira. I Madeira kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Madeira er 406 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Madeira er i juni. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 197 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madeira. I Madeira kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Madeira er 441 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Madeira er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 591 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madeira. I Madeira kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Madeira er 422 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Madeira er i januar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 174 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madeira. I Madeira kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Madeira

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Madeira

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,5

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,5

Rodavante

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,0

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

4,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

5,0

Sunnycars

10 kontorer

Insular Car

5 kontorer

FunchalDrive Rent-a-car

4 kontorer

WeRent

4 kontorer

Atlantic Rent A Car

3 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Madeira

Herunder vises de mest populære hoteller i Madeira

Billeje i Madeira

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Madeira, så du er klar til næste rejse.

Det mest populære antal dage at leje bil i i Madeira er 7 dage, hvilket har en gennemsnitspris på omkring 161 kr.. Skal du kun bruge en lejebil i en weekend? De gennemsnitlige weekendpriser ligger på 359 kr. i alt. Hvis du skal på et ugelangt roadtrip i Madeira, kan du finde priser, der i gennemsnit ligger på omkring 1.130 kr. samlet set, eller du kan leje for en hel måned for omkring 7.142 kr..


Biludlejning i populære byer i Madeira

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Madeira

Biludlejning i populære lufthavne i Madeira

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Madeira

Se flere lejebiler i Portugal

Find billige udlejningsbiler i Portugal

Kom i gang med at planlægge din rejse til Madeira


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Madeira, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Madeira. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Madeira, der tilbyder gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Madeira med fair brændstofregler.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Madeira.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Madeira.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.