Udlejningsbiler fra Budget i Cape Town

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Cape Town

Cape Town, Sydafrika
29. okt. — 5. nov.
Samme aflevering
Cape Town, Sydafrika
fre. 29.10
Middag
fre. 5.11
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Cape Town, Vest-Kapprovinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

81 kr. - 252 kr.

Alle biltyper

110 kr. - 265 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Cape Town, Vest-Kapprovinsen er i november når priserne er 81 kr. per dag i gennemsnit. 81 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 167 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Cape Town. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Cape Town, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Cape Town Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Cape Town, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,3

Information om Budget udlejningsbiler i Cape Town

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i Cape Town under COVID-19?

  Alle Budget biludlejningslokationer i Cape Town tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Cape Town koste i november?

  165 kr. per dag i Cape Town er den billigste pris for en udlejningsbil fra Budget i november. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Budget er tættere på 297 kr. per dag i november, eller 2.077 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste november, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Budget en lokation i Lufthavn: Cape Town Intl?

  I øjeblikket Budget har 1 lokation i Lufthavn: Cape Town Intl:
  Cape Town International Apt.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Cape Town?

  Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Cape Town. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Cape Town her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Cape Town i november?

  Den mest populære type af bil at leje fra Budget i Cape Town i november er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 179 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i november, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 105 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Cape Town?

  Til en gennemsnitspris på 77 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra Budget i Cape Town det billigste valg. 40% af vores brugere som lejede en bil i Cape Town fra Budget valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 77 kr. per dag for en Mini er nemlig også 5% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Budget har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Cape Town?

  I Cape Town har Budget 5 lokationer. Cape Town International Apt er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 84% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Cape Town fra Budget, Cape Town International Apt lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Cape Town

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Cape Town biludlejningsfirmaer