Udlejningsbiler fra Europcar i Cape Town

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Cape Town

Cape Town, Sydafrika
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Cape Town, Sydafrika
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Cape Town, Vest-Kapprovinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

89 kr. - 394 kr.

Alle biltyper

122 kr. - 411 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Cape Town, Vest-Kapprovinsen er i september når priserne er 89 kr. per dag i gennemsnit. 89 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 211 kr. for en Europcar Mellemstor udlejningsbil i Cape Town. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Cape Town, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.


Cape Town Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Cape Town, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

10,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Cape Town

 • Er det sikkert at leje en bil fra Europcar i Cape Town under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Europcar udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Cape Town kunder og personale føler sig sikre, har Europcar også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Cape Town koste i oktober?

  Billeje i Cape Town i oktober fra Europcar vil koste 91 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 79 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Europcar i en uge i Cape Town, kan du forvente priser omkring 637 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har Europcar en lokation i Lufthavn: Cape Town Intl?

  I øjeblikket Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Cape Town Intl:
  Cape Town International Airport.

 • Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Cape Town?

  Ja, Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Cape Town. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Europcar på et af deres udlejningssteder i Cape Town. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Cape Town i oktober?

  Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Europcar mens de besøgte Cape Town i oktober. Baseret på Europcar biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 89 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 79 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Europcar i Cape Town?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Europcar, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Cape Town. At leje en Mini fra Europcar koster i gennemsnit 89 kr. per dag, hvilket er 18% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 43% af vores brugere valgt at leje en Mini fra Europcar for at spare penge på deres rejse til Cape Town.

 • Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Cape Town?

  Europcar har 6 biludlejningslokationer i Cape Town. Deres Cape Town International Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 88% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Europcar i Cape Town, valgt at leje deres bil fra Europcar lokationen på Cape Town International Airport.


Europcar biler i andre byer i Sydafrika


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Cape Town

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Cape Town biludlejningsfirmaer