Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Cape Town

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Cape Town

Cape Town, Sydafrika
5. dec. — 12. dec.
Cape Town, Sydafrika
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Cape Town, Vest-Kapprovinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

129 kr. - 706 kr.

Alle biltyper

129 kr. - 467 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Cape Town, Vest-Kapprovinsen er i maj når priserne er 129 kr. per dag i gennemsnit. 129 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 233 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Cape Town. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Cape Town, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Cape Town GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Cape Town, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

8 kontorer

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Cape Town

Har GREEN MOTION en lokation i Cape Town Intl Lufthavn?

I øjeblikket GREEN MOTION har 2 lokationer i Cape Town Intl Lufthavn:
Cape Town Airport
341 Koeberg, Brooklyn.

Hvad er den mest populære bil at leje fra GREEN MOTION når man er i Cape Town i december?

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra GREEN MOTION hvis du har brug for en udlejningsbil i Cape Town i december. Når du lejer Stor mellemklasse biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 184 kr. per dag og helt ned til 184 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraGREEN MOTION —Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange GREEN MOTION biludlejningslokationer er der i Cape Town?

Der er 8 GREEN MOTION biludlejningslokationer i Cape Town. Ifølge vores brugere er den mest populære GREEN MOTION lokation i Cape Town beliggende på Cape Town Airport. 92% af vores brugere som har lejet bil fra GREEN MOTION i Cape Town lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cape Town?

Priser for biler i Cape Town blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cape Town?

Fra november 2023 er der 81 udbydere at vælge mellem for biler i Cape Town.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cape Town?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Cape Town. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cape Town?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Cape Town. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cape Town på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.